Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Prodloužení řas metodou řasa na řasu nebo objemovou metodou

4,5 / 5 Body Calm Studio Havířov  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iveta

Dobrý den mám krátké řasy jaká metoda je lepší řasa na řasu nebo objemová metoda 3D –5d jak dlouho řasy vydrží, kolik stojí doplnění nevadí opalváni a jak často se musí doplnit ? děkuji.

Body Calm Studio

Dobrý večer, pokud se týká metody-nezáleží na délce řas, ale záleží na hustotě. Pokud máte řasy řídké je vhodná metoda 2D a 3D, pokud jsou řasy husté, stačí klasická metoda. Nejlépe je si koupit levnější variantu a v případě aplikace hustějších řas, byste doplatila rozdíl u mne. Na doplnění se chodí nejčastěji po měsíci. Cena doplnění se liší dle metody a dle doby, kdy přijdete na doplnění.
Petra Pamánková

Zdeňka

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat.Opravdu jsou řasy bez problémů.Již v minulosti jsem si řasy prodloužit nechala a dopadlo to katastrofálně.Řasy po několika dnech odpadly.Ale nejhorší bylo,že odpadly i s mými.Tak se nezlobte,že mám takovou otázku.Děkuji a přeji hezký den.

Body Calm Studio

Dobrý den,
řasy jsou u nás prováděny velice kvalitně. Řasy Vám budou odpadávat i s vaši řasou, a je to z toho důvodu, že se vaše řasy obměňují. Nesmí vypadávat po trsech – to je špatná technika lepení.
Petra Pamánková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru