Směs pravé italské bílé čokolády Ristora pro přípravu lahodného nápoje
Přehled nabídky
Na hustý déšť nebo hustý sníh je pěkný pohled. Přes okno a s hrnkem husté kouřící čokolády.
Naplánujte si siestu na italský způsob. Díky směsi bílé čokolády Ristora si doma snadno připravíte lahodnou horkou čokoládu jako o dovolené v Itálii.
Značka Ristora je kvalitní italská houstnoucí čokoláda, která je vidět napříč celou Itálií. Tato bílá čokoláda je navíc bez lepku.
Jak si čokoládu připravíte:
- Postačí vám mléko, kastrůlek a metlička.
- Na jednu porci 120 ml mléka dejte 23 g bílé čokolády (většinou dvě polévkové lžíce), promíchejte, aby nebyly hrudky. Pomalým mícháním metličkou přiveďte do bodu varu. Jakmile čokoláda změní svojí konzistenci a začne být hustší, je již hotová. Stačí nalít do hrníčku.
- Pro větší hustotu je vhodné prodloužit dobu vaření, menší hustoty dosáhnete, když dáte méně mléka.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.