Trhaný burger z černé vepřové pečeně ve Steak&Burger Baru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2016.
V ceně
- 200g Duroc Brisket burger (maso pečené ve vlastní šťávě – trhané po vlákně, salát, okurek, rajče, cibulka)
- 200g pečené kousky brambor
- Coleslaw
- BBQ omáčka
Můžete využít do 30. 4. 2016
- Rezervace: Rezervace je nutná předem na tel.: 774 812 056.
- S sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Ostatní: Parkování, Wi‑Fi.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Slovo burger v sobě ukrývá i zřejmou výhružku. „Grrr“ totiž budete koutkem vrčet na všechny, kdo by se vám váš „hamburgrrr“ pokusili vzít.
Nebojte, hamburger Duroc Brisket se salátem Coleslaw a přílohou budete mít ve Steak&Burger baru jen sami pro sebe.
Uvnitř najdete vepřovou pečeni, která se vyrábí výhradně z plemene černých prasat Duroc. Díky křehkosti, šťavnatosti a vynikající chuti je maso tohoto plemene jedno z nejvyhledávanějších..
Ocitnete se v příjemném cihlovo-dřevěném interiéru. Pokud jim nebude vadit množství libých vůni, můžete sem vyrazit také se svými čtyřnohými mazlíčky. Konverzovat o vynikající chuti jídla se vám ale bude lépe s rodinou nebo přáteli.
K burgeru i jiným dobrotám si objednejte pivo. Na čepu je Šerák 11 °C, Holba 12 °C, Černá 12 °C a Řezaná 12 °C.