Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantická večeře s lahví vína a veget v privátním wellness s možností masáže

4,5 / 5 Hotel Rakovec Brno  (mapa) 146 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vojtěch Jaroš

Dobrý den,
chápu dobře, že vše je pro dva lidi? Pokud tedy objednám jeden voucher s masáží, v ceně je večeře pro dva (200 Kč/os) i masáž pro dva lidi?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Vojto,

rozumíte tomu naprosto správně. Balíček je pro dvě osoby, tedy vše je dvakrát, masáž je párová. Dvakrát není akorát láhev sektu, tam je předpokládáno, že se rozdělíte :-)

Hezký víkend. Míša

Martin Báňa

Dobrý den, jestli Vás správě chápu jednalo by se pouze o doplacení dvoulůžkového pokoje na jednu noc. V tomto případě by byl doplatek 1490 Kč.

Lida

Dobrý den,kolik bych doplácela,kdybych si chtěla spojit 2 zakoupené vouchery dohromady,tudíž by to bylo 2dny a 1 noc.Děkuji za odpověď

Monika

Dobrý den, na dotaz zda měníte vodu po každém páru jste odpověděli – samozřejmě je voda stále obměňována tak, aby splňovala požadavky krajské hygienické stanice. Jakým způsobem je tedy vyhodnocováno, že je třeba vyměnit vodu? Zajímalo by mě konkrétně tedy, kdy vodu měníte, po každém páru, 1× denně, nebo jak často prosím?

Martin Báňa

Dobrý den,

v průběhu každého dne se neustále dopouští voda nová a pomocí automatického sytému je voda upravována chemickými přísadami. Výměna celého objemu vody ve vířivce po každém páru je takřka nemožné.

Erika

Dobrý deň,

chcem sa opýtať, či je možné konzumáciu v rešturácii presahujúcu uvedených 200 Kč na osobu doplatiť na mieste v hotovosti.

Ďakujem.

Martin Báňa

Dobrý den,

ano, samozřejmě je to možné.

Dita

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li by bylo možné vyměnit večeři s lahví vína za občerstvení s nealko nápoji přímo ve wellness centru. Děkuji za odpověď, hezký den, Dita.

Martin Báňa

Dobrý den,

pro bližší informace a případné úpravy volejte prosím 774 790 793. Děkuji

Leniška Hanišová

Dobry den, chci se zeptat, plati tahle akce tetka o vikendu? A jestli ano, musim si udelat nejdrive rezervaci a pak teprve tu akci koupit nebo naopak? Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Leniško,
voucher je platný od 14. 4. – 31. 8. 2016. Zkuste si zavolat do hotelu a vytvořit před běžnou rezervaci. Poté si nabídku objednejte, zaplaťte a po zaslání kódu potvrďte hotelu.

Hezký den, Markéta

Tadeuš

Měníte vodu ve vířivce po každém páru?

MB

Dobrý den, samozřejmě je voda stále obměňována tak, aby splňovala požadavky krajské hygienické stanice.

Lucie M.

Dobrý den, na Vašich stránkách ZDE: http://www.hotelrakovec.cz/wellness-hotel-brno nabízíte Wellness pro dva + večeři + láhev vína za cenu 1.199,–Kč, prosím o informaci, v čem tedy tkví sleva na Slevomatu?

MB

Dobrý den, na slevomatu nabízíme privátní wellness, ve kterém jste sami. Nabídka dárkového poukazu na webových stránkách zahrnuje pouze vstup do wellness.

S pozdravem

Hotel Rakovec

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru