Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- Opavský korbel 0,5l
- IPA 0,4l
- ALE 0,4l
Omezení
Můžete využít do 31. 3. 2016
- Rezervace: Rezervaci je třeba provést telefonicky na čísle 553 820 130.
- Platba kartou: V restauraci, tedy i v minipivovaru je možné využít platební kartu.
Je třeba zrušit rezervaci v daný den a do dané hodiny rezervace.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte jak chutná pivo z minipivovaru Nová sladovna? Také máte dost uniformní chuti piva z velkých pivovarů?
Zkuste toto pivo ochutnat, je poctivé, nádherně voní, má říz a nezaměnitelnou chuť. Ochutnejte a zažijte rozdíl.
Restaurace Nová sladovna s minipivovarem se nachází v objektu bývalého opavského pivovaru na místě bývalé sladovny. Ležácký sklep je umístěn o podlaží níže v suterénu. Pivo tak zraje v ideálních podmínkách a po několika týdnech je z tanku tlačeno přímo do výčepu.
V nabídce jsou vždy minimálně 3 druhy piv. Trvale se vaří jedenáctistupňový ležák Opavský korbel. Další 2 piva v nabídce se každý měsíc obměňují. Většinou je to světlý dvanáctistupňový svrchně kvašený ALE a čtrnáctistupňová IPA. Vedle těchto piv bývají v nabídce také další speciální piva jako je pivo nakuřované, pšeničné nebo pivo typu porter. Svrchně kvašená piva typu ALE a IPA se vaří převážně z amerických chmelů a zákazníci tak mohou ochutnat piva jako je Chinook, Columbus, Geronimo, Apache, Tecumseh, Seattle, One Bull, Grand Canyon, Cheyenne a jiné. Piva se nabízí také v PET lahvích a KEG sudech. Pro sběratele je k dispozici široká nabídku etiket, podtácky a pivní sklo s logem. Naše pivo je poctivé, nefiltrované, nepasterizované, bez chemických úprav, s vysokým obsahem kvasinek a vitamínů, které dělají pivo zdravějším. |
K pivu si můžete dát jakoukoliv dobrotu z jídelního lístku. Mezi speciality patří masové pokrmy připravené ve vakuu metodou „sous vide“. Metoda při které v restauraci připravují maso po dlouhou dobu při velmi nízké teplotě, díky níž je maso mimořádně měkké a šťavnaté. Dále např. hovězí líčka na kořenové zelenině s bramborovou kaší nebo panenské biftečky s černou rýží, uzená žebra, poctivé chuťovky k pivu a další dobroty.