Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Romantický odpočinek v privátní vířivce pro dva

4,6 / 5 X-Style Beauty Praha - Nové Město  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli při volbě varianty 2 hodiny sauny + vířivky si můžu zvolit, zda chci finskou či parní saunu (nebo jsou obě v téže místnosti?) a dále zda si můžu zvolit, jestli chci prosecco nebo ovocný talíř. Provádím volbu při rezervaci data? Nebo až na místě?

Díky za odpověď

X-Style Beauty

Dobrý den,
máme dvě sauny, jedna je finská (parní) a druhá šetrnější infra. Výběr sauny a občerstvení provádíte při rezervaci termínu.
Děkujeme za dotaz

Hana

Dobrý den, je ve wellness i sauna, která je na obrázku? Díky

Slevomat.cz

Krásný den, Hano. Pokud budete chtít využít i saunu, je třeba si zakoupit balíček „2 hodiny v privátní sauně a vířivce + láhev italského prosecca nebo ovocná mísa pro 2 osoby“. :) Zdraví Janča

Helena Lacinová

Dobrý den, dne 8. 10. 2017 jsem zaplatila voucher do vířivce pro dva ve Vaší společnosti na účet: Platební údaje, Částka: 899 Kč, Číslo účtu: 238400856/0300
Variabilní symbol: 5162020689, a do dnešního dne se mi nikdo neozval. Peníze jste obdrželi a já nic. Měla jsem to jako dárek. BuĎto mi vraťte peníze okamžitě zpět na můj účet ze kterého přisla výše uvedená částka, nebo mi pošlete vocher.

Vaše oba telefony vyzvánějí jako obsazené, takže se nemúžu dovolat. Případně volejte na tel: 604779091
Lacinová Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lacinová

vidím, že odkaz na voucher jsme vám v pořádku zaslali, odkaz na voucher vám nyní dorazí ještě jednou v následujícím e-mailu. Jeho předmět bude „Váš voucher“. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam. Pokud používáte schránku od Seznam.cz, může být e-mail ve složce Hromadné. Jestliže používáte Gmail, je možné, že e-mail bude v sekci „Promo“ či „Promotions“.

Návod, jak voucher využít, najdete vždy právě na voucheru. Až vám e-mail dorazí, stačí kliknout na odkaz, na kterém voucher najdete. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Heslo jsme vám na e-mail poslali po první objednávce, případně si na této stránce můžete nechat vygenerovat nové. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery.

přeji hezký den, Domča :-)

Martin Halfar

Dobry den chci se zeptat nez zakoupim relax… v sobotu 30.9. kolem 11–12 hodiny mate volno? Chtěli by sme Privatní relax na 2 hodiny. děkuji za odpověd Halfar

X-Style Beauty

Prosím o termíny je nutné zavolat na telefonní čísla 222 540 363/ 602 758 038.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru