Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny v Táboře s neomezeným wellness i gastrozážitky

4,5 / 5 Hotel Palcát Tábor Tábor (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea Machackova

Dobrý večer mate volny termín od 5.4 do 7.4 děkuji za odpověď hezky vecer Machackova

Veronika

Dobrý den paní Macháčková,

děkuji za dotaz. Bohužel ve Vámi poptávaném termínu už nemáme volnou kapacitu. Jako nejbližší volný termín Vám mohu nabídnout 10.-12.4. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu se prosím obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz. Přeji pěkný den.

Marian

Dobrý den, můžu se Vás zeptat ohledně „neomezeného wellness“? Jak rozumím tak je v cenně a kromě masáží se nic dalšího neplatí? A co vše patří do wellness? Děkuji za odpověď.

Hedvika

Dobrý den pane Mariane, děkuji Vám za dotaz. Vstup do wellness centra máte zahrnutý v pobytu, za ten nic nedoplácíte. Wellness centrum zahrnuje : Finskou saunu, vario saunu, vodní páru, vířivku, Kneippův chodník, relaxační místnost a bar. Na masáže se Vám vztahuje sleva 20% a konečnou částku doplácíte.
V případě nějakého dalšího dotazu, kontaktujte recepci hotelu na e-mailové adrese : recepce@hotelpalcat.cz. Děkuji Vám a přeji pěkný den .

Honza

Dobrý den Vážená paní Markéto,

tyto pobyty jsou již určeny pouze pro pobyt ve všední dny. Rádi Vám proto nabídneme například termín pobytu od 11.-13.4., 13.-15.4., či 19.-21.4. pro více informací nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz, rádi Vám poradíme.
Krásný den přeji,

Markéta


Dobrý den, chtěla jsme se zeptat zda by jste měli volný pokoj v termínu 15.-17.4 nebo od 22.-24.4
Děkuji

Blanka Morin

Dobry den, mate jeste volno v terminu 27. 4.- 29.4. ?
Dekuji a preji hezky den
Blanka

Veronika

Dobrý den paní Blanko,

děkuji za dotaz. Ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme. V případě rezervace a dalších informací ohledně pobytu se prosím obracejte na recepci hotelu na uvedené e-mailové adrese recepce@hotelpalcat.cz. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru