Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rozšiřte své kulinářské obzory na kurzu výroby sýrů Tempeh

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz začíná 11. 6. 2016 v 9.00 a končí v 15.30 hod

  • Součástí kurzu jsou mini skripta
  • Naučíte se, jak připravit Tempeh
  • Ochutnávky z výroby tradičních potravin
  • Oběd
  • Zajištění poradny pro první úspěšné domácí pokusy 

Můžete využít do 11. 6. 2016

Rezervace na tel. čísle 608 361 678 nebo e‑mailu reiss@tiscali.cz

Voucher nelze stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −44 % 699 Kč
1 250 Kč −44 % 699 Kč

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin. Může být cizrnový, fazolový či rýžový sýr.

Ota a Petra Reissovi jako je­diní v Evropě poskytují ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Nemusíte cestovat do Japonska či Indonésie, stačí navštívit blízkou Plzeň.

Co se během kurzu naučíte a dozvíte?

  • Opravy nedostatků v tradičních receptech.
  • Rychlou přípravu díky nejmodernější technice.
  • Variabilitu živin tradičních rostlinných sýrů.
  • Ochutnávky tempehu –  sojového, hrachového, fazolového, rýžového nebo různých tempehových placiček, kuliček, kávy či různých směsí.
  • Výrobu za minimální cenu a maximální kvalitu (výroba se blíží ceně luštěniny)
  • Možnost odvézt si z kurzu kompletní příslušenství pro rychlou přípravu
Nahoru