Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinné auto budoucnosti: Záloha na Cadillac Escalade s nabušenou výbavou

United Cars & Services s.r.o. Praha - Vršovice  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
František Frolík

Dobrý den,
v nabídce uvádíte, že jsou v ceně přední a zadní parkovací asistenti. Chápu to dobře, že jsou v automobilu již obsazená 2 sedadla či se jedná pouze o jednu osobu? Je v ceně i ubytování a strava pro tyto osoby? Případně, kdybych jel s automobilem do zahraničí – musím jim platit diety? Mohu si tento voucher koupit na splátky?

 Frolík

Janca Jiráková

Rádci bych na to dala reklamu Slevomat. Samozdrejmne by v tom jezdili pracovnici ze Slevomatu. ;)

Slevomat.cz

Děkujeme Janco, třeba si jednou podobný auto pořídíme a budeme v něm jezdit. To Vás pak klidně svezeme :))))

Ivana

I na Slevomatu se člověk pobaví diskuzí:-). Jen mě zarazilo v odpovědi Terezy ze Slevomatu, kde uvádí, že na Slevomatu nakoupilo již 1,3 mil. lidí., což je 12% populace, což se mi nezdá. Zvlášť, když odečtu nemluvňata a děti do 15 let. Neplete si to s počtem objednávek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, děkuji za Váš komentář. Upřesňuji svou minulou informaci, dle naší nejnovější tiskové zprávy se na Slevomatu nakoupilo již 1,5 milionu lidí za 7 let jeho existence. Tiskovku najdete zde: https://www.slevomat.cz/blog/tiskove-zpravy/prispevek/1017-slevomat-slavi-sedm-let-existence-luxusnim-segmentem Objednávek máme samozřejmě mnohem více. Co se týče těch 12%, tak máte pravdu v tom, že po odečtení nemluvňat a dětí, by to procento bylo samozřejmě ještě vyšší. :-) Hezký den, Tereza.

. .

Dobrý den, vidím, že tu Cadillacy za 3M jdou docela na dračku. Bojím se, že než dostanu říjnovou výplatu a půjdu si ho sem koupit, tak tu na mě žádný nezbude. Co mám dělat?

Slevomat.cz

Krásný den přeji, tak pojďte pracovat k nám do Slevomatu a třeba se domluvíme na dřívější výplatě, abyste mohl Cadillac zakoupit dříve, než Vám ho někdo vyfoukne. ;) Nabízené pracovní pozice najdete tady: https://www.slevomat.cz/prace :)) Zdraví Janča

Dan

Nevim, kdo vam dela business development, ale tohle je hodne velkej preslap. Tohle nema nic spolecnyho s exclusive, tohle je proste nesmysl. „Dedo, tady mas voucher za 10k na novej cadillac, akorat si pak musis 2,8kk doplatit“.😄 Slevomat™. Sveho zakaznika asi znate a vite, ze zakaznik slevomatu si koupi max vikend na horach za 1 400 a ne auto za 3 mega. Nehledne na to, ze tahle cena neni zadna sleva, dejte si trochu prace a jen na sauto najdete ve stejny vybave za 2,8–3kk. Kdyz teda opomenu jinak dobrej koncept slevomatu, v cem je to teda exclusive, kdyz mi ho za obdobnou cenu proda i jiny prodejce? „Pod Jirko, dame tam 40% marzi at muzem udelat velkou slevu“.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dane, děkuji za Vaší zpětnou vazbu. Některé naše nabídky již takto fungují – zaplatíte zálohu a na zboží/zájezd máte potom slevu. Na Slevomatu již nakoupilo 1,3 milionu lidí, což je asi 12% populace ČR. Věřím, že se mezi nimi může najít zákazník, který by si tento vůz mohl dovolit a nebo jej naše Exkluzivní nabídky třeba přilákají. Do kategorie exclusive zde na Slevomatu spadají zvláštní a na Slevomatu výjimečné nabídky jako je tato, samozřejmě ale máme i exkluzivní nabídky na trhu, které nikde jinde neseženete. Hezký den, Tereza.

Filip Havlík

Pochybuji,že zákazník toho typu chodí na Slevomat .. 😁

Slevomat.cz

Dobrý den, Filipe, děkuji za Váš názor. Na Slevomatu již nakoupilo 1,3 milionu lidí, což je asi 12% populace ČR. Věřím, že se mezi nimi může najít zákazník, který by si tento vůz mohl dovolit a nebo jej naše Exkluzivní nabídky třeba do budoucna zaujmou. :-) Hezký den, Tereza.

Pavel Karabinoš

Na Slevomat někdo fetuje?

Slevomat.cz

Dobrý den, mohu Vás ujistit, že u nás drogy nikdo nebere. Chápu, že Vás zrovna tato nabídka nemusí zaujmout. Na druhou stranu si i tak může najít svého zákazníka a někdy v budoucnu se pak u nás objeví další, podobné nabídky, které už se třeba budou líbit i Vám. Přeji hezký večer, Tereza.

Jana B

Ha ha ha trefa

Slevomat.cz

Dobrý den, chápu, že se s našimi nabídkami nemusíme trefit do vkusu každého, ale jsou i zákazníci, které tato nabídka může zaujmout. Děkuji, že to chápete. Hezký den, Tereza,

dal

Kdyz zaplatim zalohu kredity Slevomatu, mohu doplatek zaplatit stravenkami ?

Slevomat.cz

Dobrý den, stravenkami lze platit pouze v případě, že si je k nám převedete online zde: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Peníze ze stravenek potom budete mít na svém účtu ve formě kreditů a tak s nimi budete moct zaplatit. Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru