Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 173 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Kuchařová

Dobrý den,
vztahuje se to i na tetování?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kuchařová, tetování neodstraňujeme. Akce je zaměřena na nezhoubné 3D kožní útvary a výrůstky. Přejeme příjemný den!

Martinus Lukschanderl

Dobrý den, rád bych využil vašich služeb, ale prosím o informaci proc již není možné zakoupit voucher varianta odstranění 4× kožního útvarů?
Pochopil bych to u zboží ale ne u služby? Pusobí to spíš, že již neni rentabilní cena z vašeho pohledu na tuto variantu.

Dekuji za vyjádření.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Martinus, nebyl žádný důvod Vaše přání nevyslyšet a tak jsme se na Váš impuls domluvili s portálem Slevomat.cz na navýšení max. počtu voucherů v nejoblíbenější variantě „4 kožní útvary“. Tuto variantu si již můžete zakoupit. Děkujeme Vám za podnět, přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Nikola

Dobry den, prosim jak se resi odstraneni velkeho mnozstvi drobounkych pih(celkem asi 40 na hrudniku, brichu a zadech, pricemz asi jen 4 jsou vetsi a vystouplejsi). Jaky voucher zakoupit (10 voucheru po 4 znamenkach) ? Nebo by kolik by byla celkova cena? Velmi dekuji za odpoved.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Nikolo, na tak velký počet drobných znamének bychom Vám ještě poskytli nějaké zvýhodnění. Kupte si prosím vouchery na polovinu, celkovou cenu Vám spočítáme podle celkového počtu návštěv. Na jednu návštěvu Vám doporučujeme cca 10–15 znamének, ale posoudíme až na základě Vaší osobní návštěvy podle velikosti a náročnosti odstranění. Také záleží na citlivosti zóny, kde se budou znaménka odstraňovat a na Vaší celkové odolnosti a kondici. Už jsme viděli pacienty, kteří zvládli i větší počet znamének na 1 návštěvu, je to velmi individuální. Až budete mít vouchery, zavolejte nám, ať začneme co nejdříve a do prvního sluníčka ať to máte „pěkně zhojené“. Těšíme se na Vás!

Jana

Dobrý den,
bylo by možno se objednat na odstranění 4 kožních útvarů na úterý 6.2. nebo středu 7.2.? Chtěla bych dnes (3.2.) zakoupit tento zákrok, ale jindy ho zřejmě nebudu moci realizovat. Děkuji za odpověď. Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani, pokud potřebujete přesně tento termín, doporučuji zavolat a přesně se domluvit. Telefonní čísla jsou: 606 644 166 nebo 731 773 377. Hezký den Janča

zdenka jindrova

dobrý den,po odstranění laserem mám kolem znamének zarudnuté mista ,co stím

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Zdenko. Jestli to máte jen lehce zarudlé, tak se nic neděje. Kdyby se Vám k zarudnutí přidala bolest navštivte prosím svého ošetřujícího lékaře. Přejeme Vám příjemný víkend

Alena

Dobrý den,na plosce nohy mam asi kuří oko.Pri chůzi dochází k bolesti.Protoze mám strach z injekce ohledně lokálního umrtvení,tak se obracím na Vás s dotazem ohledně ošetření.Dekuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Alenko. Ideálním by bylo, pokud byste se nám přišla ukázat na konzultaci. Nevíme, jak to máte velké, atd. Pro Váš klid, lokální anestezii používáme, když je to nutné nebo „lepší“ (kožní útvar na zvláště citlivém místě) nebo si to pacient prostě přeje. Mezitím je možné zakoupit si náplast na kuří oka na změkčení kůže, pokud to máte hodně bolestivé. Zkusíme Vám termínově vyjít co nejvíce vstříc. Pokud byste chtěla, můžete přijít už zítra, SO 20.1.2018, kdykoli mezi 10–15:30 hod. a koukneme Vám na to. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Radka Bezpalcova

Dobrý den,mám na těle plno pich a mateřských znamének ,potřebovala bych je zkontrolovat ,na noze mám i bravicku tu bych potřebovala vypálit ,kterou variantu si mám objednat ?děkuji za odpověď Radka B.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Radko, v rámci voucheru Vám zkontrolujeme všechna znaménka. Vemte si variantu na 4× znaménka a zbytek dořešíme přímo v ordinaci podle skutečně provedených výkonů. Řekněte nám prosím u objednání (nejlépe po telefonu), že toho „máte víc“, abychom Vám u paní doktorky rezervovali dost času. Děkujeme. Přejeme Vám pěkný víkend a těšíme se na Vás!

Veronika Ž.

Dobrý den,

platí zde nějaké kontraindikace? Jaký je maximální počet odstranění útvarů během jedné návštěvy, prosím?

Děkuji za odpověď.
 V.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Veroniko, ano, k laserovému odstranění znamének se vážou následující kontraindikace: těhotenství a kojení (nelze ani částečné kojení – nesmí být vůbec kůli riziku následného zpigmentování ošetřeného místa), akutní onemocnění, cesta do destinace s intenzivním sluncem v horizontu 7–14 dní po zákroku (výkon lze provést po návratu). V rámci jedné návštěvy lze odstranit tolik znamének, kolik snesete (dělali jsme 1 klientce najednou cca 30–40 drobných znamének v břišní oblasti, vše bez anestezie, snesla to dobře). Ale je to zcela individuální, částečně to závisí od věku a odhodlání. V obecné rovině doporučujeme max. 10 znamének/1 návštěvu, ale pokud si přejete z nějakého důvodu (odjezd na delší cestu, máte to do Prahy daleko, jiný důvod…) udělat i vyšší počet znamének najednou – a jste odhodlaná to zvládnout – tak teoreticky by to šlo. Prakticky to musí posoudit ošetřující lékař na místě. Přejeme Vám klidný večer a těšíme se na Vás!

Tereza S.

Dobrý den,
na těle mám opravdu hodně znamének a pih, některá mi však vadí více a rada bych si je nechala ošetřit.
Řekněme, ze si zakoupim například bouchne čtyřikrát, ale rada bych si nechala znaménka vyšetřit všechna pro svůj klid, a nebo alespoň tedy ta, která by se případně lékaři zdála “podezřelá”. Jak v takovém případě postupovat? Budu něco doplácet na místě?

Mockrát děkuji!

Tereza S.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Terezo. Kupte si voucher na 4 znaménka, zkoukneme Vám dermatoskopem všechny, co si budete přát. Za diagnostiku všech znamének nebudete nic doplácet, pouze pokud by se nějaké z nich odstraňovalo navíc. Domluvíte se s paní doktorkou na v ordinaci. Zavolejte nám ohledně nejbližších volných termínů. Přejeme Vám dobrý start do nového roku 2018 a těšíme se na Vás!

Veronika Krčová

Dobrý den,
chtěla bych voucher koupit příteli. Má u očí takové hodně vystouplé „bradavičky“ zasahuje mu to i do " výhledu"… už si na to zvykl, ale rád by se jich zbavil. Nejsem si jistá, jestli lze i kolem očí u Vás odstranit bradavičky?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den paní Veroniko, oční okolí je velmi citlivá oblast, ale to není překážkou. Paní doktorka akorát musí při ošetření zvolit takový postup, aby zabránila potenciálnímu vniku laserového paprsku do oka (což naše zkušené paní doktorky umějí). Případně by se mohl použít Plexr. Možná by bylo fajn, pokud byste nám na email info@estheticmedical.cz poslala foto, ze kterého by bylo patrné, v jaké vzdálenosti od oka se bradavičky nacházejí. Nejbližší termíny máme již 27.-28.12.2017, pokud byste chtěla pana přítele objednat co nejdříve. Prosíme zavolejte nám a něco vymyslíme. Přejeme Vám krásné Vánoce a těšíme se na Vás!

Ondřej Ch

Dobrý den, byl jsem u Vás na odstranění 3 útvarů a po dvou z nich mi zůstaly vystouplé růžové jizvy. Čekal jsem, že se jizvy časem zmenší, ale již je to déle než půl roku a žádná změna nenastala. Jizvy jsou dokonce nápadnější než původní pihy. Lze tento zákrok nějak opravit?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Ondřeji, přijďte, zdarma v rámci korektivní náštěvy uděláme s jizvičkami maximum možného. Můžete přijít i zítra 21.12.2017 9–12:30 hod., nebo 27.-18.12. 10–14 hod. Případně prosím zavolejte na recepci 606 644 166, určitě spolu najdeme termín, který Vám bude vyhovovat. Přejeme Vám úžasné předvánoční dny a těšíme se na Vás!

Vojtěch

Dobrý den,
je při odstraňování hemangiomu nějaká limitace v jeho velikosti?
Děkuji za odpověď.
Vojtěch

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Vojtěchu. Pro jednoduchost počítáme za 1 útvar plochu 1 cm2. V ojedinělých případech může do kalkulace ceny vstoupit parametr nestandardní náročnosti odstraňování. Přejeme Vám příjemný stříbrný víkend a těšíme se na Vás!

Aleš

Dobrý den,
jaký typ znamének není vhodný k odstranění?
Děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Aleši, k laserovému odstranění nejsou vhodné melanocytární névy s dysplastickými rysy, maligní tumory (nádory), útvary nejasné diagnózy a kongenitální névy. Laserovému odstranění předchází dermatoskopická kontrola útvaru. Poté lékař rozhodne, zda je útvar (znaménko) vhodný k laserovému odstranění. Podezřelé útvary bohužel musí na chirurgii, aby bylo možné následně provést histologické vyšetření tkáně. Také u některých typů bradavic může lékař na místě rozhodnout o neprovedení zákroku z důvodu biologické povahy bradavic a infekčního nebezpečí pro ostatní pacienty. Přejeme Vám příjemný předvánoční čas a těšíme se na Vás!

Kateřina

Dobrý den,

mám dotaz, který se tak trochu netýká odstranění znamének.
Byla jsem na odstranění znamének na břiše chirurgicky (zhruba v dubnu) a bohužel po jednom odstranění mám nehezkou velkou jizvu, je u Vás nějaký způsob, jak to „opravit“?
:-)

Děkuji

 Katka

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Katko, ano, po chirurgickém odstranění znaménka vzniká z definice jizva, zatímco po laserovém odstranění ne. Ano, můžete přijít, laserem Vám Vaši jizvičku zbrousíme a pokusíme se ji „maximálně zneviditelnit a znenápadnit“. Případně existuje i možnost píchnout do jizvičky/jizvy speciální přípravek/léčivo a tím přimět příslušnou tkáň ke změně vzhledu, nebo kombinace metod (aplikace séra, laser a biostimulace). Všechny výše zmíněné metody jsou na našem pracovišti k dispozici. Až se Vám na to paní doktorka fyzicky koukne, navrhne Vám nejlepší způsob. Prosíme zavolejte, termínky jsou ještě i tento týden, příští týden a mezi svátky. Rádi Vás uvidíme. Hezké předvánoční období, Zora Valanská, Esthetic Medical. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru