Steak z hovězí svíčkové na fazolových luscích + opékané brambory
Přehled nabídky
Že už vám tělem zní sonáta Kručibřicháda? Radši než hlad k tanci vyzvěte elegantní steakové menu.
V moderním olomouckém Café & restaurantu Jilian si pochutnáte na steaku z hovězí svíčkové, který se podává na restovaných fazolových luscích se slaninou. Jako příloha k němu dokonale ladí opékané brambory.
Kuchaři jsou nápadití a hostům nabízejí pokrmy rozmanitých kombinací a chutí.
Restaurace je moderně laděná, a tak se zde příjemně sedí u vybraných delikates mezinárodní kuchyně nebo třeba jen piva. Zajít můžete sledovat i sportovní utkání. Pohodlně se sem vejde až 40 osob. V létě hosty láká poklidná terasa ve vnitrobloku.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.