Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Přivítejte nový rok v centru Budapešti: zájezd s ubytováním na 1 noc a snídaní

4,2 / 5 CK České kormidlo Budapešť - Maďarsko (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
KaterinaJohnova

Dobry den,
prosim Vas je moznost vlastní dopravy?Ze bychom se připojili az v Budapesti?Jelikoz mame male dite,autobus je pro nas nepripustny.

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování v Budapešti je zamluveno přesně na počet klientů v autobusu a v tuto chvíli již máme kapacitu autobusu naplněnou.

Iva Šmídová

Kolik stojí ubytování pro 1 osobu?
Lze doubytovat 2lůžkový pokoj s jinou ženou?
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, s ubytováváním dvou cizích lidí do dvoulůžkového pokoje nemáme dobré zkušenosti, proto tuto službu neposkytujeme. V případě, že nebudete mít druhého cestujícího k sobě, bude po Vás požadován doplatek k zájezdu za jednolůžkový pokoj (900 Kč). Děkujeme za pochopení.

Kateřina

Dobrý den,
jako kapesné máte uvedeno, že doporučujete cca 10 000 HUF. Předpokládám, že tam není zahrnutý vstup do termálů apod. Jsou to spíše náklady na jídlo a pokud budeme chtít jít do termálů, tak si máme vzít více? Můžu se zeptat z čeho jste při výpočtu vycházeli? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, částka doporučeného kapesného na zájezd je stanovena orientačně, kdy se předpokládá, že si klienti budou chtít zakoupit jídlo, pití a několik pochutin domů z městské tržnice. Ceny vstupů do lázní se liší v jednotlivých dnech v týdnu a také v jednotlivých lázních. Průvodci většinou doporučují lázně Széchenyi, kde stojí vstup o víkendu 5 600 HUF. Doporučená částka Vám tedy vystačí i na návštěvu lázní. Konečná suma peněz, kterou si s sebou vezmete na zájezd, však záleží jen na Vás.

Milan Štípek

Dobrý den,
Chci se zeptat v kolik hodin by se vyjíždělo z Prahy? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, standardně se z Prahy vyjíždí cca ve 3.00 hod.

Stanley Van Hlisnik

Dobrý den, je možné udělat si vlastní program místo průvodce?

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě, že nechcete absolvovat klasickou prohlídku města s průvodcem, můžete se s ním domluvit na místech a časech schůzek u autobusu a stanovit si individuální program.

Lukáš Mužík

Dobrý den, mohu se zeptat, v jakém konkrétním hotelu budeme ubytováni? Případně pokud ještě není žádný zvolen, z jakých konkrétních hotelů obvykle vybíráte, abych si mohl udělat představu? Děkuji za odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování bude s největší pravděpodobností zajištěno v Hotelu Jancsar v Székesfehérvár.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru