Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Thajskou masáží proti bolesti: masáž zad a šíje, nebo nohou a rybičky Garra Rufa

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 368 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Aneta

Dobrý den, je možné si voucher „rozdělit“? Já bych chtěla jít na rybyčky a přítel na masáž. Můžeme tedy dva na jeden voucher? Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den,
ano můžete :) Krásný den

Nikola

Dobrý den, klasická masáž zad probíhá o samotě, nebo by byli vedle mě i další zákazníci, jak je to znázorněno na některých fotkách z Thajského ráje? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, masáž probíhá o samotě. Na fotografiích jsou zřejmě párové masáže, které si můžete také zakoupit. Hezký den, Tereza.

Kateřina Zikešová

Dobrý den, na stránkách Thajského ráje je napsáno, že rybičky jsou pouze po-pá do 14.00 hod, avšak masáže jsou i o víkendu jak jsem správně pochopila? Mohlo by to tedy být společně ve všední den, ale třeba až v 6 či 7 hodin?

Thajský ráj

Dobrý den,
záleží na tom jakou variantu si vyberete, tato varianta je Thajská masáž proti bolesti: masáž zad a šíje, nebo nohou a rybičky Garra Rufa. Využití od PO-NE v časech od 10, 11, 12, 13, 20, 21, 22, 23, 24.

Romana Kuchařová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda na masáž chodidel 30min může i dítě 11let. Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den Romano,
z vlastní zkušenosti doporučuji, na masáž chodidel posílám i mého 4letého synovce :) Hezký den

Martina Effenbergerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik je nejvyšší možný počet lidí v jednu chvíli na masáž nohou a rybky. Bylo by nás 6, tak jestli je to možné.
 Díky

Thajský ráj

Dobrý den Martino, vždy záleží na kapacitách dané pobočky. Rezervační systém může rezervovat maximálně 4-osoby ve stejný čas. Pro více informací, kontaktujte prosím naší podporu e-mail: podpora@thajsky-raj.cz , tel.: +420 778 082 225

ANNA

Časy masáží platí i pro víkend? Mám zájem pouze o víkend..... Jak poznám zda máte volný čas ještě před zakoupením masáže? Když rozkliknu online formulář tak to po mě chce kód voucheru, který ovšem nemám – plánuji ho zakoupit, až zjistím zda máte vůbec volno v požadovaném termínu…

Thajský ráj

Dobrý den Anno,
tento voucher můžete využít i o víkendu v časech 10, 11, 12, 13, 20, 21, 22, 23, 24.hod. Pokud chcete zjistit jestli Váš požadovaný termín bude volný, kontaktujte prosím naší podporu e-mail: podpora@thajsky-raj.cz , tel.: +420 778 082 2­25 nebo Vámi vybranou pobočku.Krásný den :)

Jana Novotná

Dobrý den, jedná se o masáž na lehátku, nebo v masážních křeslech?

Thajský ráj

Dobrý den Jano, thajská masáž nohou, zad a šíje probíhá v pohodlném masážním křesle, zpravidla vsedě. Křeslo je však uzpůsobeno i k ležení.Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru