Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týdenní dovolená u moře v Chorvatském Rabacu s polopenzí

4,7 / 5 CK Emma Rabac - Chorvatsko 46 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klára S.

Proč máte k Rabacu použitý snímek malebné Rovinje?

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Po pravdě rečeno nevím. Asi že je to na Istrii a můžete si tam zajet na výlet. Umístili jej tam pracovníci Slevomatu.
Zdravím

Zlata Kvízová

Dobrý den, je na termín 4.6 – 11.6 zaručena autobusová doprava z Prahy? Kdy se vyjíždí,v sobotu 4.6. nebo pátek 3.6 a v kolik hodin?
Děkuju za brzkou odpověď.Kvízová

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Dobrý den,
odjezd je vždy v pátek, tj. 3.6., z Brna ve 21 hod., příslušně před tím je svoz z Prahy. Doprava z Prahy určitě bude, pokud je málo lidí z Prahy, koupíme Vám jízdenky na Student Agency a na tento bus v Brně čekáme. Návrat je podobně v neděli ráno do Brna a následně do Prahy.
Zdravím

Hablerová

Dobry den, termín 18.6./25.6. Čtyř­členná rodina, děti 10 a 7. Je volný pokoj v hotelu Girandella? Děkuji za odpověd,případnou kalkulaci.
Hablerová

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Termín 18.-25.6. je v Girandelle zcela vyprodaný. Pokoj se 2 přistýlkami by byl 4.-11.6 nebo 25.6.-2.7., je to mořská strana – příplatek 1800 Kč/pokoj/po­byt. První 2 osoby na lůžku si koupí 2× voucher, 1. dítě na přistýlce je zdarma, 2. dítě na přistýlce platí stejnou cenu jako je voucher na základě smlouvy s CK. Tento pokoj máme vždy jen jeden, v případě zájmu je nutné rychlé jednání.
Další možností by byly 18.-25.6. 2 dvoulůžkové pokoje v hotelu Mediteran, jsou volné jak parková strana, tak strana moře s příplatek 1000 Kč/pokoj/po­byt. Nutno koupit 4 vouchery.
V případě zájmu Vám udělám rezervaci na pár hodin do zakoupení voucherů, případě napiště na emma@emma.cz.
Zdravím

Plisková

Dobrý den jsme 4 členná rodina dítě 10 let a 13 let ráda bych se zeptala zda je možné jeden pokoj se dvěma přistýlkami v termínu 25.6/2.7 do hotelu Girandella a celkovou kalkulaci moc děkuji s pozdravem Plisková

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Pokoj se 2 přistýlkami by byl, je to mořská strana – příplatel 1800 Kč/pokoj/po­byt. První 2 osoby na lůžku si koupí voucher 2× 4990 Kč, 1. dítě na přistýlce je zdarma, dítě nad 13 let na přistýlce platí 4990 Kč na základě smlouvy s CK. Tento pokoj máme již jen jeden, v případě zájmu je nutné rychlé jednání.
Zdravím

Hana Majorova

Dobrý den je volný termín pro 2osoby v hotelu GIRANDELLA
25.6–2.7.2016 Děkuji za odpověd Majorová

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Momentálně je volný jeden pokoj parková strana a 2 pokoje směr moře (příplatek 1800 Kč/pokoj/po­byt).
Zdravím

katka

Dobrý den, zeptala bych se, jestli by šlo do hotelu Girandella obsadit pokoj 2 dospělymi a 3 dětmi, s tím, že jedno je roční. Děkuji

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Šlo by to, ale v každém termínu máme takový pokoj jen jeden, takže už nemusí být volný. Bude nejlépe si jej předem rezervovat a zeptat se na další podmínky na emma@emma.cz. Potřebujeme znát termín a věk všech dětí.
Zdravím

Markéta Bulantová

Dobrý den,je možné v hotelu Girandella ubytovat na přistýlce dítě 13.let?děkuji za odpověď.

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Dobrý den,
ano, je to možné, platí jako přistýlka dospělý, podle termínu stejnou cenu jako je voucher pro dospělého. Doplatek je na základě smlouvy přímo nám.
Zdravím

Michal Krieger

Dobrý den, kolik by prosím stál zajezd do hotelu Girandella od 25.6. pro 2 dospělé a děti 8 a 2 roky vlastni dopravou. Zakoupili bychom 2 vouchery a jak resit deti? Děkuji.

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Dobrý den,
v tomto termínu ještě máme jeden pokoj se dvěma přistýlkami. Je bez balkonu (pokoj je o balkon větší), mořská strana, tj. je za něj příplatek 1800 Kč/pokoj/po­byt. Pokud si koupíte 2 vouchery, 1. dítě na přistýlce by bylo zdarma, 2, dítě by doplácenlo 4990 Kč. Po zaslání čísel voucherů a vašich údajů (jména, data narození, adresa, mail, telefon) na náš mail bychom vám zaslali k podpisu smlouvu a na jejím základě byste nám doplatili 1800+4990=6790 Kč.
Pokud máte zájem, napiště nám na emma@emma.cz a udělal bych Vám na pár hodin do zakoupení voucherů rezervaci. Pokoj se 2 přist. je v temto termínu jediný.
Zdravím

Lucie Štěpánová

Dobrý den, jaká by tedy byla cena pro 4. os. v termínu od 11.6., hotel Mediteran, s Vaší dopravou? Děkuji za předběžnou rezervaci.

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Dobrý den,
v tomto termínu máme volné poslední 2 pokoje, oba jsou mořská strana, kde je příplatek 1000 Kč/pokoj/po­byt. Cena by tedy byla 4× 2990 Kč plus 2× 1000 Kč. Mohu Vám je samozřejmě předběžně rezervovat, do zakoupení voucherů, na pár hodin. Dívám se ale, že poslední vouchery na tento termín už si někdo koupil, nevím, zda jste to byla Vy nebo ne. Dejte prosím vědět, nejlépe na mail emma@emma.cz s uvedením kontaktního telefonu.
Zdravím a přeji pěkný večer.

Lucie Štěpánová

Dobrý den, znám hotel Girandella a stravování tamtéž. Vy nabízíte stravování v restauraci hotelu Marina, kde se prosím nachází a jak je to daleko od nabízených hotelů? Je tato polopenze stejné kvality, jako ta v hotelu Girandella? Děkuji

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Jedná se menší omyl. Pro hotel Girandella je stravování v centrální restauraci hotelu Girandella. Nabízíme ale také hotel Mediteran, který má strovování (stejně jako recepci) v sousedním hotelu Marina, vzdálenost je 50m.
Zdravím a přeji mnoho štěstí na dovolené, ať již bude kdekoliv.

Simona

Nenabízíte i termín od 2.7.2015?

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Přes Slevomat ne, ani to nepředpokládám.
Samozřejmě si můžete koupit pobyt přímo u nás :-)
Zdravím

Karel

Dobry den.polopenze jak smidane a vecere jsou formou sved.stolu ?

Muzou 2pejsky po 10kg jet s nama v buse ?

Plati se poplatek za plaz.servis ?

V pripade vlastni doprava tak uz vam nemusim platit ?
Mel bych zajem o teminu 25.6 hotel M.2osoby. Dekuji

Ing. Martin Šedý, CK EMMA

Dobrý den,
odpovídám na Vaše dotazy:

  • snídaně i večeře jsou formou bufetu
  • psi v autobuse bohužel jet nemohou, v hotelu je po předchozím nahlášení vezmou a platí se za každého psa 10 Eur/noc
  • za plážový servis se u nás neplatí, pokud si ale chcete na pláži pronajmout lehátko, platí se za to. Je lepší mít věci na pláž vlastní, Za lehátka u bazénu se neplatí.
  • pokud pojedete vlastní dopravou, nic dalšího doplácet nemusíte. Pokud tedy nebudete chtít ještě např. pojištění léčebných výloh a storna za 490 Kč/os. 
  • hotel Mediteran 25.6. můžete mít, v případě zájmu si udělejte u nás rezervaci a kupte si min. 2 vouchery na tento termín
Zdravím a přeji pěknou dovolenou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru