Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hodinové dovádění na trampolínách v aréně ENHA Freestyle

4,8 / 5 ENHA Freestyle Ostrava - Slezská Ostrava  (mapa) 1 252 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
David Vojtasík

Cena vstupného je jednotná i pro děti? Přímý nákup přes váš web mě rodinné vstupné pro 2+2 vyjde levněji než tady 4×1 vstup.

ENHA Freestyle

Dobrý den, ceník vstupného je rozdělený do kategorií a rodinné vstupné je samozřejmě výhodnější, než-li samostatné vstupy – viz náš ceník na www.enha.cz. U rodinného vstupného se jedná o vstup pro 2 dospělé a 2 děti do 15 let. Pokud se bavíme o cenách na slevomatu, tak ty jsou samozřejmě jiné a jsou pevně stanovené.

Zuzana Raková

Kolbenka má zavřeno, provozovatel už v listopadu v Ostravě zavřel a na FB nezveřejnil žádné „nové otevření“, prý z bezpečnostních důvodů… takže v lednu bude zase otevřeno?

ENHA Freestyle

Dobrý den. Jelikož jsme se s pražskou Kolbenkou nedohodli na další spolupráci, fungujeme pod novým názvem ENHA FREESTYLE (www.enha.cz). Provoz nebyl přerušený ani zrušený, akorát pražáci nemůžou náš postup skousnout a uvádějí na webu nepravdivé údaje. Jelikož se podvodným způsobem zmocnili stránek na FB a web vlastnili vždy oni, nemáme možnost, jak tyto informace ovlivnit.
Bezpečnostní a provozní postupy jsme převzali z pražské Kolbenky, takže jejich tvrzení jsou naprosto lichá. Naopak: za stavbou naší haly stojí ti samí lidé (vlastníci Indoor Sport = Kolbenka a Czech Trampoline = výstavba trampolín). Jelikož některé stavební prvky trampolín a molitanové jámy absolutně nezvládli, museli jsme tyto z bezpečnostních důvodů opravit tak, aby bylo skákání bezpečné. A nebyla to vůbec levná záležitost.
Rádi Vás v naší hale přivítáme. Koukněte na web i FB, máme tam již uvedené i otevírací hodiny o vánocích.
 https://www.facebook.com/enhafreestyle/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru