Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se vyrábět domácí sýr, jogurty a další mléčné pochoutky

Bulgaricus Praha - Holešovice (mapa) cca 15 km / 20 min
Počítáno autem z Klíčan.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)
  • 5hodinovový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků: 
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru a mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků
  • Termíny kurzu: 
    • 7. 5. 2016
    • 14. 5. 2016
    • 21. 5. 2016
    • 28. 5. 2016
    • 4. 6. 2016
    • 11. 6. 2016
    • 18. 6. 2016
  • Čas konání: 10–15 h

Můžete využít do 12. 6. 2017

Storno nebo změna termínu možná 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −20 % 999 Kč
1 250 Kč −20 % 999 Kč

Kurz pro milovníky originálních mléčných produktů.

Absolventi kurzu budou schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů. Při výrobě jogurtů a sýrů bude vysvětleno,  proč je důležité dodržovat správné technologické postupy. 

Dozvíte se historii a původ jogurtu a pokrmů z něj vyrobených. Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu, jako je teploměr, plachetka, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt + 3 další druhy jogurtů a kefír 
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin budou vyrobeny: tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetka, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Termíny kurzu: 

  • 7. 5. 2016
  • 14. 5. 2016
  • 21. 5. 2016
  • 28. 5. 2016
  • 4. 6. 2016
  • 11. 6. 2016
  • 18. 6. 2016

Čas konání: 10–15 h

Nahoru