Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodinová párová masáž pro utužení zdraví i vztahu

3,8 / 5 Salon Bene Praha - Vršovice  (mapa) 3 prodeje

Hodnocení podniku Salon Bene

3,8 514×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Debashishchaudhuri
červen 2016
 1,0/5

Absolute SHIT! Mam pocit ze ani nebyl kvalifokovan maserka/maser. Opravdu nejhorsi masaz co jsem zajil. Celkem spatny pocit, nemarkovano podnik krome male cerno bily A4 od domaci tiskarna ktery niko nemuze videt. Celkovy nepohodlny…Uplne rozhozeny telo a energie… oba mne a manzelka…oni skoro zvracel potom…moje telo proste bolelo…nebyl to masaz spiz platceny masani olej hodinu…a to take fakt spatny.

 Vyjádření podniku
Před 8 roky

vážeme pane, Váše tělo bolelo kvuli tomu že malo chodíte na masáž, svaly měli být namasírovaný a je to normálně že po masáže tělo boli. jinak zakaznik stěžuje že je to hlazeni jenom. Doporučujeme chodit na masáže časteji. a proč když odcházeli řikali že vše je supr?

Hodnoceno: 10. června 2016
Hodnocená nabídka: Hodinová párová masáž
N.
duben 2016
 1,0/5

Absolutně nic!

VĚTŠÍ KATASTROFU JSEM JEŠTĚ NIKDY NIKDE NEZAŽILA. Jednalo se o dárek, za který jsem se musela stydět! Zakoupila jsem 60 min párovou čokoládovou masáž…

1. PÁROVÁ MASÁŽ NEBYLA PÁROVÁ! S partnerem jsme od sebe byli vzdáleni téměř přes celou místnost a ještě zády k sobě. Reakce majitele: „O co mi jde, když stejně při masáži každý koukáme do země.“

2. PŘÍŠERNÉ PROSTŘEDÍ – úplně jiné, než je uvedené zde na slevomatu (i na stránkách FB i společnosti). Prostory byly zastaralé, neútulné, byla zima, masáž probíhala za obrovským pláštěm, který odděloval místnost..přišla jsem si spíše jako někde ve starých komunistických prostorách na rehabilitaci. Zkrátka od masérského salonu to má sakra daleko.

3. OBJEDNALA JSEM ČOKOLÁDOVOU MASÁŽ – ČOKOLÁDOVÁ NEBYLA! Použit byl olej s tím, že čokoládová masáž tak probíhá. Neprobíhá!

4. MASÁŽ MĚLA TRVAT 60 min – pouze „masáž“ TRVALA 30 min! Pak následoval peeling a zábal s nepatrným množstvím čokolády – dohromady okolo 50 min se vším všudy! O peelingu nebo zábalu nebylo ani slovo, a to jsem navíc psala dotaz, zdali jsou v hodině masáže tyto procedury zahrnuty – procedury byly zapřeny.

5. MASÁŽ PROBĚHLA POUZE NA ZADNÍ ČÁSTI TĚLA – s velkým zaměřením na hýždě… a z vašich recenzí je patrné, že nejsem první, kdo si na to stěžuje.. Asi se nejedná pouze o pošpinění od konkurence, jak se zde obhajujete.

6. OTŘESNÁ KVALITA MASÁŽE – tomuto výkonu se nedá řict ani masáž, spíše jen hlazení a mačkání (hýždě). Jednoznačně neprofesionální. Jestli tento člověk (hovořím přímo o majiteli) má jakoukoliv certifikaci na masáž..

7. JEDNÁNÍ MAJITELE SE ZÁKAZNÍKEM BEZ JAKÉKOLIV ÚROVNĚ – Z mé strany řešit problém byl, majitel neměl na řešení problému čas. Byl arogantní, drzý a nepříjemný. Když jsem řekla, že tohle absolutně neodpovídá zakoupené službě, majitel mi odpověděl, že to není jeho chyba, co je napsané na slevomatu.

Zkrátka jsem si zakoupila něco a obdržela absolutně něco jiného. Majitel tvrdil, že celý postup masáže je uveden na voucheru – což není pravda! Není to uvedné nikde. Pravá čokoládová masáž vypadá opravdu jinak a ne takto!

Vzkaz pro majitele: Neztrácejte tu čas úplně zbytečnou obhajobou, radši tento čas věnujte zkvalitněním služeb a nápravou svého jednání.

Vše řeší slevomat, který slíbil navrácení celé částky. Slevomatu patří velké dík!

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Hodnoceno: 29. dubna 2016
Hodnocená nabídka: Hodinová párová masáž
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru