Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jídelní nebo nákupní okruh po velkotržnici Sapa neboli Malé Hanoji

3,7 / 5 Prohlídky Sapa Praha  (mapa) 204 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
hm

jiné, než víkendové termíny nemáte?

Slevomat.cz

Dobrý den,
veškeré možné termíny pro návštěvu jsou k dispozici u nabídky :-) jiné bohužel nejsou možné.

Hezký den, Markéta

Stanislav Chudáček

Dobrý den,
musím souhlasit s paní Mirkou i s diskutujícími :)
Dnes jsem byl v SAPĚ na obou okruzích. Milí diskutující, máte pravdu, je tam špína a je tam nepořádek, a ceny tam nejsou a rasově tam diskriminují Čechy (pro Asiaty jim dají výhodnější podmínky).

Teď ta druhá stránka, proč jsem tam šel s průvodcem a proč budu tuto nabídku na Slevomatu bránit: průvodce na toto všechno upozornil, upozornil nás na obchody, kde co kupovat (a naopak nekupovat, například masu se tam máme velkým obloukem vyhnout; živé kraby na ulici klidně koupit, mrtvé raději ne, protože jsou skladováni všelijak…), doporučil obchůdky s bylinkami, kde jsou maloobchody, jaký den v týdnu nám možná dá i maloobchodní cenu i velkoobchod (který jinak prodává pouze produkty po X kusech), apod. Za sebe pro ty, kteří SAPU neznají a jdou tam poprvé: připravte se. Není to krásné vietnamské městečko ve městě, jak se uvádí. Nejsou tam krásné chrámy či nevím co. Není to na první pohled vůbec hezké a mezi stánky smrdí ryby (můj dojem z dřívějška z první návštěvy). Proto doporučuji první návštěvu s průvodcem (a to i tehdy, pokud máte negativní zkušenost – mě to vyléčilo a svým způsobem chápu nyní tu prezentaci: je to opravdu malá Hanoj. Městečko ve městě.)

Miroslava Hulíková

Dobrý den, milí diskutující. Rozmohly se nám tady dotazy ohledně toho, proč chodit do Sapy. Jako arguemtny se k nám dostalo to, že tam člověk může jít sám a zdarma a poté jsme jsme obdrželi informaci, že v Sapě je špína a nepořádek.

Určitě je všem jasné, že se nejedná o nákupní centrum. Ale místo, kde si v Praze zacestujete rychle do Asie. A tomu odpovídá i styl. Průvodce je určitě lepší, protože zná místa a informace, ke kterým se nemusíte dostat. Ale pokud jsme vás jen inspirovali a vydáte se do Sapy sami i tak budeme rádi, protože Slevomat je inspirace především. Pokud vám tento styl nevyhovuje, je to v pořádku a určitě si třeba vyberete nějaký z našich voucherů, který lze využít třeba v nákupním centru nebo i jinde. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den, a´t už bez asijského výletu nebo s ním :-) Mirka. Slevomat.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych voucher věnovat a tedy nevím, zda se trefím správně do termínu tak, aby vyhovoval obdarovanému. Je tu nějaká možnost změny nebo nahlásení termínu dodatečně? Děkuji

SAPA průvodce

Prostřednictvím SLEVOMATU můžete zakoupit pouze prohlídky v konkrétních dnech a hodinách. Jde o vytížení průvodců. U VIP skupin lze domlouvat konkrétní datum a čas přímo s poskytovatelem. Ani dárkové vouchery s možnou změny tadumu nejsou prostřenictvím Slevomatu dostupné.

Marcela Simsova

Dobry den, co obsahuje nabidka VIP skupinova prohlidka? V minule nabidce jsme si s kolegy nakoupili jidelni voucher a radi bychom spojili s prohlidkou. Dal by se na tento ucel vyuzit?

SAPA průvodce

VIP prohlídka je pro uzavřené supiny v počtu od 1 do 10ti osob, které chtějí při prohlídce soukromí. Průvodce se zaměří na Váš konkrétní požadavek. Nejste tedy omezeni typem prohlídky.

Kamil

Dobrý den,
nakolik se obsah obou okruhů překrývá?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile,

okruhy mají společné pouze místo setkání. Jinak je každý okruh zaměřen na jiné téma.

Přejeme hezký den.

Romana

Dobrý den, jaká je maximální kapacita skupiny? Děkuji Romana

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano,

kapacita skupiny je 16 osob.

Hezký den

Stanislav Chudáček

Aj, omlouvám se, samozřejmě, že špatně vidím – 16.4. realizujete jen jídelní okruhy :) Omlouvám se za předešlý (nyní již bezpředmětný) dotaz.

Stanislav Chudáček

Dobrý den,

měl bych prosím dotaz – měl bych zájem o oba okruhy. Myslíte, že bych stihl oba dva v jeden den? (Ideálně 16.4.?) Nebo doporučujete raději rozdělit do více dnů?

Děkuji!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru