Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exotické chutě po indicku: Pestré degustační menu pro dvě osoby

4,7 / 5 Restaurace Maharaja Praha - Vinohrady  (mapa) 191 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jerry

Poněvadž miluji indickou kuchyni, znám se s několika majiteli indických restaurací a v rámci úspor a nízkých cen kupují a používají kuřecí maso původem z Brazílie nebo Polska. Poněvadž vím o novinových článcích, které popisují hormony a antibiotika v tomto kuřecím, rád bych se zeptal, jaké kuřecí maso používáte vy a zda mi při návštěvě můžete ukázat certifikát původu kuřecího masa. Děkuji, rád se stanu denním návštěvníkem.

MAHARAJA tým

Dobrý den Jerry,
maso nám vozí český dodavatel. Přiváží maso čerstvé ve velkých boxech. Není označené štítkem a žádný certifikát jsme k němu nikdy neobdrželi.
S pozdravem
MAHARAJA tým

Andrejka Ješkeová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v ceně varianty s kuřecím masem nevidím žádné maso v nabídce :-) .. Vidím předkrm , omáčky , dezert a přílohu .. asi tomu špatně rozumím ? :-) děkuji za odpověď

MAHARAJA tým

Dobrý den Andrejko,
to maso je právě v těch omáčkách:)
S pozdravem
MAHARAJA tým

Katarina8

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je v cene ochutnavka vsech omacek nebo jen tech dvou, ktere si vybereme, to same s predkrmem :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Katarino,

jedná se o degustační menu a budete ted ochutnvat úplně vše, co je u nás uvedeno :-) Pak si můžete vybrat, co vám chutnalo nejvíce :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru