Ochutnejte špičkové masíčko: Hovězí Rib eye steak nebo jelení maso na guláš
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Velice se vám omlouváme za komplikace, které nákup provázejí. Avšak
i my sami jsme se trochu zamotali do cenu za porcování masa. Naštěstí jsme
byli i díky vám na toto upozorněni a tedy z původní ceny 100 Kč jsme ji
upravili na 50 Kč. Řeznictví Selavita má maso a i jej porcuje speciálně
pro vás, naše zákazníky a pak si jej již naporcované bez starostí
můžete vyzvednout přímo v řeznictví, tak aby bylo vše co
nejpohodlnější. I cena je připravena speciálně pro vás a je nižší
než-li na prodejně. Chybka byla ve výši slevy.
Rozumíme, že v nabídce nebyly zcela přesně uvedeny všechny informace a
moc nás to mrzí. Z tohoto důvodu nabídku dnes ukončujeme a s řeznictvím
se co nejdříve pokusíme vymyslet nabídku, která by vám co nejvíce
vyhovovala.
Děkujeme a ještě jednou se omlouváme. Za celý Slevomat.cz Mirka
K tomu jelenimu gulasi – bohuzel mam stejny nazor jako Alena, nalozeni
ruznych druhu masa do slaneho nalevu a pote zamrazeni pusobi z kulinarskeho
hlediska dost nelogicky, spis to svadi k tomu, ze se opravdu smichaly odrezky,
nechaly nasaknout vodou a pote zmrazily.
Navic podle vaseho e-shopu nejen jeleni gulas pouze chlazeny, ale i jeleni
krkovice bez kosti stoji stejnych 199Kc/kg jako tahle mrazena solena smes -takze
to docela vypada, jako ze se chcete pres Slevomat zbavit nejakych zbytku, ktere
normalne neprodate (bez slevy by kazdy prece urcite koupil spise chlazene maso
nez solene mrazene, pokud stoji stejne).
No, budu verit, ze to tak snad neni. Nekolikrat jsem jiz od Selavity kupoval
kanci krkovici a byla skvela, tak jsem ted koupil okamzite i to jeleni a ted
vaham. Ale asi to risknu a zadat storno nebudu, treba mne prijemne
prekvapite.
Je li to příplatek za porcování, tak tedy pokud koupím dvě kila masa,
tak ho chci v celku – se slevou 29% zaplatím 861 kč, a nikdo mi nebude
účtovat porcovné?
Jinak nemám zájem. děkuji
Dobrý den, pokud někdo chce rozdělit maso na 8–10 balíčků, ať si to připlatí, ale účtovat to paušálně všem je hloupost. Jelení guláš bych si pořídil ve formě chlazeného masa, když původní cena je stejná, ale nerad kupuju maso zamražené, navíc napuštěné solným lákem. Za mě tentokrát také NE.
S vaší odpovědí nejsem příliš spokojena. Není mi jasné, proč maso na guláš nemražené nasoleno není, a to mražené ano. Již mnohokrát jsem maso do různého láku nakládala, i na několik dní, ovšem nikdy jsem ho nedávala zmrazit. Nakrájení masa z různých částí a jeho vskutku podivné naložení vzbuzuje domněnku, že se jedná o různé odřezky z jeleního masa. Navíc tvrzení o rychlém změknutí masa při přípravě navozuje otázku, zda nebyla použita zdraví škodlivá tzv. rychlosůl, V Selavitě nakupuji kvalitní maso již delší dobu, ovšem tato nabídka mě nepřesvědčila, zvlášť, když její původní cena je stejná jako u masa nemraženého. Snad tedy proto sleva na tuto podivnou nabídku.
Dobrý den Aleno,
není nic jednoduššího než vyzkoušet a o kvalitě se přesvědčit :-)
Mějte se fajn :-)
Konečně se ozval prodejce. Dostali jste mně- jeden řízanec a profesionální balení- já netrvám, abych na balení měla barevnou mašličku – je za stovku! To ten kousek na zabalení by musel být ze zlata! A porce do kila je 8–10balíčků-tzn. že porce na biftek je 10dkg? To by byla podešev a ne šťavnatý biftek.Ještě k jelenímu masu – do solného roztoku se nakládá maso na uzení, takže se maso v roztoku nacucá, je pak těžší a platíme víc vody a míň masa. Tentokrát NE!
Dobrý den Lucko,
porcujeme podle přání Vás zákazníků. Nevím, jak bychom to mohli dále
ovlivnit. Někdo rád krvavé, někdo medium a někdo perfektně propečené a
my Vám to umožňujeme.
Mějte se fajn a ať se steaky podaří podle Vašeho gusta :-)
Přátelé a milovníci dobré masa,
nejprve se musíme omluvit, že jsme nereagovali na Vaše dotazy. Chov našeho
chmelového prasátka nás zaměstnal na celý víkend :-)
Nabídku přinášíme pro Vás již po několikáté, a vždy se stejnou
kalkulací. Slevomat jsme dnes upozornili na chybu, kterou v nabídce měl a
chybu promptně opravil. Cena k úhradě pro Vás však byla správně
nastavena. Porcování u nás znamená nejen uříznutí masa, ale i jeho
profesionální balení. Používáme jednu z nejmodernějších technologií
balení masa se skin efektem, které umožňuje delší trvanlivost. Je mnoho
z Vás, kteří si maso objednávají jako porce, kde pak do kilogramu je
8–10 balíčků. Cena obalového materiálu u těchto technologii je
neúprosná a musíme to bohužel promítnout do ceny.
Jelení maso na guláš je v solného láku, skládá se z několika různých
částí (plec, kýta, krk, kližka…). Naložení napomáhá rovnoměrné
tepelné úpravě a maso je perfektně měkké za krátký čas. V minulosti
jsme nabízeli maso i naložené v mořidle na zvěřinu, ale to
z technologického hlediska již není možné.
Přejeme všem gurmánům hezkou grilovací sezónu :-)
Mějte se fajn.
jsem další v řadě, kdo by chtěl vědět, jaký smysl má solení masa před zmražením? Doma sůl omezujeme a tohle nechápu. je trochu divné, že na většinu příspěvků zde reagujete, ale na vysvětlení solení již 2 dny čekáme..:-(
100 Kč za porcování masa, to je neskutečný. Kupoval jsem u SelaVity několikrát a žádný poplatek za krájení jsem neplatil. Argumentovat tím, že vám chodí 2 kg balíčky a ty musíte porcovat, to mě jako zákazníka vůbec nemusí zajímat. Kdybyste si to porcování raději započítali do ceny masa, tak uděláte líp. Takhle totiž funguje normální obchod. Paní/slečně Míše tuto situaci skutečně nezávidím, protože je zcela evidentní, že se SelaVita snaží akorát oblbovat zákazníky a když se ukázalo, že jim to zákazníci nebaští, tak neví kudy kam.
Prosím ještě dotaz- proč je jelení maso nakrájené a nasolené a pak zamrazené? To mi hlava nebere -sůl se používá na rozmražení, když to nasolíte a dáte zmrazit tak to změní strukturu masa. Ve Slevomatu nakupuju dost často-ve všech typech nabídek, ale myslím, že jste s touto nabídkou poněkud ujeli.
Děkuju za odpověď-chápu-špičková prodejna masa, tudíž cena masa je o hodně větší, ale pořád nechápu, že je běžné v této provozovně platit příplatek za porcování, spíš měla být nabídka ve Slevomatu za balíček 0.8kg nebo už navážen na těch 0.5kg, nebo i na víc, ale tohle se mi fakt zdá nefér.
Taky se do toho malicko zamicham, i kdyz od Selavity kupuju vetsinou zverinu. Slevomat argumentuje, ze ten poplatek 100Kc v klakulaci 0.5kg balicku masa je v poradku a „podle ceniku Selavity“. TAKZE : Selavita dodava toto maso v baliccich 0.8kg a dale uvadi : „Hovězí maso lze porcovat na menší balíčky, dle Vašeho přání, za příplatek 100kč/kg“. Takze podle toho by balicek 0.8kg mel byt bez doplatku, pokud to chcete zmensit na 0.5kg, pak byste meli doplacet 50Kc (porcovani je 100Kc/kg). Takze furt v tom mensi podfuk je – a nemate to zapotrebi, maso od Selavity je vyborne a tohle je trapne.
Dobrý den, milí zákazníci.
Máte pravdu a moc vám za to děkujeme. Opravdu došlo k chybce
v porcování. Mrzí nás to, nic jsme samozřejmě navýšit nechtěli, jen
jsme se při výpočtu ceny přehlédli. Nyní kalkulaci uvedeme správně a
vás, které jsme mystifikovali jsme obeslali emailem. Omlouváme se a
věříme, že i přesto své chuťové buňky neochudíte o zážitek. :-)
Děkujeme.
Souhlas s lidmi prede mnou. Tohle je od Slevomatu proste neco, cemu by se propujcovat nemel. Rozhodujici je samozrejme koncova cena, coz zde v nabidce za jedno kilo rib eye steaku je 500 Kc a to je cena slusna, ale proc proste takto umele navysovat cenu, aby to vypadalo, jak super vyhodna je to nabidka? Vetsinou nechodim na slevove portaly a zajdu pouze na Slevomat, protoze je to pro me jista garance kvality a mam k nim duveru, ale jsou to presne akce jako tato, ktere vam hrozne skodi. Proc to umele navysovani cen kvuli „vetsi“ sleve? Mate toto opravdu zapotrebi?
Dobrý den, Honzo,
vše jsme znovu překontrolovali, protože rozhodně nechceme takovýto
přístup. Cena je opravdu vypočítána správně, nejedná se o umělé
navyšování slevy. Částky původních cen jsou brány dle cen, které
můžete nalézt v obchodě: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/.
Je zde také uveden u tohoto typu masa právě příplatek za porcování
tohoto typu masa.
Děkuji a přeji vám hezký den. Míša
Klamavá sleva, Slevomat by mel sjednat napravu jinak strati kredit a s nim i zakazniky.
Dobrý den, Péťo,
moc nás mrzí, že to takto vidíte. Vše jsme znovu překontrolovali a sleva
je opravdu vypočítána správně dle ceníku obchodu: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/.
Příplatek za porcování je u tohoto typu masa běžný a proto je tedy
zaúčtován.
Hezký den. Míša
Já bych to viděl tak, že balíčky jsou větsinou větší váhy než 500 g, na eshopu uvádíte cca 800g. Z toho plyne následující, buďto si doplatím rozdíl ve váze, anebo zaplatím 100 Kč navíc, za to, že mi uděláte balíček přesně o váze 0,5 kg. Je tomu tak? Pokud ano, tak celou slevovou akci vůbec nechápu…
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za dotaz. Do obchodu je dováženo maso, která váží cca 2 kg a
musí být tedy naporcováno. Příplatek je účtován běžně u porcování
tohoto typu masa.
Děkuji a přeji vám hezký den. Míša
Dobrý den, taky by mne zajímalo, proč je maso nasolené a zda je tam
i jiné koření. Jelení maso na guláš jsem před lety kupovala čerstvé,
nebylo nasolené a pokud si dám zmrazit jakékoliv maso, tak ho nikdy
nenasoluji a nikde jsem ani v knížce, kterou jsem si před mnoha lety
koupila," Jak ukládat potraviny do mrazničky" nečetla, že by se mělo maso
před zmrazením nějak upravovat, nasolovat apod. Každý solí jinak, někdo
víc, někdo míň, tak ani nevím zda by nebylo, zvlášť pro děti, maso
hodně slané. Vzhledem k tomu, že stále čteme, že sůl obsahují všechny
potraviny, že není zdravé hodně solit, tak už dlouhá léta sůl omezujeme
a solíme přiměřeně, spíš méně. Maso bych ráda koupila, ale ta sůl mne
zrazuje od nákupu. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, nějak nerozumím položce na krájení masa za 100Kč- jako pan Marek – když si koupím 1/2kg masa, tak to jedno říznutí fakt stojí stovku?Už 60let kupuju maso, ale nikdy mi řezník neúčtoval uříznutí, jen jeden čas se účtoval poplatek za oloupání salámu před krájením. Prosím o vysvětlení a ne na odkaz jako jste odpověděli panu Markovi. Díky Lucka
Dobrý den, Lucko,
děkujeme za dotaz. Jedná se o příplatek za porcování tohoto typu masa,
který je u urugayského masa bohužel běžný.
Hezký den. Míša
Prosím o vysvětlení.proč je mražené jelení maso na guláš předem
nasoleno.
Již jsem kupovala maso jelení na guláš nemražené a nijak upravené nebylo
Zároveň se ptám. zda maso obsahuje i nějaké další koření a pokud ano.
tak jaké. Děkuji.
máte něco i pro vegany?
Dobrý den, Hani,
koukala jsem na sortiment obchodu a bohužel jsem nic pro vegany nenašla :-(
Zkuste kouknout po jiné nabídce :-)
Hezký den. Míša
Jsem ráda, že podivnost nabídky nevidím jen já. S nějakou přirážkou za krájení jsem opravdu vůbec nepočítala! A je to nějaká novinka! Dřiv to nikdy nebylo. Jezdila jsem si pro maso na nám Bří Synku
Dobrý den, Milado,
jedná se o příplatek, který je bohužel účtován u tohoto typu masa.
Vše jsme ještě jednou pro jistotu překontrolovali a sleva je opravdu
vypočítána správně dle ceníku obchodu. Více informací můžete nalézt
také zde: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/
Hezký den. Míša
Možná jsem již pochopila. Cena na e-shopu je asi již po 25% slevě (806 –25% = 606). Vzhledem k tomu, že stejné maso z Argentiny je také za 606 a bez nabízené slevy a že nevím kolik stálo před akcí, zdá se mi to nekorektní 😕
Dobrý den, Milado,
cena na e-shopu je 606 Kč a z této částka je také počítána sleva dle
kalkulace a mělo by tedy být vše v pořádku :-) Omlouvám se, jestli jsem
něco přehlédla a určitě kdyžtak dejte vědět,
Hezký víkend. Míša
toto maso kupuji už léta, je luxusní, ale také se mi nelíbí příplatek
za ‚krájení‘ – zvláště když je už nabízeno rovnou
v půlkilových porcích a tak si člověk vlatně ani nemůže vybrat zda ho
chce porcovat!
Raději bych si koupila dvě kila v kuse, ale o čtyři stovky levněji, než
platit příplatek sto korun na půl kila za to, že mi to někdo rozřízne…
Na dvoukilovce bych tak ušetřila čtyři sta – to skoro jsou další tři
steaky.!!!
v eshopu je maso prodáváno za cenu 606 kč/kg a žádné porcovné tam
účtováno není – Hovězí Rib eye steak Urug – 606 Kč/kg s DPH
vysoký roštěnec – Původ: Uruguay balení: cca 0,80 kg
- polovina deklarované slevy se tak smaže ABSURDNÍM příplatkem za prodej menšího balíčku – výsledná REÁLNÁ SLEVA po odčtení ‚porcovného‘ je jen cca 50 kč za balení – a ne uváděných cca 150 kč slevy!!!!
Dobrý den, paní Sixtová,
děkujeme vám za dotaz. Poplatek za porcování je účtován u urugayského
masa také v eshopu. Jedná se o příplatek, který je běžný u tohoto
typu masa. Více informací můžete nalézt přímo zde: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/,
kde také naleznete poplatek za maso. Vše jsme znovu překontrolovali a sleva
je opravdu vypočítána správně dle ceníku obchodu.
Děkuji a přeji vám hezký den. Míša
Asi to pocitam spatne: 806 Kc/kg zde, 606 Kc/kg u nich na e-shopu
Dobrý den, Milado,
v nabídce máme uvedenou cenu 606,–/kg nikoli 806,–/kg. V kalkulaci máte
spočteno. Cena za 500 g masa je 303,– plus poplatek za porcování masa,
celková cena tedy 403,–
Hezký den, Zuzka
Cena hovězího v e-shopu 606 kč/kg s DPH, proč je tedy nabídka uváděna z ceny 806 Kč? 500 g za 403 Kč!
Dobrý den paní Milado,
ještě jednou jsem nabídku překontrolovala a vše je v pořádku :-) Maso je
správně uváděno z původní ceny 403,–
Hezký den, Markéta
Porcování masa za 100 Kč – to účtujete i lidem kteří si přijdou do řeznictví bez voucheru a mají původní cenu? Pokud ne, pak dáváte slevu hlavně na neexistující a uměle vytvořenou položku :)
Dobrý den pane Marku,
podívejte se na stránky, kde máte veškeré informace :-) Vše si můžete
dopředu dohodnout a bude to pro Vás s láskou připraveno :-)
http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/
Hezký den, Markéta
Dobry den, pokud dnes objednam 5× voucher a nasledne zakoupim na eshopu bude maso k vyzvednuti zitra pred obedem? muzete to zjistit? dekuji
Pane Petře,
omlouváme se,ale s tímto dotazem Vám pomohou v eshopu více :-) podívají
se do systému a hned řeknou, jak na maso budete čekat dlouho :-) věřím,
že vše proběhne co nejrychleji.
selavita@selavita.cz
+420 485 160 802
Hezký den, Markéta
Chci se zeptat, kdyz koupim dnes voucher a koupim to na internetu dnes, kdy
si maso muzu vyzvednout?
Dekuji
Lola
Dobrý den, Lolo,
nedokáži Vám říci přesný termín, záleží samozřejmě na prodejích
masa. Pokud si však dnes koupíte voucher a vytvoříte objednávku přes
e-shop, objednávka vám bude následně potvrzena s termínem vyzvednutí.
Hezký den, Zuzka
Dobrý den, musí se maso předem objednat v řeznictví, nebo můžu rovnou
s vytištěnými vouchery vyzvednout?
Jitka
Dobrý den, Jitko,
maso je vždy dle uvedených podmínek třeba objednat předem přes e-shop a
vyčkat na potvrzení objednávky. Tedy vyzvednutí je možné až po
potvrzení.
Hezký den, Zuzka
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Je velice dobře, že takovouto podivnou nabídku slevomat předčasně ukončuje, alespoň je vidět, že si váží zákazníků! SelaVita mě velice zklamala svým přístupem a s dalším nákupem (i mimo slevomat) již budu velice váhat.
Dobrý den, Pavle. V tomto případě je to chyba na naší straně, kdy jsme se prostě jednoduše přepočítali a došlo i ke komunikačnímu šumu. Se Selavitou spolupracujeme dlouhodobě a většina z nás si tam vždy voucher koupí. Byla by škoda se nechat zklamat, pokud jste dosud byl spokojen. Opravdu nás to mrzí a věříme, že na nás nezanevřete a i když je to nepříjemné, pochopíte, že tu opravdu nesedí roboti, ale lidé , protože chybovat je lidské. Zároveň se z chyb člověk má učit a myslím, že tady se nám to opravdu podařilo.Děkujeme a přejeme hezký i když trochu upršený den :-) Mirka