Všechny chutě Indonésie – pestré degustační hody ve Fusion bistru Javánka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2016.
V ceně
Polévka
- Javánská polévka Soto Ayam – vývar z krůty okořeněný citronovou trávou, galangalem, indonéským bobkovým listem atd., zelenina, smažená cibulka, krůtí maso, půlka vařeného bio vejce, rýže (150 ml)
Javánka
- Hovězí Rendang – velmi pomalu dušené bio hovězí maso v kokosovém mléce, okořeněné mj. indonéským bobkovým listem, římským kmínem, kurkumou, limetkovým listem, kořenem galangalu a zázvoru (80 g)
- Krůtí Semur – dušené krůtí kousky, marinované v sladké sojové omáčce, okořeněné muškátovým oříškem, skořicí atd. (80 g)
- Krůtí Opor – krůtí kousky v kokosovém mléce s citronovou trávou a kurkumou (80 g)
- Fazolky Sambal goreng buncis – zelené fazolky s lehce pikantní omáčce s červenými paprikami a s kokosovým mlékem (120 g)
- Salát Jali-jali – vařená a syrová zelenina se zálivkou z mj. pomerančové a citronové šťávy, kaffir lime listem, chilli, česnekem, kokosovém mlékem. Podáváno s čerstvým koriandrem, smaženou cibulkou a praženými arašídy (150 g)
- Salát Gado-Gado – vařená a syrová zelenina, tofu, vařené brambory, mungo klíčky aj., s omáčkou z arašídů, ochuceno limetkou atd. (190 g)
- Salát Asinan – sladkokyselý salátek (30 g)
- Rýže posypaná smaženou cibulkou (160 g)
Dezert
- Dezert s mořskou řasou agar, kokosovým mékem a chlebovníkem. Podáváno s karamelem nebo kokosovo-pandanovým sirupem (65 g)
Káva/čaj
- Rezervaci proveďte předem na tel.: 222 515 107 nebo 702 030 134.
- S sebou: Ano, jídlo lze zabalit i s sebou.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2016.
V ceně
Polévka
- Sayur Lodeh – zeleninový vývar v kokosovém mléce, tofu, okořeněno hlavně galangalem a zázvorem, mungo nudle, rýže (150 ml)
Javánka
- Fazolky Sambal goreng Buncis – zelené fazolky s lehce pikantní omáčce s červenými paprikami a kokosovým mlékem (120 g)
- Sayur Opor – zeleninový pokrm s kokosovým mlékem, kurkumou a citronovou trávou (100 g)
- Tumis tempeh – bio tempeh, okořeněný, osmažený a posléze zlehka dušený s cibulí a paprikou v sladké sojové omáčce, jemně ochucené čili papričkami (100 g)
- Tahu Guling – tofu a mungo klíčky ve sladkokyselén omáčce (100 g) nebo Sambal Goreng Telor – bio vejce na indonéský způsob v rajčatovo-paprikové omáčce (100 g)
- Salát Jali-jali – vařená a syrová zelenina se zálivkou z mj. pomerančové a citronové šťávy, kaffir lime listem, chilli, česnekem, kokosovém mlékem. Podáváno s čerstvým koriandrem, smaženou cibulkou a praženými arašídy (150 g)
- Salát Gado-Gado – vařená a syrová zelenina, tofu, vařené brambory, mungo klíčky aj., s omáčkou z arašídů, ochuceno limetkou atd. (190 g)
- Salát Asinan – sladkokyselý salátek (30 g)
- Serundeng – kokosové sypání (20 g)
- Rýže posypaná smaženou cibulkou (160 g)
Dezert
- Dezert s mořskou řasou agar, kokosovým mlékem a chlebovníkem. Podáváno s karamelem nebo kokosovo-pandanovým sirupem (65 g)
Káva/čaj
- Rezervaci proveďte předem na tel.: 222 515 107 nebo 702 030 134.
- S sebou: Ano, jídlo lze zabalit i s sebou.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Indonésii si nedělají hlavu s mytím nádobí. Za jeden oběd jsou schopni vytahat tolik mističek a talířků jako vy za celý týden.
Stejně tak i ve Fusion bistru Javánka. Naskládají před vás spoustu malinkých nádob, abyste z každé z nich mohli ochutnat něco jiného a poznat během tří chodů co nejvíce exotických chutí.
Zorganizujte přátelskou sešlost, pozvěte celou rodinu nebo uspořádejte opulentní slavnost. Pohodlně se tu usaďte a nechte čas příjemně plynout během povídání, hodování, zobání a ochutnávání.
Připraví pro vás masové nebo vegetariánské tradiční pokrmy – polévku, omáčky se zeleninou, rýži i saláty a sladkou tečku nakonec. Setkáte se s kořením a vůněmi, které jste ještě necítili, a kombinacemi, které jsem ještě nevyzkoušeli.
Restaurace si zakládá na tom, že vaří pouze z pečlivě vybraných surovin od českých dodavatelů a pěstitelů. Většinu z nich najdete prodávat na farmářských trzích na nám. Jiřího z Poděbrad. Uvidíte, jak původní receptury vyhovují moderním gastro trendům – jídelní lístek je tu totiž plný přirozeně veganských i bezlepkových pokrmů.