Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90 minut poctivých masáží a relaxace od rodilých Thajek z Thajského Ráje

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Barbora

Dobrý den, je možné po výměně slevomat voucheru za voucher Thajského ráje využít masáž a 2× garra rufa ve 3 různé dny, nebo je nutné vše využít najednou? Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den Barboro, ano je možné využít masáž a rybičky ve tři různé dny, jak píšete. Hazký zbytek dne přeji!:)

David

Dobrý den. Mohu se zeptat jestli na masáž mohou děti? 13let,

Thajský ráj

Dobrý den Davide, Thajské masáže jsou vhodné i pro děti, masérky masáž přizpůsobí věku, minimální věk doporučujeme 9 let. Přeji Vám hezký den!

Petr J.

Dobrý den, rád bych se zeptal jak vysoké spropitné je adekvátní masérkám nechávat? S díky Janeček Petr

Thajský ráj

Dobrý den Petře, výše spropitného záleží čistě na uvážení zákazníka a hlavně na tom, jak byl s masáží a konkrétní masérkou/masérem spokojen. Thajští maséři jsou vděčni opravdu za jakoukoliv částku, spokojený zákazník je vždy jejich cílem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

to záleží naprosto na vás a na tom, jak budete spokojen :-)

Hezký den. Míša

Iveta8s

Opakovaně, v různé denní časy zkouším volat na střídačku Celetnou a Staromák a marně… takových prodaných voucherů ve stálé nabídce a nemají pořádný rezervační systém.

Thajský ráj

Dobrý den Iveto, pokud se Vám nedaří dovolat, tak k rezervaci lze využít i e-mail buď našich poboček či zákaznické podpory. Vězte, že na zmiňovaném online rezervačním systému usilovně pracujeme, jak jsme již naše zákazníky informovali. Přeji úspěšný začátek pracovního týdne!

Martin Beneš

Při objednání jsem nebyl informován o tom, že MUSÍM rezervaci provést 30 dní předem !, nemohu přece garantovat, že za 30 dnů budu mít zrovna v ten den čas. To se mi také stalo, nyní mám kupon do 2.5. a už týden se marně snažím zarezervovat jakýkoliv volný termín, nejbližší mi byl nabídnut 11.5. s tím, že si mám dojít s kuponem na Václavák a prodloužit si ho za 100,– o jeden měsíc. Nejenže by to pro mne znamenalo 2 cesty do Prahy, ale ještě je to zpoplatněno. Přijde mi to extrémně neférové …

Thajský ráj

Dobrý den, pane Beneš, pravděpodobně máte poukaz z nějaké z našich předešlých akcí. U každé nabídky, až do této současné, kde jsou podmínky odlišné, jsme uváděli zmiňvanou informaci viditelně v Podmínkách uplatnění, tudíž hned na začátku. Mrzí nás, že někteří zákazníci tyto důležité informace nečtou a pak je v jejich očích vina na naší straně. Osobně na Václavské náměstí určitě nemusíte, pokud záležitost budete chtít vyřešit, prosím, obraťte se na naši zákaznickou podporu: podpora@thajsky-raj.cz. Děkujeme a přeji hezký den.

Katka

Dobry den.chtela bych zakoupit poukaz na masáž jako dárek.je možnost získat voucher pro obdarovaneho bez uvedení ceny?dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko,

naše vouchery jsou koncipované jak dárkové a není na nich tedy uvedena ani cena ani jméno. Dokonce můžete vytvořit dárkový vzhled dle vašich představ a napsat věnování :-)

Ať se dárek líbí! Míša

Mária

Dobrý den. U varianty „kromě Mostecké“ nabízíte k masáži např. u 60min olejové – 2× 15 min Garra Rufa – ale v popisu píšete, že v ceně varianty je 30 min. Garra Rufa (pouze Mostecká). Co to tedy znamená? Děkuji za upřesnění. Mária

Thajský ráj

Dobrý den Mário, v popisku je uveden celkový čas na rybičky Garra Rufa, jinak v tom není žádný rozdíl. Pokud je u varianty uvedena informace „kromě Mostecké“ je masáž určena na kteroukoliv naší pobočku kromě pobočky Mostecké. Hezký den přeji.

Eliška Adamcová

Dobrý den, na jaké číslo je se možné dovolat, aby se člověk mohl objednat a uplatnit voucher? Volam již od úterý na uvedená čísla a neúspěšně na různé provozovny. Děkuji a s pozdravem, Adamcova

Thajský ráj

Dobrý den Eliško, rezervaci je možné vytvořit buď telefonicky nebo přes e-mail, viz uvedené kontakty. Pokud zvolíte telefonické objednání, je třeba zkoušet volat vícekrát. Děkujeme za pochopení a přeji Vám hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru