Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Výlet do horského střediska Chamonix, k hoře Mont Blanc a do Ženevy

4,4 / 5 CK Jukej Ženeva - Švýcarsko 761 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jirka

Potřebuju v tom září totiž dvě místa. Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Doporučujeme rychle objednat… děkujeme.

Jirka

Dobrý, na termín v září už teda máte vyprodáno úplně??

CK Jukej

Dobrý den, dali jsme do prodeje posledních 10 míst této sezóny… děkujeme. Ck Jukej

Lenča

Dobrý na termín v září máte ještě dvě volná místa? Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, ano – na termín 21.9. 2018 ještě máme místa. Děkujeme za zájem!

Jitka

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda lze na lanovku uplatnit slevu na studenta (isic)?

CK Jukej

Dobrý den, bohužel nelze. Děkujeme za zájem.

Hanka

Dobrý den, jak je to s měnou, tady píšou lanovka 60 euro, jinak se tam platí, franky? A bych věděla co si mám a kolik penez vyměnit? A kartou se dá platit,jako všude jinde v cizině?

CK Jukej

Dobrý den, Chamonix je ve Francii, tedy tam se platí v EUR, v Ženevě večer je možno většinou také platit v EUR, ale oficiální měna jsou CHF. Kartou se také dá platit. Děkujeme za zájem!

Petra

Dobrý den,moc děkuji za odpověď…ráda bych se tedy zeptala ..je možné voucher koupit tedy předem…?teeba v říjnu, listopadu…a využít jej až příští rok(tím by byla možnost,ho dát synovi pod stromeček)nebo ta možnost není

CK Jukej

Dobrý den, až budete chtít voucher zakoupit (v říjnu / listopadu), podívejte se prosím sem na Slevomat, jestli již bude spuštěn prodej termínů 2019 a pokud ne, kontaktujte naši cestovní kancelář mailem, určitě bude možno poukaz pod stromeček synovi dát. Děkujeme za zájem!

Petra

Dobrý den,mohla bych se prosím zeptat.. ráda bych poukaz pořídila synovi pod stromecek-,budete mít ještě vouchery?jezdí se celoročně?

CK Jukej

Dobrý den, na tento zájezd jezdíme pouze od května do září. Děkujeme za zájem!

Jana

Dobrý den, dá se pro termín 21.-23.9. přikoupit místenka v přední části autobusu? Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, ano – místenku je možno objednat na našem mailu. Děkujeme za zájem!

Jaroslav Svoboda

ze zdrav,důvodů jsem musel zrušt termín.Protože to mám zaplaceno -přhlašuji se na nový termínn 31.8.2018– 2.9.2018.Děkuji za vyřízenía potvzeníé. 1 termím "padl!v červnu,dru­hý jsemmusel ze dravitnícc důvodů.Jsem jinak v pořádku.

CK Jukej

Dobrý den pane Svobodo, dne 17.7. 2018 jsme Vám zasílali mail s nabídkou náhradních termínů, na který jste dodnes nereagoval a tím pádem jste byl na zájezdu s odjezdem dnes ponechán a dostal jste před několika dny i pokyny k cestě. Mimořádně Vám vyjdeme vstříc vzhledem k tomu, že Váš první termín byl ze známých technických důvodů zrušen a umožníme Vám takto na poslední chvíli změnu termínu dle VOP s poplatkem 300,–Kč. Platební údaje zasíláme na Váš mail. Děkujeme.

Václav Feyfrlík

Dobrý den,chci se zeptat,jak máte volno v těch 3 srpnových termínech?Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, volno je v termínu 10. – 12. 8. – 4 místa a pak v termínu 31. 8. – 2. 9. a poslední termín v září. Děkujeme.

Martina Antušeková

Dobrý den, 31.8–2.9. termin kolik je tedy volných míst prosím děkuji

CK Jukej

Dobrý den, cca 30 volných míst. Děkujeme za zájem.

Veronika Vilímcová

Dobrý den, jedeme s vámi 27.7. Ještě jsme nedostali informace o čase a nástupním mistu v Praze.
Chteka bych se ještě zeptat, zdali se listek na lanovku dá koupit na místě, zapomněla jsem ho objednat u vás.
Pokud bych ho mohla ještě dokoupit, pošlete prosím zprávu. Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, pokyny k cestě zasíláme 3–4 dny před odjezdem, jak jsme Vás informovali v mailu s potvrzením rezervace. Čas a místo nástupu platí takové, jako je uvedeno v popisu zájezdu zde v akci, nebo na našem webu. Lístek na lanovku se hradí až na místě průvodci, objednávka předem není třeba. Děkujeme!

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli budou nějaké další termíny v září nebo později v tomto roce?
Děkuji moc za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, máme dobrou zprávu – bude ještě jeden termín v září..... Děkujeme!

Andy

A kolik je tedy volných míst prosím
děkuji

CK Jukej

Dobrý den, na první termín jsou poslední 2 místa, na druhý termín cca 10 míst a na poslední termín 4 místa. Děkujeme.

Andy

Dobrý den, volné jsou všechny 3 termíny?
Děkuji

CK Jukej

Ano, jedná se o poslední volná místa ve všech 3 termínech. Děkujeme.

Zdenka Kišová

Dobrý den, dnes, den před naším odjezdem do Chamonix jste oznámili, že lanovka na Aiguille du Midi nejezdí a podle webu z Chamonix, lanovka nepojede až do června 2018. Není lepší zájezd přesunout na jiný termín nebo využít možnost vyjet lanovkou z Italské strany? Rozdíl je asi 24 km a jistě i spokojenost většiny klientů. Vím, že za tuto situaci vaše CK není zodpovědná, ale spokojenost klientů za to jistě stojí…Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, s nastalou situací se pro spokojenost našich klientů snažíme dělat maximum. Na Vašem mailu naleznete naše vyjádření s možnostmi náhradních možností v Chamonix a nabídkou dalších náhradních termínu za zvýhodněnou cenu pro Vás. Děkujeme!

Dagmar

Dobrý den. Lze platit také papírovými poukázkami Sodexo Flexi pass ?

CK Jukej

Dobrý den, ano – pro tuto možnost se prosím obraťte mailem přímo na naši CK. Děkujeme za zájem.

Aleš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se bude v blízkém období konat tento zájezd..... bohužel už je vyprodáno a termín volných míst jsem na dovolené.....­. Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, bohužel nabízíme v blízkém období již pouze termín 15.-17.6. 2018, další volný termín je až v září. Děkujeme za zájem.

Viktor

Dobrý den mám dotaz, mám koupený u vás výlet do Chamonix. A chtěl jsem se zeptat mám si vzít sebou nějaké speciální oblečení na Hory nebo bude stačit nějaké obyčejné pohodlné oblečení? A chtěl bych uplatnit u vás to pojištění na cesty jaký je postup? Děkuji Těšínský

CK Jukej

Dobrý den, stačí obyčejné pohodlné oblečení, doporučujeme vzít s sebou teplejší bundu. Cestovní pojištění je možno zakoupit na našem webu, stačí kliknout na kolonku „Cestovní pojištění“, vybrat si druh pojistky a poté uhradit kartou nebo převodem. Děkujeme za zájem.

Linda Marley

Dobry den. Potrebuji mit sebou pas?
Dekuji L.

CK Jukej

Dobrý den, stačí Vám OP. Děkujeme za zájem.

Pepa a Gabi

Dobry den,mohl bych dotaz GPS odkaz na plzeňské nástupní místo u OC?Dekuji😉

CK Jukej

Dobrý den, je to 49.699465, 13.426801 . Děkujeme za zájem!

Marta

Dobrý den.Mám rozjednaný zájezd do Chamonix a teprve pak jsem četla recenze. Chci se zeptat, bude autobus s dostatkem místa, bezpečnostními pásy, mohou se sklopit opěradla na spaní, je v Bus Wc funkční, je v Bus zajištěno pití a káva, mám si na spaní vzít přikrývku, jak je při typu tohoto zájezdu řešena hygiena a možnost se převléknout. Jak velké mohu mít zavazadlo, když asi budou třeba zimní bundy? Jídlo a pití si na celou dobu zájezdu mám vzít s sebou? A poslední,mohu si vybrat sedadla? Potřebovala bych sedět cca uprostřed v levo. Omlouvám se za tolik otázek, již jsem seniorka. Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o zájezd s naší CK. Jezdíme se standardními a také nadstandardními moderními busy a bohužel to, co je pro většinu cestujících komfort, může být pro jednotlivce nedostatek místa. Bezpečnostní pásy jsou povinné asi 20 let, nikdo – kromě cestujících za Vámi – vám nemůže a také nebrání sklápět na noc sedačky. Busy jsou vybaveny WC a to pro nouzové použití. Za volantem sedí řidiči a zda-li chtějí být zároveň stevardy a vařit místo odpočinku na cestě kávu, záleží jen na nich. Zastávky jsou na velmi dobře vybavených benzinkách se širokou nabídkou nejen nápojů. S sebou si můžete vzít vše, co uznáte za vhodné, velikost zavazadla je jen na Vás. Jídlo a pití můžete mít s sebou, nebo se můžete stravovat v místních restauracích a posedět v příjemné kavárně v Chamonix. Navíc si můžete dát nejlepší zákusek v celé Evropě…Místenky stojí 150 Kč na osobu. Děkujeme za Váš zájem. Ck Jukej

Andrej Drobný

Dobrý den, máte napsané návrat v dopoledných hodinách. Mužete to špecifikovat, cca približne. Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, příjezd do Prahy je v cca 11 hodin, děkujeme za zájem. CK Jukej

Ilona

Dobrý den,
výjezd lanovkou z Chamonix je cca v kolik hodin? Ptám se z toho důvodu, že mám obavu, aby na vrcholu nebyl pouze ranní opar a výhled nulový. Jaké jsou zkušenosti s viditelností v srpnu? Mám negativní zážitek s výletem na Orlí hnízdo.
Děkuji za odpověd.

CK Jukej

Dobrý den, výjezd lanovkou volíme nejčastěji ráno hned po příjezdu, samozřejmě však bereme ohled na aktuální situaci a v případě nevhodného počasí výjezd posouváme, zkušenosti s viditelností v létě máme dobré. Děkujeme za zájem. CK Jukej

Lubomír Nový

Měl bych zájem o výlet pro dvě osoby 15.6. – 17.6. 2018, ale na stránce zájezdu máte napsáno uplatnit do 10.5.2018, tomu nerozumím, takže budu kupovat neplatný voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre, po zakoupení zájezdu je třeba kontaktovat CK, která si kódy vašich voucherů uloží a potvrzením rezervace se budou považovat za uplatněné. Samotný zájezd pak proběhne v termínu 15. 6. – 17. 6. 2018. Pěkný den :-)

EVA JUNGOVÁ

Odjezd z Plzně je stále v 18.30 hod v srpnu 2018? Máte ještě volno, měly
bychom zájem o 2 místa. Děkuji JUNGOVÁ

CK Jukej

Dobrý den, ano – odjezd je v 18:30 hodin z Plzně, dvě místa volná máme, děkujeme za zájem. CK Jukej

Mirek

Dobrý den, stalo se někdy, že lanovka nejezdila po příjezdu do místa výletu?
Díky za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, za 5 let se nic podobného nestalo… :) CK Jukej

Marcela Baierová

Dobrý den
Vasi nabídku jsem našla bohužel pozdě. . Měla bych zájem o zajezd na Mont Blanc v termínu 11.5.-13.5. Bylo by možné mě kontaktovat, kdyby náhodou někdo ze zájezdu vypadl ? Potřebovala bych místo pro 4 clennou rodinu, 2 dospělí, 2 děti (10,12 let )
Děkuji Baierová

CK Jukej

Dobrý den, prosím napište mail přímo do naší CK a my si Vás zařadíme jako náhradníky. Děkujeme, zdraví CK Jukej

Jitka Ševelová

Dobrý den,
prosím o informaci, jaká je vhodná věková kategorie pro výjezd lanovkou na vyhlídku do necelých 4.tis.m.n.m., ev. hrozí nějaké zdrav. riziko? Především z hlediska aklimatizace k n.m.? Je zde nutná povinná výbava na osobu?

Předem velmi děkuji za odpověď.

S přáním hezkého dne

Ševelová

CK Jukej

Dobrý den paní Ševelová, děkujeme za Váš zájem o tento tradiční zájezd naší CK. Na vrchol lanovky jezdí všechny generace klientů, nejedná se o žádnou fyzickou námahu, ale turistickou vyhlídku, kde můžete vidět i výletnice na podpatcích a v sukni… :) Problém občas nastane s nadmořskou výškou, kam vás lanovka přepraví poměrně rychle a ne každý se dokáže rychle aklimatizovat. Takže se opravdu velmi výjimečně udělá někomu špatně, má problém s tlakem nebo mu buší srdce. Pokud tento problém během cca 15 – 20 minut neustane, doporučujeme návrat alespoń o jednu stanici lanovky níže. Ale jedná se opravdu o výjimky – do této lokality s námi odcestovalo již více než 2 tisíce klientů, a mohu jmenovat takovéto 2 – 3 případy. Děkujeme. CK Jukej

Jiří Tomíček

Je možné uplatnit příspěvek zaměstnavatele?

CK Jukej

Dobrý den, záleží na tom, jakou formu příspěvku od zaměstnavatele chcete uplatnit, prosím obraťte se s tímto dotazem přímo na naši CK. Děkujeme, zdraví CK Jukej.

Jitka

Prosím Vás, jestliže se jízdenka na lanovku zakupuje až na místě ( průvodce pro celou skupinu) nehrozí, že bude vyprodáno? Červencový termín.

CK Jukej

Dobrý den, nehrozí, CK má hotové rezervace na celou sezónu vždy s předstihem… :) Děkujeme! CK Jukej

Dita

Dobrý den, nemám z loňského roku moc dobrou zkušenost s autokarovymi zájezd, přes nějaký slevový server… Tedy prosím kde najdu reference na vaši CK, krom té jedné pozitivní zde? A ještě by mne zajímalo jak velká je pravděpodobnost, že se zájezdy neuskuteční.....
Dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Dito, chápu Vaši obezřetnost, ale mohu Vás ujistit, že u nás na Slevomatu si své partery pečlivě vybíráme a ověřujeme, abychom si byli jistí, že naši zákazníci budou nanejvýš spokojení.
Co se týče zrušení zájezdu, je podmínka minimálně 35 účastníků, která byla u všech zájezdů splněna.
Hezký den, Klára :)

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem, všehcny termíny 2018 jsou téměř před vyprodáním.....

Ivett

Dobry den,
Potrebuju cestovni pas nebo staci platny OP.
Dekuji,Ivett

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivett, občanský průkaz je považován za cestovní doklad pouze pro jeho držitele, takže stačí být platný a nebude v tom problém, takže nemusíte zbytečně vozit cestovní pas. Hezký den, David. :-)

Petra

Dobrý den,já bych se ráda optala píšete využití vorcheru do března a termín na výlet je až květen malinko jsem to nepochopila děkuji za vysvětlení.je bych nerada pak měla doma neplatný poukaz .děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, zakoupený kupon je nutno aktivovat u CK do termínu, uvedeném na voucheru, tedy do března. Poté byste opravdu měla doma neplatný kupon. Děkuji. CK Jukej

Vendula

Dobrý den. Kolik platí za lanovku dítě do 15 ti let? Také 62€?

CK Jukej

Dobrý den, děti jsou brány do věku 14 let a ty platí cca 45€. Děkujeme.

CK Jukej

Dobrý den, děti jsou brány do věku 14 let a ty platí cca 45€. Děkujeme.

Iveta Strašková

Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat.Cena za lanovku je jednotná pro dospělou osobu i pro dítě(v mém případě mám na mysli dítě 15let). Děkuji Iveta S.

CK Jukej

Dobrý den. Dítě je považováno od 5–14 let. Ostatní platí plnou cenu. Slevu mají ještě senioři. Děkujeme za Váš zájem.

Štěpánka

Dobrý den, velmi uvažuji o koupi tohoto zájezdu. Chci se zeptat je podmínkou plnoletost nebo stačí souhlas rodiču ? Děkuji :)

CK Jukej

Dobrý den, plnoletost není podmínkou, stačí souhlas rodičů, u osob mladších 15 let je potřeba dohled a doprovod dospělého. Platný cestovní doklad nutný. Děkujeme.

Martin Daniš

Kolko je pobyt v chamonix a kolko v zeneve?

CK Jukej

Dobrý den, v Chamonix je doba trvání 9 hodin, v Ženevě cca 2,5 hodiny. Děkujeme.

Nicole Jungerová

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jaké počasí bude přibližně v květnu, abychom věděli jak se obléct 😊

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Jungerová, na Váš dotaz je velmi těžká odpověď, protože matka příroda je nevyzpytatelná a hraje si s námi, jako přesný příklad můžeme přirovnat letošní zimu. Protože se jedná o Alpy, tak počasí se může měnit z hodiny na hodinu a přesnou předpověď počasí 5 měsíců dopředu bohužel není možná určit. Doporučoval, bych sledovat internet v nastávajících měsících. S pozdravem, David. :-)

vlad wolf

Píšete, že čas strávený na vyhlídce je individuální, a že můžeme tam být jak dlouho chceme… To je přece nesmysl,! napište prosím rovnou, , kolik času, tedy minut, hodin, můžeme být nahoře v souladu s časovým harmonogramem cesty. děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, čas s trávený v Chamonix je 9 hodin. Jsou klienti, kteří jsou nahoře půl hodiny, někdo se zdrží 3 – 4 hodiny. Pokud je ten den velký počet turistů a vyhlídka je přeplněná, může ostraha posílat turisty dolů i dříve. Je to individuální záležitost každého cestujícího. Děkujeme. CK Jukej

Lari

I'm interested in this trip but I don't speak any Czech.
I want to know if the tourist guide will provide information only in Czech or also in English.
Thank you and happy holidays!

CK Jukej

Good day! The main interpretation is only in Czech language, organizational things in English. Thank you for your interest!

Emily

Dobrý den,

máte nástupní místo Hradec Králové?
Děkuji Emily

Slevomat.cz

Dobrý den, Emily, nástupní místa jsou: Praha – ulice Na Florenci, Praha 1 – 17:00, Beroun – OMV centrum (směr Plzeň) – 17:45, Plzeň – zastávka MHD u OC Olympia Černice – 18:30,
Rozvadov – McDonald Svatá Kateřina – 19:30. Krásné Vánoce :-)

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se optat jak dlouho cca trvá cesta i s přestávkami. Děkuji Pavel

CK Jukej

Dobrý den, cesta trvá cca 14 – 15 hodin. Děkujeme za zájem.

Martina

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak je to s dodržením termínu na který zájezd objednávám. Bohužel musím plánovat volno a dovolenou dlouho dopředu vzhledem k mé nepravidelné pracovní době na směny a asi těžko bych si při změně termínu mohla služby vyměnit. Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, tyto vypsané termíny jsou závazné a nebudou se měnit. Děkujeme za zájem.

Zbyněk

Dobrý den, poradí mi někdo jaký nejlépe z nabízených termínů vybrat? Děkuji Z.

CK Jukej

Dobrý den, všechny termíny jsou pro zájezd vhodné, záleží na Vaší časové dispozici. Děkujeme za zájem.

Robert

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik času bude nahoře na vyhlídkách? A jak dlouho se stojí fronta na lanovku (je předem rezervovaný čas nebo se objednává až na místě?)
 děkuji

CK Jukej

Dobrý den, na vyhlídkách máte individuální volno, je tedy zcela na Vás, jak dlouhou dobu tam strávíte. Skupina má předem rezervovaný čas, ve frontě se většinou zdržíme cca 20 minut. Děkujeme za zájem.

Natálie Kosinová

Dobrý den, cena za lanovku 62 EUR je na osobu?

CK Jukej

Dobrý den, ano – 62 EUR/os. Děkujeme za zájem.

Jirka

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jaké oblečení je vhodné na vrchol.Stačí klasická zimní obuv a bunda,nebo to chce mačky a bundu super teplou

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem, určitě stačí běžné zimní oblečení – jedná se o turistickou vyhlídkovou plošinu. Ck Jukej

Otakar

kde se odehrává přespání ?

CK Jukej

Dobrý den, tento tradiční zájezd je se dvěma nočními přejezdy. Děkujeme. CK Jukej

Josef Gerspitzer

Dobrý den ta cena je za jednu osobu? Pokud bych chtěl pro 2 osoby musím koupit 2× ? A po koupi zájezdu mi přijde nějaký kód který pak někde aktivuji? A kolik euro bych si měl vzít na osobu?

CK Jukej

Dobrý den, cena je za jednu osobu, pro dvě osoby je třeba zakoupit dva vouchery. S sebou doporučujeme cca 100 EUR. Děkujeme za zájem.

Martin Doležal

Dobrý den bude zastávka v Evianu?

CK Jukej

Dobrý den, bohužel tato zastávka není v plánu cesty. Děkujeme.

Naděžda Doňková

Dobrý den mám dotaz jak dlouho trvá výjezd lanovkou ? Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, výjezd trvá cca 25 minut. Děkujeme za zájem.

Petr

Rozhodně doporučuji. Letos jsem tam s Vámi byl a v květnu jedu znova. Vyplatí se zopakovat.
Nejlepší výhled nad Alpami a v Chamonix ty hory, jenž vystupují za domy…no bomba… Na vrcholu je potřeba si minutu sednout, na srovnání tlaku a lanovka stoupá dost prudce, o to ale větší adrenalin. Dva oslíky na stráni, v mezipatře, musím znova navštívit. :-)

CK Jukej

Dobrý den milý Petře,
za CK Vám velmi děkuji za Vaši spokojenost s naším tradičním zájezdem do Savojských Alp a věřím, že se s námi vydáte i do dalších horských destinací…:) CK Jukej

Hanka

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je možné si koupit jízdenku na lanovku až na místě, nebo se musí nějak objednávat dopředu, kolik stojí a jestli není možnost, že by mi jízdenku zakoupila CA. Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, vstupné na lanovku zakupuje průvodce CK na místě pro celou skupinu, platíte mu v autobuse, není třeba objednávat dopředu. Cena je cca 62 EUR. Děkujeme za zájem.

Nikola

Dobrý den, jaké bude prosím v červenci počasí? Kolik tam bývá v tomto období stupňů? :)
 Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, dole v Chamonix bývá klasické letní počasí, nahoře po výjezdu lanovkou se teplota pohybuje okolo 0 – 5°C. Děkujeme za zájem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru