Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lyžařský zájezd do Itálie – polopenze, doprava a 3denní skipas

4,2 / 5 CK České kormidlo Alpy - Itálie (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lukáš Krist

Dobrý den,
nemohu reagovat přímo d ovlákna, tak ještě odpověď formou dotazu.
Voucher jsem nekupoval, kupovali ho přátelé. Já jsem potřeboval rezervovat termín a proto jsem kupoval zájezd přímo u CK. Nemohu tak hodnotit zakoupený voucher, ale chci alespoň varovat potencionální zákazníky, protože se to dle klientů z jiných autobusů nestalo poprvé, spíše je to běžná praxe.

Lukáš Krist

Dobrý den,
považujete za normální držet cestující jako rukojmí v Itálii na čerpací stanici a nechat je čekat 3 hodiny na svoz dalších autobusů, aby si páni řidiči z Moravy Karel a Přemek nezajeli do Prahy?

CK České kormidlo

Dobrý den,

za normální to určitě nepovažujeme. Bohužel jsme o jednání řidičů vůbec nevěděli a zpráva se k majiteli CK a ostatním dostala, jakmile klienti začali volat. Chování řidičů bylo v tomto případě nepřípustné.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. I nás tato zpráva mrzí, nevidíme však, že byste u nás zakoupil přímo voucher, pokud ano, můžete nám napsat, prosím jeho kód. Email je podpora@slevomat.cz Podíváme se na problém blíže. Nevíme přesně, co se stalo, ale chápeme, že to nebylo příjemné. Určitě je vždy přehlednější, když tuto zkušenost napíšete přímo do hodnocení voucheru, které se pak zobrazí na našich stránkách pro všechny zákazníky a je vždy viditelné.

David

Děkuji za dokonalý popis středisek a již jsem si zakoupil pobyt ve středisku Aprica.Takže Naschledanou.

Anita

Dobrý den,
nevím podle čeho jsou rozlišeny varienty A.....až F? děkuji

David

Prosím o radu…které středisko by jste mi doporučili??Pa­ganellu nebo Apricu???Nevím pro které se rozhodnout. Děkuji a naschledanou

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý den, obě střediska jsou kvalitní.
Skiareál Aprica leží přímo nad městečkem Aprica, takže jeho nespornou výhodou je lyžování téměř „od dveří domu“. Tři vzájemně propojené areály se rozprostírají na severních svazích, díky čemuž je kvalita sněhu, podpořená umělým zasněžováním, garantována ve vyšších polohách až do dubna. Široká nabídka modrých sjezdovek ve vyšších polohách i na úpatí svahu a „pojízdných koberců“ vhodných pro nejmenší lyžaře a začátečníky vytváří ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Zkrátka nepřijdou ani náročnější lyžaři, kteří si mohou užít dostatek červených sjezdovek a neobvykle velký počet kvalitních černých sjezdovek. Areál se snaží neustále vylepšovat kvalitu svých služeb a tak v posledních letech přibývají nové kabinové i sedačkové lanovky. Díky vysokému počtu slunečných dní si zde můžete dostatečně vychutnat slunění a aprés-ski aktivity. Ubytování nabízíme v hotelu Bozzi (20 m od lanovky), hotelu Derby (100 m od lanovky) nebo hotelu Posta (600 m od lanovky).
Skiareál Paganella nepatří k největším svojí rozlohou, ale svými dokonale upravenými sjezdovkami, téměř kompletním pokrytím střediska umělým sněhem, super moderními lanovkami i doplňkovými aktivitami má rozhodně co nabídnout. Svědčí o tom i skutečnost, že si Paganellu vybrala norská reprezentace v alpském lyžování jako svoje tréninkové centrum. Z vrcholu hory Paganella ve výšce 2 125 m n. m. vede hned několik pěkných červených tratí, zkušení lyžaři by jistě neměli vynechat 5 km dlouhou sjezdovku Olimpionica s převýšením 367m, 307m a 351m. Ubytování nabízíme ve 3* hotelech v městě Andalo, Molveno nebo Fai della Paganella.

Jiřina Sehrigová

Pěkný večer máte ještě volné3 x pokoje

Polišenská

Dobrý den, prosím nevím termín – informujte se přímo v CK.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru