Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí na Makarské: hotel s polopenzí 150 m od pláže a dítě do 12 let zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
ales romanek

Dobrý den mam zájem o koupi jsme 4 a to 2 dospěli a děti 6a8let jak prosim nejvyhodněji navolit nabidky abychom tedy 8 měsic mohli jed prosim i o konkretní jine nabidky na email děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, nejsem si jistá, že rozumím Vašemu dotazu. Pokud si vyberete pokoj 2+2, tak zaplatíte 2× voucher, 1 dítě máte zdarma a druhé dítě bude za poplatek v CK (konkrétní výše závisí na zvoleném termínu). V případě, že máte zájem o další nabídky na letní dovolenou, napište nám prosím e-mail na brno@ceskekormidlo.cz Váš e-mail se v diskuzi nezobrazuje.

Zdeněk Bálka

Že je hotel zrekonstruovaný jste psali již vloni. Mám dojem, že jste se tam nebyli ani podívat. Jediný pozitivní bylo, že majitel hotelu byl velice vstřícný a ochotný a snažil se všechno řešit. Nevím jak dopadli lidé po nás, ale my jsme 29.7. odjeli a hotel byl zapečetěn. Nevím proč, ale hotel má za 2 roky již třetí název. Napřed se jmenoval Gradac, pak Pinia a teď Oaza. Pokud ho bude někdo hledat na Googlu, tak pod názvem Pinia.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku, děkujeme za upozornění a celou věc řešíme. Krásný den, Míša :-)

CK České kormidlo

Dobrý den, nevidím z Vaší strany žádný dotaz, na který bychom mohli odpovědět. Pokud si přejete celou situaci ohledně hotelu prodiskutovat, není nutné psát na Slevomat, ale napište přímo k nám do CK na brno@ceskekormidlo.cz Děkujeme.

Bára Bradová

Monika Gnidová (Zaharowská) souhlasím, úplně vybydlená část Gradacu. V loni nám i sami místní potvrdili podvod ohledně tohoto hotelu – přijel autobus s německými turisty a ti nestačili zírat kam přijeli a museli buď odjet nebo si najít jiné ubytování a znovu si jej zaplatit. Pouze fotky opravených částí několika pokojů a přední fasády, jinak totálně katastrofální stav budovy.

CK České kormidlo

Dobrý den, Hotel Oaza se nachází v jižní části letoviska Gradac. Dovolená v tomto místě je vhodná především pro klienty, kteří očekávají klid a odpočinek. Zpráva o německých turistech nemůže být pravdivá, protože všechny pokoje v hotelu měly rozděleny dvě české cestovní kanceláře.

Monika Gnidová (Zaharowská)

Ou,Ou pozor…tak sem bych nikdy nejela,je to ve vybydlené mrtvé zoně,jako z hororu.Hotel jel vloni na nějaký podivný agregát…Zepředu opraven,jako kulisa a okolí strašné…je to místo,kde jsou schátralé hotely v okolí.Lidi neblázněte,najdete mnohem lepší v Gradacu a za levno.Viděla jsem na vlastní oči.

CK České kormidlo

Dobrý den, Hotel Oaza se nachází v jižní části letoviska Gradac. Toto místo je velmi vhodné pro klienty, kteří očekávají od dovolené především klid a odpočinek. V loňském roce v hotelu probíhala rekonstrukce, která nebyla ještě zcela dokončená, ale nyní probíhají již jen dokončovací práce. Letos v létě si tedy v nově zrekonstruovaném hotelu užijete pohodovou dovolenou.

Martina

Dobrý den, je možný pobyt pouze pro 1 osobu? A s jakým příplatkem? V termínu v září. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, jednolůžkové pokoje v tomto hotelu nejsou k dispozici. V případě, že pojedete sama, budete ubytována ve dvoulůžkovém pokoji za 2× cenu voucheru.

Romana

Dobry den,chtela jsem se zeptat,proc mi vyskakuje pri nezavaz.objednavce na vasem webu vyssi cena,nez je v uvedenem terminu zde na Slevomatu?Ani tam nelze zadat autobus.dopravu

CK České kormidlo

Dobrý den, Slevomat má vždy nižší prodejní ceny, než cestovní kancelář. Proto je nutné si vytvořit rezervaci zájezdu a zapsat poznámku SLEVOMAT, abychom Vám mohli cenovou kalkulaci upravit. Autobusová doprava lze vybrat jen k termínům od pátku. V případě, že vyberete sobotní termín, tak je k dispozici jen vlastní doprava.

Zdeněk Bálka

To je ten hotel , co se jmenoval Gradac, pak Pinia a teď Oáza? Pozor, vloni ho uprostřed sezóny zavřeli.

CK České kormidlo

Dobrý den, hotel leží ve středisku Gradac. Ano, v loňském roce se jmenoval Pinija a pak ho majitel přejmenoval na Oaza. Hotel byl uzavřen, protože majitelé neměli vyřízené povolení k rekonstrukci, které již od úřadu obdrželi.

Josef

Dobrý den,chci se zeptat jestli je možná doplatit plná penze.

CK České kormidlo

Dobrý den, hotel nabízí pouze polopenzi. Plná penze nelze dokoupit.

Lenka

Dobrý den, je možné zajistit bezlepkovou stravu??? Děkuji za info. Hezký den Lenka

CK České kormidlo

Dobrý den, je nám líto, ale v hotelu nelze zajistit bezlepkovou stravu.

karel kříž

dobry den termin So 18. 8. – So 25. 8. 2018 je volny? Jsme 3 1 dospělý a děti 13 a 9let je tedy cena 6990 za osobu a treti 9 let ma pobyt a polopenzi zdarma ?děkuji za informaci k.kříž

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, termín od 18.08. je zatím volný. V případě, že jedete na zájezd celkem 3 osoby, dvě platí stejně jako dospělé a třetí nejmladší bude na přistýlce. Pokud má třetí osoba 9 let, bude mít pobyt na přistýlce včetně polopenze zdarma.

Lenka

Dobrý den je možné 2 přistýlky? 1.dítě do 12 let a 2.přistýlka dosp.osoba ? S tím že jsou 2 dosp.,1.dítě do 12 let a 2.dítě 14let.děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v hotelu je několik pokojů, kde jsou až 2 přistýlky. Pokud máte dítě mladší 12 let (v době dovolené), bude ubytováno na přistýlce zdarma. Dítě, které má 14 let se už považuje za dospělou osobu na přistýlce.

Cillerova

Dobry den.Jestli zajezd bez dopravy,jak tam dostaneme. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, na zájezd se můžete dostat různými způsoby. CK ovšem nabízí autobusovou dopravu za příplatek, což je asi nejlepší varianta:
Pro dospělé osoby na pevném lůžku za speciální cenu od 1000 do 1600 Kč (podle termínu, více info v CK)
Pro dospělé osoby na přistýlce a děti za 2490 Kč/osoba
Základní nástupní místa bez příplatku: České Budějovice, Kaplice, Soběslav, Veselí nad Lužnicí, Beroun, Písek, Vodňany, Rokycany, Plzeň (u Olympie), Tábor, Praha Opatov, Humpolec, Brno, Kuřim, Jihlava, Mikulov, Benešov, Velké Meziříčí směr Brno, Velká Bíteš
Ostatní nástupní místa jsou za příplatek 100 až 300 Kč (na vyžádání v CK)
Hezký den, Tereza.

JOSEF

tento zájezd je letecky, či autobusem, nebo se tam musím dopravit sám autem? děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, na tento zájezd je potřeba doprava vlastní. CK ovšem nabízí autobusovou dopravu za příplatek, což je asi nejlepší varianta: Pro dospělé osoby na pevném lůžku za speciální cenu od 1000 do 1600 Kč (podle termínu, více info v CK) Pro dospělé osoby na přistýlce a děti za 2490 Kč/osoba Základní nástupní místa bez příplatku: České Budějovice, Kaplice, Soběslav, Veselí nad Lužnicí, Beroun, Písek, Vodňany, Rokycany, Plzeň (u Olympie), Tábor, Praha Opatov, Humpolec, Brno, Kuřim, Jihlava, Mikulov, Benešov, Velké Meziříčí směr Brno, Velká Bíteš Ostatní nástupní místa jsou za příplatek 100 až 300 Kč (na vyžádání v CK) Hezký den Jana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru