Ochutnejte špičkové masíčko: Hovězí Rib eye steak nebo jelení maso na guláš
Přehled nabídky
„Tak to je teda maso!“ Prémiové řeznictví SelaVita v Italské!
Prémiové řeznictví SelaVita pro vás připravilo fantastické maso, ze kterého uvaříte královskou hostinu. Řeznictví dodává pouze maso vysoké jakosti a skvělé chuti. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči do kamenné prodejny v centru Prahy v ulici Italská. Uvnitř najdete kromě nejrůznějších druhů mas také výběrové šunky s nejvyšším obsahem masa.
A co že vám řeznictví připravilo za nabídku? Kilo jeleního masa na guláš nebo půl kila nejlepšího uruguayského vysokého roštěnce, kterému se říká také Rib Eye nebo Entrecôte. Jde o vynikající maso, které se vám bude rozplývat na jazyku.
Vysoký roštěnec z Jižní Ameriky má jemné mramorování, které zaručuje báječnou šťavnatost a plnou chuť. Během přípravy se tolik nevysušuje a je fantasticky křehký. Podívejte se na triky, které vám pomohou s přípravou steaku. Základní pravidlo však zní – maso dělejte s láskou.
Maso z jelena pochází z českých lesů a výhradně z volného lovu. Zvěřina je výživná, lehce stravitelná a také obsahuje minimum tuku. Z jeleního masa uděláte znamenitý guláš.