Nabídku Škola bezpečné jízdy na nejmodernějším polygonu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Škola bezpečné jízdy na nově otevřeném nejmodernějším polygonu v Evropě

4,6 / 5 POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy Brno  (mapa) 415 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iva Floriánová

Dobrý den , chci se zúčastnit s dcerou . Můžeme mít jedno auto a prostřídat se při kurzu nebo musí mít každá své auto ? děkuji

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den,
v rámci bezpečnosti a hladkého průběhu celého kurzu, určitě každý účastník musí mít vlastní auto.

Veronika Masařová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je tento typ tréninku – COMPACT – určený hlavně pro začátečníky, nebo jestli si v něm zájemce vyzkouší i jak zvládat smyky na kluzském povrchu? A nebo jestli je lepší typ – INTENSIV?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den
 V.

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, typ tréninku není určen pouze pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Každá asi jak se cítí a co se chce naučit. Zkuste se podívat na celkový popis kursů COMPACT a INTENSIV. Zkušenějšímu řidiči bych samozřejmě doporučovala hned INTENSIV.
Přeji pěkný den. Lišková M., AUTOPOLYGON BRNO s.r.o.

J P

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli když zítra zaplatím částku vougeru na pobočce v Moneta money Bank jestli mě dojde voucher do neděle na email?

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý večer,
bohužel, tuto otázku Vám musí zodpovědět Slevomat, jako prodejce této akce.
Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON s.r.o.

Pepa

dobry den
pisete platnost poukazu do 6.5.2018

na strankach polygonu jsou vsak mozne jen tri terminy v lednu a jeden 24.2.
pak jiz nebude moznou poukaz vyuzit?
dekuji
 Pepa

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, termíny budou postupně doplňovány, nabídka bude rozšířena. Chystá se to k termínu 15. 1. 2017. Termíny budou uvedeny na webových stránkách společnosti. Lišková M., AUTOPOLYGON s.r.o.

Michal Vymazal

Dobry den pani Magdaléno Lišková, AUTOPOLYGON s.r.o.. DNes je utery a stale mi neprisla odpoved ohledne uspesne rezervaci kurzu. Dekuji

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, vyřízeno mailovou korespondencí. Lišková AUTOPOLYGON s.r.o.

Radka Trtílková

Dobrý den,

chtěla bych se prosím zeptat, jak dlouho bude tato slevová akce na Školu smyku trvat?
Děkuji.

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, nejdéle do 11. 2. 2017. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON s.r.o.

Honza

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako „T“ – nebude na slevomatu i kurz INTENSIV? Také uvažuji nad Vánočním dárkem… Případně bylo by možné později doplatit rozdíl kurzů, kdyby obdarovaný nebyl spokojen se základním COMPACT kurzem?
Děkuji :-)

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, nabídka kurzu INTENSIV na Slevomatu nebude. V současné době nelze kombinovat akci Slevomat + doplatek na INTENSIV. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON Brno s.r.o.

T

Dobrý den,
Nebude na Slevomatu prosím nabídka i na kurz intensive? Uvažují nad dárkem k Vánocům, ale tato varianta mi prijde možná příliš jednoduchá. Díky za info.

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, nabídka kurzu INTENSIV na Slevomatu nebude. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON Brno s.r.o.

Michal Vymazal

Ve stredu 13.12.jsem si voucher zakoupil a ihned poslal email ma rezervaci terminu. Dodnes se mi nikdo na email neozval. Prosim pourgujte, at se klientum venuji a odepisuji. Dekuji.

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den,
Váš požadavek na registraci jsem zaznamenala. Z důvodu velkého zájmu, jsou objednávky a registrace postupně vyřizovány. Poprosím o strpení, během pondělí bychom měli všechno vyřídit. Přeji pěkný večer. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON s.r.o.

Lucie

Dobrý den,

co konkrétně je v tomto voucheru zahrnuto? Nějaké základy nebo i zvládání krizových situací např. na kluzkém povrchu atp. Děkuji za odpověď.

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den,
jedná se o typ kurzu COMPACT. Celkový popis, včetně časového harmonogramu naleznete na webových stránkách společnosti AUTOPOLYGON s.r.o. Přeji pěkné odpoledne. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON s.r.o.

Petr

Dobrý den, je možné absolvovat kurz s 2 vozy a v průběhu si je střídat? (1. starší předokolka s manuálem, 2. 4×4 s automatem a spoustou elektroniky :D ) .. pokud to nelze, co byste doporučili (v obou vozech trávím víceméně stejně času). Díky :)

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den, z bezpečnostních důvodů bychom momentálně nedoporučili. Záleží na Vaší volbě, v čem si celý kurs chcete užít.
Přeji pěkné odpoledne. Lišková Magdaléna, AUTOPOLYGON s.r.o.

Jana Kaděrová

Dobry den, je mozne se zucastnit kurzu INTENSIV bez predchoziho absolvovani kurzu COMPACT?

POLYGON BRNO škola bezpečné jízdy

Dobrý den,
kurz INTENZIV může účastník absolvovat, bez předchozího kurzu COMPACT. Podrobný popis jednotlivých kurzů je uveden na stránkách Polygonu Brno. Přeji pěkný den. Lišková, Polygon Brno

Lída

Dobrý den, je tento kurz školou smyku? Manžel je zkušený řidič, jezdí hodně ale rád by si vyzkoušel právě zvládání smyku, kluzkého povrchu apod. Vzhledem k tomu, že stránky polygonu nefungují, kromě hlavního menu vše hlásí problémy s databází, neměla jsem jak porovnat kurzy Compact a Intesiv a ani jsem se nedozvěděla co přesně si v tomto kurzu v praktické části bude zkoušet. Děkuji za odpověď a přeji hezký den Lída

Slevomat.cz

Dobrý den, Lído, v ceně voucheru se naučíte správně posadit za volantem, dokážete efektivněji držet a ovládat volant, zjistíte, jak se zastavuje auto na různých typech povrchů, pochopíte, proč je důležité mít správné pneumatiky, dokážete správně a efektivně v krizové situaci zastavit, naučíte se krizově vyhnout překážce při plném brzdění, vysvětlí vám, jak fungují základní a povinné bezpečnostní systémy. Hezký den Jana

Zuzka

Dobrý den, vzhledem k předchozím odpovědím bych se chtěla ujistit o jaký kurz se tedy vlastně jedná? Protože v odpovědích píšete, že neplatí na kurz Compact, ale když se prokliknu zdejším odkazem na termíny z kterých mám vybírat tak mi to nabízí pouze Intensiv nebo Compact, přičemž Intensiv původní cenou ani délkou neodpovídá zdejší nabídce.. Prosím tedy o ujasnění nabídky
Velice děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

nabídka se vztahuje na kurz Compact. Po jeho absolvování je možné zakoupit u provozovatele také navazující úrovně Intensiv a Advanced :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Jarka

Dobrý den,kolik zájemců je v jedné skupině?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko,

maximální počet účastníků pro kurz je 12 :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Pavel

Je součástí kurzu načit se i zvládání smyku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

v tomto kurzu se naučíte také zvládání smyku – natrénujete zvládání nedotáčivého a přetáčivého smyku a také kombinaci krizových situací spolu s překážkami a nakloněnou rovinou :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Monika

Dobrý den, platí tento voucher pro všechny typy tréningu, nebo pouze pro konkrétní úroveň?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,

pro tento typ kurzu je třeba pouze vlastnit řidičský průkaz a potřebnou jistotu v řízení. Zbytek se v kurzu naučíte. Po absolvování je možné zakoupit u provozovatele také navazující úrovně Intensiv a Advanced :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Pavla

Dobrý den, je akce vhodná i pro začátečníka nebo někoho, kdo nemá moc zkušenosti s řízením? Díky za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo,

účastník na tomto tréninku získá komplexní zdatnosti za volantem pro běžný provoz ve městě pro rychlosti do 50–60 km/h. Naučí se zvládat smyky a pozná činnost povinného systému stabilizace ESC. Podmínkou je vlastnit řidičský průkaz. Úroveň Compact je vhodná pro řidiče, kteří by rádi vyzkoušeli a poznali činnost školy bezpečné jízdy. Doporučuje se hlavně čerstvým absolventům autoškoly (s několikaměsíční praxí), málo zkušeným a “nevyjezděným” řidičům, nebo těm, kteří po dlouhé přestávce chtějí najít jistotu za volantem.

Přeji hezký den, Monika, Slevomat :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru