Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Záloha na letecký zájezd do New Yorku: 4 noci v hotelu a průvodce městem

4,3 / 5 CK Wisnar Spojené státy (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk

Dobrý večer,

chtěl jsem se zeptat, jestli vadí, že neumím anglicky, jde mi hlavně o vstupní proceduru u imigračního úředníka?

Děkuji za odpověď.

Zdeněk.

CK Wisnar

Dobrý večer pane Zdeňku,

nemusíte mít obavy, není to nic složitého a zatím vstup zvládli všichni naši klienti bez jakýchkoliv problémů 😊.

Zdraví team CK WISNAR

Karin Jana Hovorková

Zaujala mne reklama v rádiu a zdála se mi zajímavá. Bohužel v rádiu říkali o 10.000 nižší cenu. Sleva 1000Kč mi zase nepřipadá takový trhák.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Karin Jana Hovorková,

patrně jste špatně slyšela, ale popravdě řečeno myslíme si, že jde z Vaší strany o žert.
Není umění cenu nadsadit a pak nabídnout slevu 10.000 Kč 🤔😉😄.

Náš zájezd zahrnuje komplexní a kvalitní služby. Nebydlíme v žádném ošuntelém hotýlku ale v komfortních hotelech, které patří do renomovaných síti a které zaručují ten nejlepší servis. Námi nabízené hotely poskytují skvělé zázemí na poznávání New Yorku a mají vynikající polohu😊. Pro ilustraci si můžete udělat představu: naši klienti bydli v hotelech Scheraton, Hilton, Iberostar, Courtyard by Marriott 👍👍👍. A co se týče ceny, ta patří mezi nejnižší v ČR.

Team CK WISNAR

Pavel Bilík

Dobrý den,
bude na nás čekat na letišti v New York průvodce?

CK Wisnar

Dobrý den pane Pavle,

průvodce se setká s klienty již na letišti v Praze, pomáhá na letišti i behěm letu. Takže vše probíhá za asistence průvodce, nemusíte mít žádné obavy, průvodce je k dispozici po celou dobu zájezdu.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Zuzka

Dobrý den, jaké jsou podminky pro vstup do země USA,aby se nenastala situace,že mě na letišti otočí a poslou zpět.Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Zuzano,

napište nám e-mail na booking@wisnar.cz, na který Vám obratem zašleme podrobné informace ohledně vstupu do USA. Zjednodušeně řečeno, pokud obdržíte potvrzení ESTA, zpět Vás určitě nepošlou…

Přejeme hezký den, team CK WISNAR

Jana

Dobrý den, a pro 3 osoby též šlo já, přítel a syn?

CK Wisnar

Dobrý den paní Jano,

tato varianta je také možná. Zakupte si prosím 3 vouchery, objednáme Vám 3lůžkový pokoj.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Iveta Laczková

Dobrý den,
myslím, že tohle není na slevu, protože letenku koupím teď cca za 10 500kč a ubytování mně vyjde na 4dny na Manhattanu v *** cca do 10 000kč.
Nevyplatí se.

CK Wisnar

Dobrý den paní Iveto,

pokud chcete, vydejte se do New Yorku sama na vlastní pěst, nikdo Vám nebrání 🤔… Bez CK Vás může jakýkoliv zájezd vyjít levněji, ale také nemusí. Ba naopak – může Vás vyjít velice draze a s kopou starostí 😉. Ale především bez servisu a jakékoliv služby, které námi nabízené zájezdy zahrnují. A za tyto služby se platí všude.


Pokud chce člověk poznávat a něco se o navštívené zemi dozvědět, tak si musí vše zajistit a naplánovat sám. Nebude mít k dispozici českého průvodce s profesionálním výkladem. A v tom je ten podstatný rozdíl. Toto vše musíte brát v potaz.


S CK cestují lidé, kteří chtějí mít zajištěný komplexní servis bez práce a bez starostí. To znamená, že chtějí kompletně zajištěný zájezd, se servisem s tím spojený. O nic se nemuset starat, neorganizovat, poznávat s profesionály, mít doprovod a moci se po celou dobu na někoho obrátit ve svém jazyce. Právě pro takové klienty jsme zde jako cestovní kancelář 😊 a právě pro takové klienty je tento zájezd vytvořen 😊.


Komu zájezd nevyhovuje, není nucen si ho kupovat, je to každého svobodné rozhodnutí.

Věřte, že zájemců máme hodně a v letošním roce již všechny termíny vyprodané 😊. Pro velký zájem jsme navyšovali kapacitu a vypravili jsme v některých termínech dokonce až 2 skupiny se dvěma průvodci.

Zdraví team CK WISNAR

Stanislava

Dobrý den,zdá se mi moc málo dní na takovou vzdálenost.Adek­vátní by mi připadlo tak 15 dní.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Je možné, že se pobyt na delší dobu v naší nabídce také objeví, na druhou stranu může být dražší a nebo bude ubytování v levnějších hotelech. Takto budete mít hezké ubytování a skvělý zážitek, věřím, že ty 4 dny budou na základní průzkum New Yorku stačit. :-) Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru