Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Domácí kefír pro zdraví: Životodárné vodní a mléčné kefírové kultury WUGI

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Linda Dvorackova

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda je možné na výrobu kefíru použít i trvanlivé „krabicové“ mléko, či zda se v něm chultura nechytne (čerstvé mléko je pro mne po většinu roku nedostupné). Moc děkuji.

WUGI

Dobrý den, ano, lze použít i trvanlivé mléko. Kefír vznikne, avšak výsledné vlastnosti (vzhled, konzinstence, chuť) se budou od přípravy z čerstvého mléka lehce lišit. Z trvanlivého mléka kefír většinou nezhoustne (ačkoli je hotov) a chuť není tak lahodná, proto dáváme přednost čerstvým mlékům. Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné mléko.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru