Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Noc a den v Dětenicích: Zážitkový pobyt s návštěvou středověké krčmy

4,6 / 5 Hotel Rustikal Dětenice Dětenice (mapa) 840 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kačka Hromková

Dobrý den přeji
Rada bych se zeptala jak je to s pitím, v balíčku je uvedena strava, chci se take zeptat jestli se k balíčku dá prikoupit neomezená konzumace piva.
Díky Kačka

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, neomezená konzumace piva se dá jistě dokoupit. Prosím obraťte se na info@detenice.cz, Zde Vám poukaz rádi vystaví. Děkuji za pochopení.

Jarda

Dobry den chtel jem se zeptat je možne me upozornit na akci Detenice středověka krčma včetne ubytování ve středověkem hotelu dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo,

samozřejmě je to možné, děkujeme za váš zájem. Stačí si u této slevy kliknout na tlačítko Uložit na později a my vám pošleme email, jakmile se u nás akce objeví, takže vám již nic neuteče :-)

Hezký víkend. Míša

Markéta Macháčková

Děkuji a pro 5ti lete dítě musím koupit taky voucher nebo to mají děti zdarma? Svoji postel nepotřebuje a jíst bude taky s nama.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, není nutné zakupovat voucher. Pokud se dítě vyspí s rodiči na posteli není spaní zpoplatněno, vstupné na prohlídku pivovaru a zámku je zdarma. Za dítě bude nutné uhradit vstupné na večerní program a vstupné do pekla, celkem 185,–Kč. Dále večeři (pokud objednáte z jídelního lístku) a nápoje.

Markéta

Dobrý večer,je program v Krčmě vhodný pro 5ti-leté dítě?

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, děti jsou častými návštěvníky Středověké krčmy. Program je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Libuše

Dobrý den, děkuji za odpověď, která mě bohužel nepotěšila :-(… Doplácet děti dráže než dospělé a nebo jim koupit stejně drahý pokaz mi nepřijde dobré. Udivuje mě, že nabízíte možnost doplatit dětem jen pobyt a nezamyslíte se nad tím, že asi chtějí absolvovat program s rodiči…Nebylo by tedy pro 4-člennou rodinu výhodnější zakoupit pobyt z vašeho oficiálního ceníku( 4 lůžkový pokoj cca 2200,– a pak si přikoupit program ) ? Zvažuji možnosti, 5000,– za jednodenní výlet se mi zdá moc, tak se omlouvám za dotazy, ale mám pocit, že někteří lidé si ty doplatky neuvědomují…

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, cena pro dítě 11 let vychází následovně – 500,–Kč (přistýlka včetně snídaně), 145,–Kč (vstupné na večerní program), 150,–Kč (zámek, pivovar, peklo), 200,–Kč (cca částka občerstvení) = cca 995,–Kč, cena je tedy nižší než cena poukazu.

Libuše

Dobrý večer, jaká by byla kalkulace ceny 2 dospělí a 2 děti ( 11 a 13 let ) ? Píšete, že je možná přistýlka za 500,–Kč, ale je u toho jen snídaně…co program a večeře, to bychom museli dětem dokoupit zvlášť? Předem děkuji za odpověď. L:

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, přesně tak. První z možností je zakoupit celý balíček a druhá možnost zaplatit přistýlku a ostatní služby dle ceníku. Vstupné na program činí 145,–Kč/osoba, vstupné na prohlídky v uvedeném věku 150,–Kč a 175,–Kč. Večeři je možné vybrat z jídelního lístku.

Gabriela

Dobrý den, hledám víkendový pobit. Nechápu proto proč se mi zobrazují Dětenice, když se tam dočtu, že to nelze rezevovat jako víkendový pobyt! Děkuji

Vladimíra Michálková

Dobrý den,rádi bychom přijeli 3osoby,je možní do pokoje přistýlka?Děku­ji,Michálková

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, je možné přichystat přistýlku či je možné objednat 3lůžkový pokoj.

Lucie Soukupová

Dobrý den,
je možné se objednat přes tento voucher do středověkého hotelu? Samozřejmě za příplatek a jaký by byl příplatek? Děkuji Soukupová

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, je mi líto, ale akce je platná pouze na hotel Rustikal. Akce na Středověký hotel před nedávnem skončila. Děkuji za pochopení.

Lída Dubinská

Dobrý den,

lze sebou přivézt i psa?

Děkuji za odpověď.

Zámecký resort Dětenice

Dobrý den, ano, pejska můžete vzít s sebou za poplatek 200,–Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru