Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 117 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Fernando Echeverria

Může laser pomáhá vymazat jizvy po akné? , můžu používat tuto sleva ? dekuju

Zora Valanská

Dobrý den, pane Fernando, naším laserem je možné zbrousit jizvy obecně i plošně řešit jizvičky po akné v obličeji (tzv. resurfacing), kdy se laserem zbrousí tenká vrstva kůže. Zde prezentovaná akce se na resurfacing sice nevztahuje, ale když nám zavoláte, umíme Vám nabídnout zvýhodněnou cenu na tento lékařský zákrok. Pokud si přejete mluvit anglicky, pošlete nám Váš email a tel.číslo na email: info@estheticmedical.cz a my se Vám obratem ozveme s detaily. Těšíme se na Vás a přejeme Vám příjemný víkend!

Tana

Dobry den da jse laserem odstranit i jazvy po keleoidoch. A chci jse zeptat plati tento poukaz i na keleoidny jazvy?Mam ich asi 7 niektere su male a 3 z toho velke?A kolik by to stalo ak to na to neplati?Dekuji vopred za Vasi odpověď Tana

Zora Valanská

Dobrý deň, pani Táňa, keloidné jazvy sa laserom á priori odstrániť dajú, čiastočne záleží na ich veku, lokalite a prípadných ďalších okolnostiach. Tiež sa dá u nás využiť aj terapia biostimulačným laserom, ktorý v odstraňovaní keloidných jaziev pomáha. Tento voucher je určený pre odstraňovanie znamienok ako pigmentových prejavov. Keloidné jazvy sú trochu iná kategória výkonov. Cenovú ponuku Vám musíme pripraviť na základe osobnej návštevy a konzultácie s pani doktorkou ohľadne pre Vás najvhodnejšej metódy odstránenia. Len „veľké“ a „malé“ nestačí, kalkulácia sa odvíja hlavne od času, ktorý sa Vám pani doktorka bude venovať, aby sa dosiahol uspokojivý výsledok. Ak si želáte zistiť viac, prosíme zavolajte nám a objednajte se na konzultáciu. Radi Vám pomožeme. Prajeme Vám úspešný deň!

Klara

Dobrý den,
ráda bych si nechala odstranit tři pihy. Jedna je na nešikovném místě -zvenku na uchu – bojím se aby nezůstala velka jizva…? druhé na vnitřní straně stehna a třetí na konci kostrči… je celková cena cca 1500.- konečná? Pokud by se po konzutaci s doktorem od odstranení odstoupilo..jak pak s voucherem? Připadně kdyz by se naopak doplacelo kolik je max? děkuji

Zora Valanská

Dobrý den, paní Kláro. Lokalita na uchu je „v pohodě“ (já sama jsem měla znaménko uvnitř ucha o vel. cca 3 mm v průměru a jizvičku nemám). Akorát v tomto místě je dost nervových zakončení, doporučujeme na tomto místě zvážit lokální anestezii (+100 Kč). Záleží také na velikosti Vašeho znaménka. Rozhodnout o aplikaci anestezie (inj.roztok Mesocain 1%) se můžete bezprostředně před zákrokem. Jakékoliv místa máte – vždy platí, že paní doktorka nejdříve znaménko prověří dermatoskopem, že laserové odstranění je možné a poté přistoupí k zákroku. Cena za 3 útvary je 1.590 Kč bez anestezie, za každou anestezii počítejte +100 Kč. Platí se po odchodu z ordinace na recepci, tyto menší částky nejlépe hotově. Pokud by se náhodou stalo, že žádné z Vašich znamének nelze odstranit, uhradíte u nás 300 Kč za vyšetření a na Slevomatu si voucher vystornujete v plné výši. Pokud by nešlo odstranit např. 1 znaménko (a máte koupené 3): většina pacientů má po těle tolik znamének, že se odstraní nějaké jiné. Pokud byste žádné jiné znaménko odstranit nechtěla, tak se spolu domluvíme na kreditu, který si můžete vyčerpat nějakou jinou službou dle Vašich potřeb (žilky, vlasy, vrásky, fotoepilace, celulitída, odstranění podkožního tuku…). Na to množství pacientů, které jsme ze Slevomatu ošetřili, nastává tato situace zcela vyjímečně. Budeme řešit, až to bude aktuální. Nebojte, řešení se vždy najde. Přejeme Vám hezký zbytek víkendového večera!

Adéla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když mám jedno znaménko na obličeji a nechala si ho leaserem odstranit po jak moc bude pokožka podrážděná a po jak dlouhé době budu moct překrýt makeupem ?? Děkuji

Zora Valanská

Dobrý den, paní Adélo. Mírné zakrvácení ošetřeného místa bude trvat pár hodin po zákroku, pak už se vytvoří stroupek. Přes stroupek už si můžete dát krycí make-up, máte-li něco důležitého. Rychlost hojení je individuální, obvykle se drobný stroupek od kůže odloučí za 4–5 dní. Je velmi důležité dodržet pravidla následné péče po ošetření (sdělí Vám detailněji paní doktorka v závěru návštěvy) – hlavně fotoprotekci, tj. chránit ošetřené místo (ideálně celý obličej) krémy s vysokým ochranným faktorem (SPF+50), aby se předešlo zpigmentování ošetřeného místa. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Renata Marešová

Dobrý den,

lze na tento voucher odstranit i pigmentovou skvrnu v obličeji? Děkuji

Zora Valanská

Dobrý den, paní Marešová, na tento voucher lze odstranit mateřská znaménka a bradavice. S pigmentovými skvrnami je to složitější – záleží na jejich vzniku (hormonální, z UV záření, stařecké skvrny…), stáří skvrny, velikosti… Řešení existují, ale o nejvhodnější metodě odstranění lze rozhodnout jedině na základě osobní návštěvy a konzultace. Lze řešit kosmetikou, chemickým peelingem, mezoterapií, IPL světlem, laserem, kombinací metod… musí se zvolit, co je pro Vaši hyperpigmentaci to nejlepší řešení. Doporučujeme objednat se k paní doktorce na konzultaci. Těšíme se na Vás!

LJ

Děkuji za odpověď, můžete mi prosím zaslat e-mail, mohla bych vás poslat fotografie svých pih pro posouzení? Jelikož jsou na tváří, nechci po nich mít jizvu, jsou docela malé, ploché.

Zora Valanská

Dobrý den, paní LJ, foto svých kožních útvarů můžete zaslat na email: info@estheticmedical.cz. Pošleme je naším lékařkám k posouzení. Přejeme Vám příjemný víkend!

LJ

Dobrý večer,
je možné odstranit i pihy? Z tváře, mám tam asi dvě, které se mi nelíbí. Nebo se to vztahuje jen k bradavicím? Děkuji

Zora Valanská

Dobrý večer, obecně pihy (mateřská znaménka) obecně je možné odstranit – lépe než bradavice. Vaše konkrétní pihy (znaménka) je nutné zkontrolovat. U většiny pacientů se potvrdí, že útvary, které si přejí odstranit, odstranit laserem lze. Pokud je ve výjimečných případech nutné chirurgické odstranění, voucher lze po úhradě 300 Kč za vyšetření stornovat. Těšíme se na Vás!

Iva Nováková

Dobrý den, mám 20 let zvláštní útvar, jakoby znaménko na bradavici. Lze laserem odstranit? A kolik přesně je příplatek za anestesii? A jaký její druh používáte?

Zora Valanská

Dobrý den, paní Ivo. Pošlete nám prosím na náš email info@estheticmedical.cz foto Vašeho útvaru. Ani na základě fotografie nelze na 100% potvrdit, že útvar bude možné odstranit laserem – to je možné jedině na základě vyšetření útvaru dermatoskopem. Ale zvýší se tím pravděpodobnost úspěšnosti odhadu. Zakoupený voucher lze po návštěvě ordinace stornovat. Těšíme se na Vás!

Zora Valanská

Dobrý den, paní Ivo. Ještě k Vaším dotazům na lokální anestezii: používáme Mesocain 1% nebo Supracain 4%. 1 aplikace stojí 100 Kč a aplikuje se hlavně pod „velká znaménka“ (+5 mm), nebo pod znaménka v obzvláště citlivých místech nebo na výslovné přání pacienta. Většina znamének se dá vydržet i bez anestezie. Hezký den!

Hasek

Na tento voucher odstraníte určitý počet bradavic apod.ale měl by být rozdíl i ve velikosti??"pot­řebuji odstranit 3 jakoby pihy bezbarvé,(barva pleti),na obličeji každý 3mm prum.max.jak se tyto znaménka nazívají?,a jaký voucher koupit
.děkuji

Zora Valanská

Dobrý den, pane Hašku, doporučujeme Vám zakoupit si variantu na odstranění 3 znamének. Průměrná velikost odstraňovaných útvarů se pohybuje nejčastěji v intervalu 3–5 mm. Pokud má pacient významně větší znaménko (průměr 1 cm a větší), dohodneme se s ním před odstraněním na případném navýšení ceny. Zdá se, že to není Váš případ. Kožních útvarů (melonocytových skvrn a névů) je hodně druhů, paní doktorka pojmenuje Vaše útvary, až je uvidí osobně. Těšíme se na Vás!

Petra Procházková

Děkuji za odpověď. O oslabeném imunitním systému jsme slyšely mnohokrát, nicméně dcera nebyla 3 roky nemocná a zdravější dítě (až na tu bradavici) neznám. Navíc jsem imunoložka a jsem přesvědčená, že tím to rozhodně není. Každopádně právě od změny metody si slibuji nějaký výsledek. Děkuji, nespíš to vyzkoušíme.

Zora Valanská

Ještě jednou dobrý den, paní Petro. Jste-li imunoložka – tím lépe! Víte, jak může každý organismus reagovat zcela individuálně. Vy svou dceru znáte nejlépe. Když říkáte, že tím to není, tak není. Zkusíme laser. Jednou to musí vyjít. Pro jistotu avizuji, že v případě bradaviček na plosce nohy je zákrok bolestivější než na jiných místech (kde je doscela snesitelný). Hezký víkend!

Petra Procházková

Dobrý den,
mám také podobný dotaz k bradavicím. Dcera (9 let) má již dva roky bradavici na plosce nohy, které se nemůžeme zbavit. Nyní byla již 7× na vypálení dusíkem, ale bradavice se nemění, ba se i zvětšuje. Proto uvažujeme o jiném přístupu. Bylo by možné ji u vás odstranit laserem? A kolikrát je zhruba nutné proces opakovat (dle vašich zkušeností)? Je mi jasné, že mi řeknete, že je to individuální, ale zajímá mě statistický průměr odstranění bradavice z plosky nohy…Děkuji za odpověď!

Zora Valanská

Dobrý den, paní Petro. Bradavice souvisí i s imunitním systémem. Pokud jste už 7× neúspěšně vyzkoušeli dusík a nepomohlo to, může jít o náznak oslabeného imunitního systému. Z naší zkušenosti vyplývá, že laserové ošetření bradavice na plosce je zapotřebí zopakovat min. 2–3×, zhruba u třetiny pacientů víckrát. Změna metody může vést k výsledku. Naše doporučení: vytrvat a nevzdávat, v rámci možností posilovat odolnost organismu. Hezký víkend!

Niky

Dobrý den, opravdu jdou odstranit i bradavice, jak uvádíte v předmětu nabídky? např. na noze?

Partner Zora Valanská před 33 minutami

Dobrý den, paní Niky. Ano, lze. Pokud máte hodně zarputilou bradavici, je možné, že zákrok bude nutné zopakovat. Těšíme se na Vás!

Odpověď: Škoda, když jsem si minule stejný voucher zakoupila s tím, že chci odstranit bradavici, tak mi lékařka na klinice řekla, že se laserem bradavice nedělají. Už jsem měla voucher zakoupený, tak jsme pak našly nějaké znaménko, ale trochu mě ten přístup překvapuje…

Zora Valanská

Dobrý den, paní Niky, není v zájmu klienta odstraňovat kožní útvary, které k laserovému ošetření nejsou vhodné. Určité kožní útvary a bradavice – ať už vzhledem ke své lokalizaci, množství, velikosti či biologické povaze – není možné nebo vhodné laserem ošetřit. Proto pacient podstupuje vstupní ošetření a lékař rozhodne. Je nám líto, že Vaší bradavici nebylo možné laserem odstranit. Skutečnost, že ve Vašem případě to nebylo možné ještě neznamená, že žádnou bradavici nelze laserem odstranit. Každý případ musí posoudit lékař individuálně – a to osobně, nikoli prostřednictvím diskuse na internetu. Proto má pacient možnost po vstupním ošetření zakoupený voucher stornovat. Hezký večer!

Jana S. G

Dobry den bude hodne viditelna jizvy na tvari mam tam tei znamenka

Zora Valanská

Dobrý den, paní Jano, pokud jde o jizvy po zákroku: u chirurgického odstranění dojde ke vzniku jizvy vždy. U laserového zákroku někdy ano, někdy ne. Záleží na velikosti útvaru, přesném umístění… Lékař se vždy snaží, aby jizvička nevznikla. Těšíme se na Vás!

Zaki

Dobrý den , mám dotaz zda lze odstranit lazrem mateřské známenko velikosti 5–8 cm který mám na krku a kolik by takový zákrok stal ?

Zora

Dobrý den, pane/paní Zaki, znaménko o takové velikosti laserem odstranit lze (pokud není podezření na maligní melanom). Ale: počítejte s lokální anestezií a možností, že se zákrok provede na 2 návštěvy. Konečnou cenu lze stanovit až na základě osobní návštěvy, počítejte prosím s cenou od 4.000 Kč. Doplatek k voucheru na u nás na recepci. Těšíme se na Vás!

Petr T.

Jak je to s odstranenim znamenka velikosti mexickeho dolaru :).
Tedy jaka velikost znamenka je jeste vhodna pro laser? Dekuji

Zora Valanská

Dobrý den, pane Petře. Znaménko velikosti mexického dolaru odstranit lze (pokud není podezření na maligní melanom). Ve Vašem případě prosím počítejte s anestezií, jedná se o velkou plochu. Bez předchozího osobního vyšetření nelze vyloučit, že výkon bude nutné provést na více návštěv. Konečnou cenu lze stanovit až na základě osobní návštěvy – určí lékař. Těšíme se na Vás!

Niky

Dobrý den, opravdu jdou odstranit i bradavice, jak uvádíte v předmětu nabídky? např. na noze?

Zora Valanská

Dobrý den, paní Niky. Ano, lze. Pokud máte hodně zarputilou bradavici, je možné, že zákrok bude nutné zopakovat. Těšíme se na Vás!

Martina Bubíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhé jsou čekací termíny k odstranění znaménka.

Zora Valanská

Dobrý den, paní Martino, čekací doba je zhruba 10 dní, někdy se podaří i 1–2 dny. Záleží také na tom, jak Vy máte náročný časový program. V tento okamžik jsou nejbližší termíny 7.-9.3.2016. Zavo­lejte. Těšíme se na Vás!

Mina

Přítel má bradavici těsně pod okem. Byl by s odstraněním nějaký problém?

Zora Valanská

Dobrý den, paní Mino. Odstraňování útvarů v okolí očí laserem je vždy dost riskantní – musí být zajištěno, že se laserový paprsek nedostane do oka. V jaké lokalitě přesně je Váš útvar? Můžete nám na náš email poslat foto? Bez toho neumíme posoudit náročnost a proveditelnost zákroku. Děkujeme a těšíme se na Vás!

Jirka

Odstranujete i kondylomata?

Zora Valanská

Dobrý den, pane Jirko, ošetřujeme, ale záleží na pokročilosti Vašeho stavu. Obecně: mezi nejčastěji používané způsoby léčby genitálních bradavic patří přípravky Aldara (Imiquimod) a Condylox, Wartec či Warticon (Podophylox). Kromě krémů se genitální bradavice také odstraňují s pomocí kryochirurgie, kyseliny trichloroctové anebo s pomocí elektrokauterizace, laserové ablace či chirurgické excize. Na našem pracovišti lze k léčbě využít krémy a laserovou ablaci. Ale možná Vaše situace vyžaduje jiný – vhodnější způsob léčby nebo kombinaci metod. Doporučujeme Vám vyhledat buďto specializované pracoviště, např. Dermatovenero­logickou kliniku Nemocnice Na Bulovce nebo kožní ordinace poblíž Vašeho bydliště. Pokud by Vám vyhovovala lokalita Zbraslav, ošetřila by Vás naše paní doktorka ve své ambulanci na Zbraslavi. Dejte vědět. Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru