Naučte se vyrábět domácí sýr, jogurty a další mléčné pochoutky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 12. 6. 2017.
V ceně
- 5hodinovový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
- Historie mléka a mléčných výrobků
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru a mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků
- Termíny kurzu:
- 7. 5. 2016
- 14. 5. 2016
- 21. 5. 2016
- 28. 5. 2016
- 4. 6. 2016
- 11. 6. 2016
- 18. 6. 2016
- Čas konání: 10–15 h
Můžete využít do 12. 6. 2017
- Rezervace: Termín si domluvte předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
Storno nebo změna termínu možná 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kurz pro milovníky originálních mléčných produktů.
Absolventi kurzu budou schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů. Při výrobě jogurtů a sýrů bude vysvětleno, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy.
Dozvíte se historii a původ jogurtu a pokrmů z něj vyrobených. Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu, jako je teploměr, plachetka, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.
Co se na kurzu naučíte?
- Originální bulharský jogurt + 3 další druhy jogurtů a kefír
- Balkánský sýr a čerstvý sýr
- Receptury dalších druhů sýrů
- Z předem připravených surovin budou vyrobeny: tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty
Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetka, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.
Termíny kurzu:
- 7. 5. 2016
- 14. 5. 2016
- 21. 5. 2016
- 28. 5. 2016
- 4. 6. 2016
- 11. 6. 2016
- 18. 6. 2016
Čas konání: 10–15 h

