Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trénink na vibrační plošině Dream Healther. Výběr z více variant: 2 lekce, 1 cvičení s masáží proti celulitidě nebo permanentka na 10 lekcí!

3,5 / 5 Studio Esteé Praha - Karlín  (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdyby mi tento způsob nevyhovoval, např. dělali se mi špatně, atd.. Je tu možnost vrácení peněz? Zvažuji permanentku. Byli už nějaké stížnosti na tento způsob cvičení?

Slevomat.cz

Dobrý den,
lidé si stěžují samozřejmě na vše tedy i na náš stroj :-) jak jsem již uvedl je nutné si uvědomit, že musí každý začít u sebe tzn. pravidelnost cvičení tj. min 2–3× týdně 10 min po cca 5-ti návštěvách si můžete postupně zvyšovat frekvence vibrací a prodlužovat dobu cvičení až na 30 min k tomuto vám bude nápomocen personál obsluhující plošinu a také naše sledování pravidelnosti návštěv /lidé kteří chodí cvičit 1× týdně nebo když si náhodou vzpomenou zůstávájí pochopitelně na zákl.cvičení a bez výsledků, bohužel právě tento typ klientů na nás zkouší různé v& yacute;mluvy /viz popsáno níže/, avšak vedeme si počlivě návštěvnost a proto je nám známo, že pravda je úplně někde jinde.
Možnost vrácení peněz nepreferujeme, pro vyzkoušení raději využijte možnost 2×10 min cvičení za 99 Kč. V minulosti naše vstřícné stanovisko ke klientům začalo být téměř z 60% zneužíváno a právě ,,výmluva typu je mi zle, marodim,to mám ze stroje, stěhuji se,, apod. vedlo k tomu, že si každý může přijít pouze na 10 min za 150 Kč /v této akci 2× 10 min za 99 Kč/, vyzkoušet si to a poté se rozhodnout.

Žížala

Zdravím,
zajímalo by mě jak účinný je tento trénink? TZN. kolik minut kolikrát týdně aby to bylo poznat. Zvažuji koupi permanentky

Slevomat.cz

Dobrý den,

diskuze o účinnosti cvičení je u každého jiná, především je nutné si uvědomit, že musí každý začít u sebe tzn. pravidelnost cvičení tj. min 2–3× týdně 10 min po cca 5-ti návštěvách si můžete postupně zvyšovat frekvence vibrací a prodlužovat dobu cvičení až na 30 min k tomuto vám bude nápomocen personál obsluhující plošinu a také naše sledování pravidelnosti návštěv /lidé kteří chodí cvičit 1× týdně nebo když si náhodou vzpomenou zůstávájí pochopitelně na zákl.cvičení a bez výsledků. Budu-li vycházet z provedených klinických studií, tak první výsledky jsou zanamenány cca po 6 ti týdnech, v případě cvičení každodenního byly výsledky zaznamenány již po týdnu /viz klinická studie na našich web str. www.estee.cz/. Na výsledku se samozřejmě podílí váš způsob života mimo cvičení dále hormonální a zdravotní stav, pokud budete mít zájem můžeme vám při návštěvě poskytnout stravovací systém /jídelníčk/ na cca 6 týdnů + doporučení pro detoxikaci, výživu a regeneraci organismu.

Niky

Dobrý den, často mám křeče do lýtek. Nebyl by to problém? Nemělo by to nějaký vliv ? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
na uvedeny problem nelze sdělit zda to problem je či není, pro řádnou diagnostiku se obraťte a poraďte se svým ošetřujícím lékařem jelikož neznáme původ vašich problémů. K lékaři doporučuji donést základní info o vibrační plošině, které naleznete a můžete si stáhnout na našich web stránkách / www.estee.cz /.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru