Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte špičkové masíčko: Hovězí Rib eye steak nebo jelení maso na guláš

4,7 / 5 SelaVita - Maso a Delikatesy (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 631 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavel

Je velice dobře, že takovouto podivnou nabídku slevomat předčasně ukončuje, alespoň je vidět, že si váží zákazníků! SelaVita mě velice zklamala svým přístupem a s dalším nákupem (i mimo slevomat) již budu velice váhat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle. V tomto případě je to chyba na naší straně, kdy jsme se prostě jednoduše přepočítali a došlo i ke komunikačnímu šumu. Se Selavitou spolupracujeme dlouhodobě a většina z nás si tam vždy voucher koupí. Byla by škoda se nechat zklamat, pokud jste dosud byl spokojen. Opravdu nás to mrzí a věříme, že na nás nezanevřete a i když je to nepříjemné, pochopíte, že tu opravdu nesedí roboti, ale lidé , protože chybovat je lidské. Zároveň se z chyb člověk má učit a myslím, že tady se nám to opravdu podařilo.Děkujeme a přejeme hezký i když trochu upršený den :-) Mirka

Miroslava Hulíková

Velice se vám omlouváme za komplikace, které nákup provázejí. Avšak i my sami jsme se trochu zamotali do cenu za porcování masa. Naštěstí jsme byli i díky vám na toto upozorněni a tedy z původní ceny 100 Kč jsme ji upravili na 50 Kč. Řeznictví Selavita má maso a i jej porcuje speciálně pro vás, naše zákazníky a pak si jej již naporcované bez starostí můžete vyzvednout přímo v řeznictví, tak aby bylo vše co nejpohodlnější. I cena je připravena speciálně pro vás a je nižší než-li na prodejně. Chybka byla ve výši slevy.

Rozumíme, že v nabídce nebyly zcela přesně uvedeny všechny informace a moc nás to mrzí. Z tohoto důvodu nabídku dnes ukončujeme a s řeznictvím se co nejdříve pokusíme vymyslet nabídku, která by vám co nejvíce vyhovovala.

Děkujeme a ještě jednou se omlouváme. Za celý Slevomat.cz Mirka

dali

K tomu jelenimu gulasi – bohuzel mam stejny nazor jako Alena, nalozeni ruznych druhu masa do slaneho nalevu a pote zamrazeni pusobi z kulinarskeho hlediska dost nelogicky, spis to svadi k tomu, ze se opravdu smichaly odrezky, nechaly nasaknout vodou a pote zmrazily.
Navic podle vaseho e-shopu nejen jeleni gulas pouze chlazeny, ale i jeleni krkovice bez kosti stoji stejnych 199Kc/kg jako tahle mrazena solena smes -takze to docela vypada, jako ze se chcete pres Slevomat zbavit nejakych zbytku, ktere normalne neprodate (bez slevy by kazdy prece urcite koupil spise chlazene maso nez solene mrazene, pokud stoji stejne).

No, budu verit, ze to tak snad neni. Nekolikrat jsem jiz od Selavity kupoval kanci krkovici a byla skvela, tak jsem ted koupil okamzite i to jeleni a ted vaham. Ale asi to risknu a zadat storno nebudu, treba mne prijemne prekvapite.

Sixtová

Je li to příplatek za porcování, tak tedy pokud koupím dvě kila masa, tak ho chci v celku – se slevou 29% zaplatím 861 kč, a nikdo mi nebude účtovat porcovné?

Jinak nemám zájem. děkuji

Radek

Dobrý den, pokud někdo chce rozdělit maso na 8–10 balíčků, ať si to připlatí, ale účtovat to paušálně všem je hloupost. Jelení guláš bych si pořídil ve formě chlazeného masa, když původní cena je stejná, ale nerad kupuju maso zamražené, navíc napuštěné solným lákem. Za mě tentokrát také NE.

Alena

S vaší odpovědí nejsem příliš spokojena. Není mi jasné, proč maso na guláš nemražené nasoleno není, a to mražené ano. Již mnohokrát jsem maso do různého láku nakládala, i na několik dní, ovšem nikdy jsem ho nedávala zmrazit. Nakrájení masa z různých částí a jeho vskutku podivné naložení vzbuzuje domněnku, že se jedná o různé odřezky z jeleního masa. Navíc tvrzení o rychlém změknutí masa při přípravě navozuje otázku, zda nebyla použita zdraví škodlivá tzv. rychlosůl, V Selavitě nakupuji kvalitní maso již delší dobu, ovšem tato nabídka mě nepřesvědčila, zvlášť, když její původní cena je stejná jako u masa nemraženého. Snad tedy proto sleva na tuto podivnou nabídku.

SelaVita

Dobrý den Aleno,
není nic jednoduššího než vyzkoušet a o kvalitě se přesvědčit :-)
Mějte se fajn :-)

Lucka

Konečně se ozval prodejce. Dostali jste mně- jeden řízanec a profesionální balení- já netrvám, abych na balení měla barevnou mašličku – je za stovku! To ten kousek na zabalení by musel být ze zlata! A porce do kila je 8–10balíčků-tzn. že porce na biftek je 10dkg? To by byla podešev a ne šťavnatý biftek.Ještě k jelenímu masu – do solného roztoku se nakládá maso na uzení, takže se maso v roztoku nacucá, je pak těžší a platíme víc vody a míň masa. Tentokrát NE!

SelaVita

Dobrý den Lucko,
porcujeme podle přání Vás zákazníků. Nevím, jak bychom to mohli dále ovlivnit. Někdo rád krvavé, někdo medium a někdo perfektně propečené a my Vám to umožňujeme.
Mějte se fajn a ať se steaky podaří podle Vašeho gusta :-)

SelaVita

Přátelé a milovníci dobré masa,

nejprve se musíme omluvit, že jsme nereagovali na Vaše dotazy. Chov našeho chmelového prasátka nás zaměstnal na celý víkend :-)
Nabídku přinášíme pro Vás již po několikáté, a vždy se stejnou kalkulací. Slevomat jsme dnes upozornili na chybu, kterou v nabídce měl a chybu promptně opravil. Cena k úhradě pro Vás však byla správně nastavena. Porcování u nás znamená nejen uříznutí masa, ale i jeho profesionální balení. Používáme jednu z nejmodernějších technologií balení masa se skin efektem, které umožňuje delší trvanlivost. Je mnoho z Vás, kteří si maso objednávají jako porce, kde pak do kilogramu je 8–10 balíčků. Cena obalového materiálu u těchto technologii je neúprosná a musíme to bohužel promítnout do ceny.
Jelení maso na guláš je v solného láku, skládá se z několika různých částí (plec, kýta, krk, kližka…). Naložení napomáhá rovnoměrné tepelné úpravě a maso je perfektně měkké za krátký čas. V minulosti jsme nabízeli maso i naložené v mořidle na zvěřinu, ale to z technologického hlediska již není možné.
Přejeme všem gurmánům hezkou grilovací sezónu :-)
Mějte se fajn.

Hanka

jsem další v řadě, kdo by chtěl vědět, jaký smysl má solení masa před zmražením? Doma sůl omezujeme a tohle nechápu. je trochu divné, že na většinu příspěvků zde reagujete, ale na vysvětlení solení již 2 dny čekáme..:-(

Pavel

100 Kč za porcování masa, to je neskutečný. Kupoval jsem u SelaVity několikrát a žádný poplatek za krájení jsem neplatil. Argumentovat tím, že vám chodí 2 kg balíčky a ty musíte porcovat, to mě jako zákazníka vůbec nemusí zajímat. Kdybyste si to porcování raději započítali do ceny masa, tak uděláte líp. Takhle totiž funguje normální obchod. Paní/slečně Míše tuto situaci skutečně nezávidím, protože je zcela evidentní, že se SelaVita snaží akorát oblbovat zákazníky a když se ukázalo, že jim to zákazníci nebaští, tak neví kudy kam.

Lucka

Prosím ještě dotaz- proč je jelení maso nakrájené a nasolené a pak zamrazené? To mi hlava nebere -sůl se používá na rozmražení, když to nasolíte a dáte zmrazit tak to změní strukturu masa. Ve Slevomatu nakupuju dost často-ve všech typech nabídek, ale myslím, že jste s touto nabídkou poněkud ujeli.

Lucka

Děkuju za odpověď-chápu-špičková prodejna masa, tudíž cena masa je o hodně větší, ale pořád nechápu, že je běžné v této provozovně platit příplatek za porcování, spíš měla být nabídka ve Slevomatu za balíček 0.8kg nebo už navážen na těch 0.5kg, nebo i na víc, ale tohle se mi fakt zdá nefér.

dali

Taky se do toho malicko zamicham, i kdyz od Selavity kupuju vetsinou zverinu. Slevomat argumentuje, ze ten poplatek 100Kc v klakulaci 0.5kg balicku masa je v poradku a „podle ceniku Selavity“. TAKZE : Selavita dodava toto maso v baliccich 0.8kg a dale uvadi : „Hovězí maso lze porcovat na menší balíčky, dle Vašeho přání, za příplatek 100kč/kg“. Takze podle toho by balicek 0.8kg mel byt bez doplatku, pokud to chcete zmensit na 0.5kg, pak byste meli doplacet 50Kc (porcovani je 100Kc/kg). Takze furt v tom mensi podfuk je – a nemate to zapotrebi, maso od Selavity je vyborne a tohle je trapne.

Miroslava Hulíková

Dobrý den, milí zákazníci.

Máte pravdu a moc vám za to děkujeme. Opravdu došlo k chybce v porcování. Mrzí nás to, nic jsme samozřejmě navýšit nechtěli, jen jsme se při výpočtu ceny přehlédli. Nyní kalkulaci uvedeme správně a vás, které jsme mystifikovali jsme obeslali emailem. Omlouváme se a věříme, že i přesto své chuťové buňky neochudíte o zážitek. :-) Děkujeme.

Jan Kolář

Souhlas s lidmi prede mnou. Tohle je od Slevomatu proste neco, cemu by se propujcovat nemel. Rozhodujici je samozrejme koncova cena, coz zde v nabidce za jedno kilo rib eye steaku je 500 Kc a to je cena slusna, ale proc proste takto umele navysovat cenu, aby to vypadalo, jak super vyhodna je to nabidka? Vetsinou nechodim na slevove portaly a zajdu pouze na Slevomat, protoze je to pro me jista garance kvality a mam k nim duveru, ale jsou to presne akce jako tato, ktere vam hrozne skodi. Proc to umele navysovani cen kvuli „vetsi“ sleve? Mate toto opravdu zapotrebi?

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,

vše jsme znovu překontrolovali, protože rozhodně nechceme takovýto přístup. Cena je opravdu vypočítána správně, nejedná se o umělé navyšování slevy. Částky původních cen jsou brány dle cen, které můžete nalézt v obchodě: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/. Je zde také uveden u tohoto typu masa právě příplatek za porcování tohoto typu masa.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Petra Kralertová

Klamavá sleva, Slevomat by mel sjednat napravu jinak strati kredit a s nim i zakazniky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Péťo,

moc nás mrzí, že to takto vidíte. Vše jsme znovu překontrolovali a sleva je opravdu vypočítána správně dle ceníku obchodu: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/. Příplatek za porcování je u tohoto typu masa běžný a proto je tedy zaúčtován.

Hezký den. Míša

Pavel

Já bych to viděl tak, že balíčky jsou větsinou větší váhy než 500 g, na eshopu uvádíte cca 800g. Z toho plyne následující, buďto si doplatím rozdíl ve váze, anebo zaplatím 100 Kč navíc, za to, že mi uděláte balíček přesně o váze 0,5 kg. Je tomu tak? Pokud ano, tak celou slevovou akci vůbec nechápu…

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

děkujeme za dotaz. Do obchodu je dováženo maso, která váží cca 2 kg a musí být tedy naporcováno. Příplatek je účtován běžně u porcování tohoto typu masa.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Růžena Novotná

Dobrý den, taky by mne zajímalo, proč je maso nasolené a zda je tam i jiné koření. Jelení maso na guláš jsem před lety kupovala čerstvé, nebylo nasolené a pokud si dám zmrazit jakékoliv maso, tak ho nikdy nenasoluji a nikde jsem ani v knížce, kterou jsem si před mnoha lety koupila," Jak ukládat potraviny do mrazničky" nečetla, že by se mělo maso před zmrazením nějak upravovat, nasolovat apod. Každý solí jinak, někdo víc, někdo míň, tak ani nevím zda by nebylo, zvlášť pro děti, maso hodně slané. Vzhledem k tomu, že stále čteme, že sůl obsahují všechny potraviny, že není zdravé hodně solit, tak už dlouhá léta sůl omezujeme a solíme přiměřeně, spíš méně. Maso bych ráda koupila, ale ta sůl mne zrazuje od nákupu. Děkuji za odpověď.

Lucka

Dobrý den, nějak nerozumím položce na krájení masa za 100Kč- jako pan Marek – když si koupím 1/2kg masa, tak to jedno říznutí fakt stojí stovku?Už 60let kupuju maso, ale nikdy mi řezník neúčtoval uříznutí, jen jeden čas se účtoval poplatek za oloupání salámu před krájením. Prosím o vysvětlení a ne na odkaz jako jste odpověděli panu Markovi. Díky Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

děkujeme za dotaz. Jedná se o příplatek za porcování tohoto typu masa, který je u urugayského masa bohužel běžný.

Hezký den. Míša

Alena

Prosím o vysvětlení.proč je mražené jelení maso na guláš předem nasoleno.
Již jsem kupovala maso jelení na guláš nemražené a nijak upravené nebylo Zároveň se ptám. zda maso obsahuje i nějaké další koření a pokud ano. tak jaké. Děkuji.

Hana

máte něco i pro vegany?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

koukala jsem na sortiment obchodu a bohužel jsem nic pro vegany nenašla :-( Zkuste kouknout po jiné nabídce :-)

Hezký den. Míša

Milada

Jsem ráda, že podivnost nabídky nevidím jen já. S nějakou přirážkou za krájení jsem opravdu vůbec nepočítala! A je to nějaká novinka! Dřiv to nikdy nebylo. Jezdila jsem si pro maso na nám Bří Synku

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado,

jedná se o příplatek, který je bohužel účtován u tohoto typu masa. Vše jsme ještě jednou pro jistotu překontrolovali a sleva je opravdu vypočítána správně dle ceníku obchodu. Více informací můžete nalézt také zde: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/

Hezký den. Míša

Milada

Možná jsem již pochopila. Cena na e-shopu je asi již po 25% slevě (806 –25% = 606). Vzhledem k tomu, že stejné maso z Argentiny je také za 606 a bez nabízené slevy a že nevím kolik stálo před akcí, zdá se mi to nekorektní 😕

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado,

cena na e-shopu je 606 Kč a z této částka je také počítána sleva dle kalkulace a mělo by tedy být vše v pořádku :-) Omlouvám se, jestli jsem něco přehlédla a určitě kdyžtak dejte vědět,

Hezký víkend. Míša

Sixtová

toto maso kupuji už léta, je luxusní, ale také se mi nelíbí příplatek za ‚krájení‘ – zvláště když je už nabízeno rovnou v půlkilových porcích a tak si člověk vlatně ani nemůže vybrat zda ho chce porcovat!

Raději bych si koupila dvě kila v kuse, ale o čtyři stovky levněji, než platit příplatek sto korun na půl kila za to, že mi to někdo rozřízne… Na dvoukilovce bych tak ušetřila čtyři sta – to skoro jsou další tři steaky.!!!

v eshopu je maso prodáváno za cenu 606 kč/kg a žádné porcovné tam účtováno není – Hovězí Rib eye steak Urug – 606 Kč/kg s DPH vysoký roštěnec – Původ: Uruguay balení: cca 0,80 kg
 

  • polovina deklarované slevy se tak smaže ABSURDNÍM příplatkem za prodej menšího balíčku – výsledná REÁLNÁ SLEVA po odčtení ‚porcovného‘ je jen cca 50 kč za balení – a ne uváděných cca 150 kč slevy!!!!
Slevomat.cz

Dobrý den, paní Sixtová,

děkujeme vám za dotaz. Poplatek za porcování je účtován u urugayského masa také v eshopu. Jedná se o příplatek, který je běžný u tohoto typu masa. Více informací můžete nalézt přímo zde: http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/, kde také naleznete poplatek za maso. Vše jsme znovu překontrolovali a sleva je opravdu vypočítána správně dle ceníku obchodu.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Milada

Asi to pocitam spatne: 806 Kc/kg zde, 606 Kc/kg u nich na e-shopu

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado,

v nabídce máme uvedenou cenu 606,–/kg nikoli 806,–/kg. V kalkulaci máte spočteno. Cena za 500 g masa je 303,– plus poplatek za porcování masa, celková cena tedy 403,–

Hezký den, Zuzka

Milada

Cena hovězího v e-shopu 606 kč/kg s DPH, proč je tedy nabídka uváděna z ceny 806 Kč? 500 g za 403 Kč!

Slevomat.cz

Dobrý den paní Milado,
ještě jednou jsem nabídku překontrolovala a vše je v pořádku :-) Maso je správně uváděno z původní ceny 403,–

Hezký den, Markéta

Marek

Porcování masa za 100 Kč – to účtujete i lidem kteří si přijdou do řeznictví bez voucheru a mají původní cenu? Pokud ne, pak dáváte slevu hlavně na neexistující a uměle vytvořenou položku :)

Slevomat.cz

Dobrý den pane Marku,
podívejte se na stránky, kde máte veškeré informace :-) Vše si můžete dopředu dohodnout a bude to pro Vás s láskou připraveno :-)

http://www.selavita.cz/e-shop/maso/hovezi-uruguay/

Hezký den, Markéta

Petr

Dobry den, pokud dnes objednam 5× voucher a nasledne zakoupim na eshopu bude maso k vyzvednuti zitra pred obedem? muzete to zjistit? dekuji

Slevomat.cz

Pane Petře,
omlouváme se,ale s tímto dotazem Vám pomohou v eshopu více :-) podívají se do systému a hned řeknou, jak na maso budete čekat dlouho :-) věřím, že vše proběhne co nejrychleji.

selavita@selavita.cz
+420 485 160 802

Hezký den, Markéta

Lola

Chci se zeptat, kdyz koupim dnes voucher a koupim to na internetu dnes, kdy si maso muzu vyzvednout?
Dekuji
 Lola

Slevomat.cz

Dobrý den, Lolo,

nedokáži Vám říci přesný termín, záleží samozřejmě na prodejích masa. Pokud si však dnes koupíte voucher a vytvoříte objednávku přes e-shop, objednávka vám bude následně potvrzena s termínem vyzvednutí.

Hezký den, Zuzka

Jitka Oktábcová

Dobrý den, musí se maso předem objednat v řeznictví, nebo můžu rovnou s vytištěnými vouchery vyzvednout?
 Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko,

maso je vždy dle uvedených podmínek třeba objednat předem přes e-shop a vyčkat na potvrzení objednávky. Tedy vyzvednutí je možné až po potvrzení.

Hezký den, Zuzka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru