Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinný pobyt na Farmě Blaník se snídaní, spoustou zážitků a zvířátek

4,6 / 5 Farma Blaník Střední Čechy (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ivana Lavičková

Dobrý den, měli by jsme zájem o termín 28.4. – 1.5.
2 dospělý + 2 děti (6, 12)
Děkuji za odpověď.

Farma Blaník

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Tento velmi oblíbený termín již máme téměř obsazený, takže neváhejte. Nabízíme pokoje pouze za plné ceny viz www.farmablanik.cz/ubytovani a s bohatým programem viz www.farmablanik.cz/akce.
Farma Blaník

Monika

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli by šla rezervace jen pro 2 dospělý?

Farma Blaník

Dobrý den,
určitě, napište nám prosím na farma@farmablanik.cz, v jakém termínu máte zájem přijet?
Farma Blaník

Roman Boháček

Dobrý den chtěl bych zakoupit voutcher. Jak to mám udělat. Nemůžu to najít. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, vyberete si variantu, která se Vám nejvíce zamlouvá, kliknete na ní, pak na zelené tlačítko „Koupit“. Budete přesměrován do svého nákupního košíku, zkontrolujete objednávku a kliknete na tlačítko „K objednávce“. Uvedete své jméno a přímení a kontakt na Vás, a stisknete tlačítko pokračovat. Zvolíte platbu a jako poslední stisknete tlačítko „Dokončit a zaplatit“. A je hotovo :) Hezký den, Janča

Martina Drinkova

Dobrý den, děti jsou za plnou cenu?
Zajímala by mne cena 1 dospělí, děti 11, 6 a 3.
 Děkuji

Farma Blaník

Dobrý den, děti do 2 let bez lůžka jsou u nás zdarma, děti od 2 let mají buď dětskou postýlku nebo přistýlku za běžnou cenu, to vše je včetně snídaně formou švédského stolu v restauraci. Mohu Vám zaslat naše běžné ceny ubytování, popř. je najdete na http://www.farmablanik.cz/ubytovani Nabídka přes Slevomat je jedinečná svou slevou na ubytování, též máte zcela zdarma neomezený vstup do Farma-parku, který se jinak platí, dále máte program pro děti, který je také zcela bez příplatku. U pobytů přes Slevomat Vám tedy nemohu vyčíslit cenu pouze za ubytování, je zde kalkulováno více položek. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mne na info@farmablanik.cz, ráda Vás seznámím s našimi cenami pokojů mimo speciální nabídku Slevomat.

František

Dobrý den, mohu koupit poukaz 2+2 pro dva dospělé a jedno dítě 1,5 v termínu
(Pá 23. 3. – Ne 25. 3. 2018) , jelikož v poukaz 2+1 je v tomto termínu vyprodán? Ano, cena bude vyšší. Děkuji za odpověd.

Farma Blaník

Ano, samozřejmě můžete koupit pokaz 2+2, pokud už poukaz 2+1 není. Cena je vyšší, ale budete mít za ni větší apartmá s kuchyňským koutem. Děkujeme Farma Blaník

Irena Valisova

Dobry den. Je vlastni socialni zarizeni u voucheru 2+2 na vsech pokojich/apar­tmanech? Moc dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, vždy jsou nachystány pokoje nebo apartmány, které mají vlastní koupelnu. Hezký den Jana

Lenka Husáková

Dobrý den, máme 3 děti (4 roky, 9 let a rok a půl) stačí když koupíme poukaz 2+2? Děkuji Lenka

Farma Blaník

Dobrý den, ano stačí zakoupit poukat 2+2, pokud bude malé dítě bez lůžka ,např. s Vámi na společném lůžku, nebudete nic připlácet, pokud budete chtít pro malé dítě dětskou postýlku, popř. přistýlku, budete na místě doplácet 600Kč za celý pobyt.
Pokud budete chtít přistýlku či postýlku napište, prosím, do poznámky poukaz 2+2+ postýlka, popř. 2+2+ přistýlka pro třetí dítě. Děkujme

Ester Bartova

Dobry den,mam zajem o termin 23.-25.3. Jeden dospely,dve deti (6, 2 a pul). Poukaz 2 +1 je vyprodany,ale poukaz 2 + 2 jeste volny. Je mozne zakoupit jeste v tomto terminu 1 dospely a dve deti? Chtely jsme jet se dvema kamaradkami,ktere jiz zakoupily (Hubena,Svobo­dova) Dekuji

Farma Blaník

Dobrý den, bohužel, pokud jsou již poukazy 2+1 vyprodány, můžete si zakoupit pouze poukaz 2+2 (jedná se o větší pokoje s kuchyňským koutem) a nebo pokud by Vám stačil menší dvoulůžkový pokoj, napište prosím na info@farmablanik.cz, že máte zájem o dvoulůžkový pokoj pro 1+2 (kde je pouze velké dvoulůžko, popř. se dá na úkor místa dodat ještě dětská postýlka) a napište přesně v jakém termínu. Děkuji Farma Blaník

Martina

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 2 děti ( 21 a 3 měsíce), rádi bychom dostali jeden z větších apartmánů v přízemí, abychom nemuseli miminko nosit do schodů. Jaky voucher máme koupit a jak s rezervaci postupovat? Děkuji.

Farma Blaník

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Do velkých apartmá v přízemí zakupte prosím poukaz 2+2 (do poznámky napište 1×přistýlka,1×pos­týlka, pokud chcete pro miminko raději postýlku) a zašlete nám kód poukazu na farma@farmablanik.cz s požadavkem na konkrétní apartmá. Za apartmány U Petra, U Roberta a U Kropáčků, atd. na přání se na místě připlácí 500Kč.
Farma Blaník

Tereza

Budou v nabídce na Slevomatu i pobyty na prázdniny? S prázdninovým termínem? díky za info

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Momentálně Vám bohužel nedokáži říci, zda se tato nabídka bude opakovat s termíny na léto. Doporučila bych Vám tedy, abyste si nastavila zasílání upozornění na budoucí nabídky podniku – kliknete na název podniku a následně vpravo na modré tlačítko „Upozornit na nabídky tohoto podniku“. Hezký den, Tereza

Andrea Hubená

Dobrý den, prosím o informaci, jaky poukaz zakoupit v případě jednoho dospělého a dvou dětí (6 let a 8 měsíců).Předem děkuji.

Farma Blaník

Dobrý den,
pokud byste chtěla pro dítě 8 měsíců postýlku včetně lůžkovin, zakupte prosím poukaz 2+1 a napište do poznámky 1×postýlka.
Pokud by Vám stačil menší dvoulůžkový pokoj, napište prosím na farma@farmablanik.cz, že máte zájem o dvoulůžkový pokoj pro 1+2 (6let a 8 měsíců bez postýlky) a v jakém termínu.
Farma Blaník

Lucka

Dobrý den, lze pobyt od čtvrtka? 2 dospělý a 2 děti

Farma Blaník

Dobrý den,
v březnu nabízíme zatím pouze poukazy pátek – neděle.
Farma Blaník
9.2.
Dobrý den,
v nejbližších dnech bude do akce přidán také termín 14.-16.3. středa-pátek. Zakoupením 2 poukazů můžete mít pobyt na 5 dní/4 noci.
Farma Blaník

Martina

Dobry den
jakou variantu voucheru pro dva dospele a deti 4 roky a 6 mesicu?

 Dekuji

Farma Blaník

Dobrý den,
pokud budete chtít 1×přistýlku a 1×dětskou postýlku, zakupte prosím poukaz 2+2 a napište do poznámky: 1×přistýlka, 1×postýlka. Pokud pro dítě mladší dvou let nepotřebujete postýlku, zakupte poukaz 2+1. Pokoje jsou malinko menší než na poukaz 2+2.
Farma Blaník

Kateřina Korčáková

Dobrý den,
mohu se zeptat na cenu- 1 dospělý a 2 děti /5 a 6 let?
 Díky…

Farma Blaník

Dobrý den, díky za Váš dotaz.
Pro 1+2 zakupte prosím poukaz 2+1.
Farma Blaník

Stanislava Smitková

Zdravím, děti máme 4. Jak se to dá řešit? Děkuji.

Farma Blaník

Dobrý den,
díky za Váš dotaz. Zakupte poukaz 2+2 a zašlete nám prosím číslo kódu s tím, že máte 4 děti. Na místě doplatíte 1200Kč za další dvě děti na celý pobyt a my Vám dáme velké apartmá kam se všichni vejdete.
Farma Blaník

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru