Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená u moře v italském letovisku Cattolica: plná penze a až 2 děti zdarma

CK České kormidlo Itálie (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra Urbanová

Dobrý den prosím o vysvětlení v upoutávce píšete až 2 děti zdarma a pak čtu v dotazech že za druhé dítě se doplácí .tak jak to je !?děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, jak píšete, jsou to „až“ 2 děti zdarma, záleží na věku. První dítě do 6,99 let a druhé do 2,99 let je zdarma. Případně máme další nabídky, kde jsou věkdy dětí zdarma vyšší – jedno dítě až do 11,99 let zdarma a druhé do 6,99 let zdarma.

Jindřiška Kaminská

Dobrý den,
je doprava autobusem i z Ostravy a kolik stojí?
Ještě dvě děti 4 leté.
Děkuji s pozdravem
kaminská

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, doprava z Ostravy je možná za příplatek 2300 Kč. Co se týče ceny za děti, tak první dítě ve věku 3 – 6,99 let je na 1. přistýlce zdarma a druhé dítě ve stejném věku je na 2. přistýlce za 4390 Kč.

Jana Bart

Dobrý den , prosím o cenu dospělá osoba 2 a dítě ve věku 9let termín 2.7.-9.7.2016 odjezd Praha . Autobus odjíždí s Prahy přímo , nebo je svoz . Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, dospělá osoba v tomto termínu je za 7999 Kč a dítě ve věku 7–11,99 let na přistýlce za 5590 Kč. Autobus z Prahy odjíždí směrem na Brno nebo České Budějovice. Pokud není klienty zcela zaplněn z Prahy, tak se po cestě ještě na některých místech zastavuje. Ve výjimečných případech, kdy je klientů z Prahy opravdu málo, se Vám může stát, že budete v Brně přesedat do jiného autobusu a odtud pak už pojedete přímo do cílové destinace.

Lucka

Dobrý den,
kolik bude cena pro 2 dospělé + 2 děti ( v době zájezdu necelé 4 roky). Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, první dítě ve věku 3 – 6,99 let je na 1. přistýlce zdarma a druhé dítě ve stejném věku je na 2. přistýlce za 4390 Kč. Cena za dospělou osobu se liší podle termínů, které jsou k dispozici po rozkliknutí Varianty voucheru.

k

Dobrý den,v termínu od 9.-16.7. je cena za dítě věk 8 a 11 let kolik? A celková cena 2dosp. + 2 děti v tomto termínu.

CK České kormidlo

Dobrý den, dítě ve věku 7 – 11,99 let je na přistýlce za cenu 5590 Kč. Dospělá osoba v tomto termínu je za 7990 Kč. Celková cena zájezdu by tedy byla 27160 Kč na vlastní dopravu.

Monika

Nezlobte se nemyslela jsem to nijak spatne, jeste se zeptam uz jsme na tomto hotelu byli a mohu ho vrele doporucit vsem vcetne s malymi detmi jidlo i plaz a herni moznosti pro deti fakt vse super!!! otazka vim ze delaji all inclusive a take v cene maji lehatka na sve casti plaze…je moznost toto doplatit nejakou castkou,aby se nemuseli platit kazdy den?A jak se resi to welness v blizkem hotelu jaky je doplatek tam?dekuji moc Monika

CK České kormidlo

Dobrý den, plážový servis si můžete domluvit přímo v místě s naší delegátkou, která to bude řešit. U nás v cestovní kanceláři nejde takto dopředu objednat plážový servis na Hotel Plaza. Děkujeme za pochopení.

CK České kormidlo

Využití služeb wellness centra v Hotelu Aragosta je na vyžádání přímo v Hotelu Plaza, ale zdarma.

Petra Nováková

Dobrý den, v případě ubytovaní dvou dětí zdarma (1 a 3 roky), mají nárok na plnou penzi nebo se za stravu doplácí? Plážový servis v ceně není,kolik tedy stoji?

CK České kormidlo

Dobrý den, děti zdarma mají nárok na stravu. Plážový servis není v ceně zájezdu, ale můžete si ho domluvit přímo v místě dovolené za poplatek cca 10 – 15 EUR na den.

Monika

jeste se zeptam v cem je vlastne sleva slevomatu kdyz na Vasich strankach kormidla je cena jen o 1000,– vyssi?dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pokud Vám sleva 1000 Kč na osobu připadá zanedbatelná, tak si samozřejmě můžete zakoupit zájezd přímo z našich stránek. Pro spoustu jiných klientů je 1000 Kč výrazná sleva.

Monika

Dobry den, chci se zeptat pri rezervaci terminu a nahodnem onemocneni deti je lze zmena terminu i pred nastupem? dekuji Monika

CK České kormidlo

Dobrý den,

k zájezdu si zakupte cestovní pojištění včetně storna – poté Vám pojišťovna proplatí případné storno poplatky do výše 80%.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru