Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Drážďany autobusem – na výlet nebo za nákupy do Primarku

4,8 / 5 CA SkyTour Drážďany - Německo (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Barčísz Burší

Zdravím, 14.5. do Primarku je tedy definitivně vyprodáno? Pokud ano,potřebovala bych stornovat objednávku, je to možné? Jedu s dalšími 3 lidmi a chceme jet pohromadě, díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
pokud budete chtít vytvořit objednávku, tak mi prosím napište email, který je použit při vytvoření objednávky. Podívám se na možnost storna :-)

Hezký den, Markéta

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to se zasedacim pořádkem v autobuse. Když chceme jet 2, je jisté, že budeme sedět vedle sebe? A za druhé, když nam je pod 18, potřebujeme souhlas rodičů nebo neco podobneho? Děkuji za odpověď :-)

Roman Vejmola

Dobrý den,
ohledně zasedacího pořádku Vám mohu zaručit, že v autobuse budete jistě sedět vedle sebe. Pokud máte nějaké požadavky na volbu místa, můžete je uvést do poznámky v rezervaci a bude k ní přihlíženo.
Potvrzení rodičů s sebou nepotřebujete, stačí občanský průkaz nebo cestovní pas. Doporučuji si u nás sjednat také cestovní pojištění.
Hezký den :)

Lu

Je stále volno na tuto sobotu? Vidim, že je pořád k zakoupení. Děkuji :-)

Roman Vejmola

Dobrý den,
ano, tuto sobotu 30.4. jsou stále volná místa, můžete tedy zakoupit. :)
Hezký den.

Roman Vejmola

Dobrý den,
ano, po výstupu z autobusu si můžete udělat individuální program a pak se pouze dostavit večer k odjezdu.
Hezký den.

Lucie G

Dobrý den, od výstupu z autubusu je volný program? Dá se jít na nákupy a i za turistikou do města? Děkuji moc!

Roman Vejmola

Dobrý den, ano, po výstupu z autobusu si můžete udělat individuální program a pak se pouze dostavit večer k odjezdu. Hezký den.

PM

Dobrý den,proč jsou pořád zájezdy z Prahy? Ať se podívám na kteroukoli nabídku, pořád jen Praha, uvažujete o nabídkách s odjezdy i pro ostatní obyvatele ČR? Ráda bych využila, ale než se dostanu do Prahy a večer z Prahy… Díky, PM

Roman Vejmola

Dobrý den,
minulý rok v období adventu jsme přidali k jednomu termínu výletu do Drážďan i nástupní místo z Brna o které však nebyl zájem a autobus se nenaplnil ani z poloviny. Do budoucna však nevylučuji, že se v naší nabídce objeví i jiná nástupní místa než Praha a Ústí nad Labem, ale v nejbližší době o tom neuvažujeme. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru