Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Osmidenní zájezd do Bulharska s All inclusive

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Tom

Prosím o cenovou kalkulací v termínu 31.5.-9.6.2013
s leteckou dopravou pro 2 dospělé osoby děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Tome,
leteckou vairantu Vám zajistit můžeme. Odlety jsou každé úterý z Prahy. Tak např. v termínu 4.6. – 11.6. by cena vycházela na 9.890 Kč. Před nákupem si u nás určitě udělejte rezrvaci. Pěkný den.

PETR

dobrý večer,prosím o kaukulaci autobus a letecky pro 1 dospělého a 2 děti ve věku 8 a 6let 16.7–22.7.2013

CK Experitour

Dobrý den, Petře,
ubytování je v tomto případě možné na dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou. Zde je kalkulace: 1) Autobusová doprava – cena dospělý 8990 Kč, 1. dítě 5.690 Kč, 2. dítě 5.690 Kč. 2) Letecká doprava dospělý 11.990 Kč, 1. dítě 9.790 Kč, 2. dítě 9.790 Kč. V ceně je zmíněná doprava, ubytování na 8 dní/7 nocí, all inclusive, služby českého delegáta i pojištění CK proti úpadku. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Před případným nákupem voucherů doporučujeme rezervaci. Přejeme pěkný den.

Míša

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Termín je 21. 6 – 30. 6. Ráda bych se zeptala, kdy budeme doplácet za změnu hotelu a jakým způsobem?

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
v tomto termínu by příplatek za hotel Perunika činil 640 Kč. Příplatek byste doplatila bankovním převodem – informace o platbě by byly specifikovány v cestovní smlouvě, kterou Vám zašleme poté, co nám pošlete zakoupené vouchery a údaje o které Vás následně požádáme. V příapdě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný večer.

Václav Krejčíř

Dobrý den poptávám na pobyt 2×senior 65 let +2× děti 8a9let na 7 dní v termínu 19–31.8.2013 za a.letecky za b.autobusem zda jede ten samí bus do cíle a kolik jede řidičú jak dlouho trvá cesta busem. prosím o kalkulaci na obě varianty,ubytování možno 2+2 nebo 4 +0 .Start vždy z Prahy.Zdravím.ok

CK Experitour

Dobrý den, Václave,
letecky můžeme nabídnout variantu s odlety/přílety každé úterý. Cena např. v termínu 20.8. – 27.8. by byla pro dospělého 11.790 Kč. To pouze pro porovánání s dopravou autobusem. Pro 2 dospělé a 2 děti v uvedeném věku můžeme nabídnout 4 lůžkové studio. Zde jsou termíny dle Slevomatu – např. 23.8. – 1.9. cena za studio (pro 4 osoby) 28.690 Kč. Voucher kupujete pouze pro dospělé osoby, cenový rozdíl by se doplatil v CK. Varianta dvou dvoulůžkových pokojů by vycházela – dospělý 8.590 Kč, dítě 5.390 Kč. Řidiči jedou dva a cesta trvá 21 hodin. Autobus do kterého nasoutpíte v ČR Vás doveze až k hotelu. Žádný přestup zde není, pokud myslíte toto. Pro jakékoli bližší upřesnění nás prosím kontaktujte nejlépe mailem. S pozdravem.

Míša

Dobrý den,
ráda bych si připlatila hotel Perunika, kolik by stál příplatek?
Zajímaly by mě fakultativní výlety, jaké máte v nabídce tohoto hotelu a kolik by byla jejich přibližná cena?
Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
příplatek za hotel Perunika se pohybuje od 490 Kč do 990 Kč v závislosti na termínu. Napíšete-li nám vybraný termín, rádi Vám přesnou výši příplatku sdělíme. Fakultativní výlety budou určitě do Nesebaru, Varny + delfinária, dále pak v případě zájmu do Balčiku či do rumunského přístavu Constanta. Jejich cena se pak pohybuje od cca 250 Kč do 490 Kč. Pokud byste potřebovala cokoli upřesnit, neváhejte se na nás obracet. Přejeme krásný den.

Vláďa

Co stojí letenka ?

CK Experitour

Dobrý den, Vláďo,
napište nám prosím v jakém termínu byste chtěl cestova a rádi Vám zašleme kalkulaci zájezdu. Obecně se však dá říci, že letecká varianta vyjde o cca 3000 Kč dráž. Odlety/přílety nabízíme z Prahy každé úterý. Pěkný den.

Jana

Dobrý den, šel by vyřešit problém, když chce jet babička s vnoučkou, aby vnučka nemusela platit celou taxu. Máme zájem o termín 12–21.7. Díky Jana

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
ve Vámi vybraném termínu volná místa ještě máme. Podíváme se Vám na to, pouze nám prosím napište, jak je vnučka stará? Nebo stačí zavolat. Přejeme příjemný den.

Holešinská Jitka

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak je to s doplatkem pro děti –5 let a 8 let.Děkuji

CK Experitour

Vážená paní Holešinská,
zde záleží jakou variantu ubytování zvolíte (dva dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkové studio). Rovněž záelží jaký termín a hotel byste preferovala. Napište nám prosím mailem vybraný termín, hotel a preferovanou variantu ubytování. Rádi Vám kalkulaci zašleme. Přejeme krásný den.

olda

Dobrý večer, chtěla jsem Vás poprosit o cenovou kalkulaci pro dvě dospělé osoby a děti 4 a 7 let, letecky od 9.7 do hotelu Hotel Perunika ***+
Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Oldo,
ubytování můžeme nabídnout ve studiu, zde by cena činila 47.940 Kč. Nebo je možný i dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (nejlevnější varianta), kdy dítě ve věku 4 let je bez nároku na lůžko (sdíli s rodiči manželskou postel). Zde by cena vycházela na 43.540 Kč. Vždy se jedná o cenu za celou rodinu vč. letecké dopravy i all inclusive stravování. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Pěkný den.

Martina

Dobrý den,

chci se zeptat kolik by byl příplatek za jednolůžkový pokoj ?
Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
výše příplatku za jednolůžkový pokoj se odvíjí od termínu v jakém byste cestovala. Pohybuje se 890 Kč do 1890 Kč. Rádi Vám napíšeme přesnou cenu, pouze nám prosím napište vybraný termín. Přejeme příjemný den.

CK Experitour

Dobrý den, Lucie,

cena za dospělého činí 11.990 Kč, cena za dítě 7.490 Kč. Vouchery pro leteckou variantu nekupujte, objednávku byste dělala v případě zájmu přímo u nás. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Pěkný den.

Lucie Ondřichová

Dobrý den,mám prosbu o vyčíslení celkové částky za leteckou dopravu v termínu od 2.7.-9.7 pro dva dospělé a jedno dítě-věk 6let. Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, připojujeme odpověď CK Experitour, která je uvedena níže: „Dobrý den, Lucie, cena za dospělého činí 11.990 Kč, cena za dítě 7.490 Kč. Vouchery pro leteckou variantu nekupujte, objednávku byste dělala v případě zájmu přímo u nás. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Pěkný den.“

Míša

Dobrý den, zajímalo by mě, kolik činí navýšení ceny v případě zakoupení letecké dopravy na jednu osobu. Konkrétně pro termín 14. a 23. 6. Píšete, že odlety jsou v úterky z Prahy – to se ale nekryje s uvedenými termíny (pátek – neděle). Od úterka do neděle je to pouze 5 nocí. Termíny pobytu při letecké dopravě jsou tedy rozdílné? Díky

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
v případě letecké dopravy je odlet z Prahy v úterý a návrat opět v úterý. Jedná se tak týdenní pobyt (v destinaci stráví klient stejný počet dní jako u dopravy autobusové). Termíny se nám tak díky úterním odletům/příletům s dopravou autobusovou neschodují. Napište nám prosím jaký konkrétní termín byste si přála (út – út), jaký hotel a rádi Vám napíšeme celkovou cenu. V tomto případě však vouchery nekupujte – ty jsou určeny pro dopravu autobusovou. Přejeme příjemný den.

Iva

Dobrý den,
je možné koupit dva vouchery po sobě/2 termíny? …Chtěla bych termín 7.6.-16.6. (7.190) a 14.6.- 23.6.(7.790) a to 2× (2 dospělí)…Platí tato cena i na dopravu, stravování all incl.,ubytování ..Na místě se platí jen rekreač. poplatek?
Na cestu autobusem stačí jen OP a letadlem je nutné mít pas?
Předem Vám děkuji za odp., prosím o celkovou cenu (2 dospělí, dvoulůž.pokoj,na 2 týdny)
Děkuji za Vaši odpověď ..

CK Experitour

Krásný den, Ivo,
v tomto případě by postačil voucher pouze jeden a doplatek za dvoutýdenní pobytu by nebyl dvojnásobný, ale o něco nižší. Možné spojit dva týdny samozřejmě je. Uvedená cena zahrnuje ubytování na 8 dní / 7 nocí, all inclusive stravování, autobusovou dopravu, služby delegáta i pojištní CK proti úpadku. Na místě se doplácí pobytová taxa ve výši 1 euro/os/den. Jinak se jedná o konečnou cenu. Jako cestovní doklad stačí pro cestu do Bulharska OP, stejně tak pro dopravu leteckou. Cena za osobu při pobytu dvou dospělých na dvoulůžkovém pokoji by vycházela na 13.690 Kč. Zakoupila byste voucher na termín 7.6. – 16.6. ( á 7.190 Kč) a zbytek byste doplatila v CK. Před nákupem doporučujeme vzhledem k dvoutýdennímu pobytu předběžnou rezervaci. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Pěkný den.

Michaela

Dobrý den, mezi dvěma uvedenými hotely si vybíráme sami dopředu při podpisu smlouvy? Kde přesně je nástupní místo v Brně? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Michaelo,
ano, hotel si můžete vybrat při rezervaci. Nabídka na Slevomatu je určená pro hotel Vezhen, ale pokud byste rádi bydleli v hotelu Perunika, tak můžete. Tento hotel o něco málo dražší. Doplatky za týdenní pobyt se pohybují od 490 Kč do 990 Kč v závislosti na termínu. Nástupním místem v Brně bude s největší pravděpodobností Janáčkovo divadlo. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den.

Romana

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat kolik potřebuji vouchru pokud jsme 2 dospělí a dítě 15 let?Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Romano,
v tomto případě zakupte prosím 2 vouchery. Přejeme krásný zbytek neděle.

Libor

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak by vyšla cenová kalkulace na termín 20.7.- 28.7. pro 5 dvoulůžkových pokojů a jeden dvoulůžkový s přistýlkou all inclusive autobusem a kolik letadlem pokud by byla možnost letět.
Děkuji za Vaši odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Libore,
pouze na úvod – myslíte pravděpodobně termín 19.7. – 28.7. V tomto termínu bychom ještě 13 míst měli. Termín se nám však poměrně rychle plní. Cena za dospělou osobu na dvoulůžkovém pokoji vychází v tomto termínu na 8.990 Kč. Dospělý na přistýlce by zaplatil 8.290 Kč, jednalo by se o dítě do 11,99 let, tak je cena 3.690 Kč. Pokud by někdo chtěl, můžeme nabídnout také možnost 4 lůžkového studia. Letecká doprava je rovněž možná, cena za dospělou osobu by vycházela na 11.990 Kč. Dospělý na přistýlce (letecky) 11.190 Kč, dítě do 11,99 let na přistýlce letecky 7.490 Kč. Odlety nabízíme každé úterý z Prahy. V případě letecké dopravy vouchery nekupujte, ty jsou určeny pro dopravu autobusovou. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

JANA SCHNEEBERGEROVÃ

Dobrý den leteckou dopravu asi z Ostravy nemáte?

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
v tuto chvíli Vám zájezdy letecky Ostravy bohužel nabídnout nemůžeme. Pokud byste volila dopravu autobusem, tak je to možné z Brna – bez příplatku. Hezký den.

Jana

Dobrý den, pochopila jsem správně koupit 4 vouchery, když jsme 2 dospělí a 2 děti ( 15 a 12 let). A zda musíme mít pas nebo stačí občanský průkaz.
Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
vouchery prosím zakupte pouze pro dospělé osoby. Před nákupem doporučujeme předběžnou rezervaci v CK. Co se cestovních dokladů týče, tak stačí občanský průkaz. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný víkend.

Zuzana Čermáková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kolik potřebuji vouchrů, pokud jsme dva dospělí a dvě děti 4 a 1 rok.Stačí koupit 2 vouchery a doplatit cenu za dvě děti ? Nebo musím koupit 3 vouchery a jedno dítě budu mít za nižší cenu? Díky

CK Experitour

Dobrý den, Zuzano,
voucher prosím zakupte pouze pro dospělé osoby. Cenu za děti pak doplatíte v CK. V tomto případě je možnost ubytování na dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou, nebo je zde možnost čtyřlůžkového studia. Rádi Vám kalkulaci napíšeme. Stačí nám napsat mailem o jaký termín máte zájem a věk dětí. Přejeme příjemný den.

Petra

Dobrý den, jsou v nabídce i pokoj pro 3 ? nebo na kolik by vyšla přistýlka pro 1 dospělého hned v 1. termínu.

CK Experitour

Dobrý den, Petro,
ano, všechny dvoulůžkové pokoje mají možnost přistýlky. Cena za osobu na přistýlce v termínu 31.5. – 9.6. v hotelu Vezhen vč. dopravy i all inclusive činí 6.190 Kč. Přejeme pěkný den.

Katka

Dobrý den, než si koupím kupón, máte prosím volný termín pro 2 dospělé a 1 dítě 6 let od 10.6. do 16.6. 2013?
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Katko,
jsou zde termíny 7.6. – 16.6. nebo 14.6. – 23.6. To pouze pro upřesnění, protože píšete termín od 10.6. do 16.6. V obou těchto termínech volná místa máme. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Baruška Pospíšková

Dobrý den, měli bychom zájem o termín 5.7–14.7. chtěla by jsem se zeptat, na kolik by nás vyšel tento termín letecky, děkuji předem za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Baruško,
letecky můžeme zájezd nabídnout s odlety každé úterý. Tak například termín 2.7. – 9.7. (út – út) vychází pro dospělou osobu na dvoulůžkovém pokoji na 11.590 Kč. Před nákupem této varianty však nejprve kontaktujte CK telefonicky nebo mailem. Přejeme pěkný den.

Renata N.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na cenu zájezdu, když by jsme chtěli jet na 14 dní termín 23.8– 8.9.2013– 2 dospělí a 3 děti věk 13,11,3 roky a kolik by stála případně letecká doprava. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Renáto,
ve Vašem případě Vám můžeme nabídnout možnost 4 lůžkového studia. Zde by nejmenší dítě mohlo sdílet manželskou postel s rodiči. Celková cena s autobusovuo dopravou pro 5 uvedených osob při pobytu na 2 týdny v termínu od 23.8. do 8.9.2013 by vycházela na 59.640 Kč. Zde zakupte prosím vouchery pro 2 dospělé osoby pro termín 23.8. – 1.9. Letecky pak 69.990 Kč. Při letecké variantě vouchery prosím nekupujte. Tato možnost by se objednala přímo v CK. Přejem krásný den. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet.

pepa

Dobrý den, kolik by nás stál zájezd, kdyby s námi jeli dvě děti ve věku 7 a 5 let? a šla by vyměnit doprava z autobusové na leteckou? jaká by byla cena?

CK Experitour

Dobrý den, Pepo,
letecká doprava možná a děti ve věku 7 a 5 let zde mají slevu. Odlety/přílety nabízíme z Prahy každé úterý. Zašlete nám prosím konkrétní vybraný termín. Plus prosím napište jakou variantu ubytování byste preferoval (dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, dva dvoulůžkové pokoje, nebo studio pro 4 osoby). Rádi Vám pak zašleme konkrétní kalkulaci. Přejeme krásný den.

Petra V.

Dobrý den,
prosím o kalkulaci ceny pro 2 dospělé, 1 dítě 4 roky a jedno dítě 13 let leteckou dopravou v termínu od 2.7. – 9.7. 2013. Moc děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Petro,
máme zde možnost ubytování ve studiu pro 4 osoby, ve dvou dvoulůžkových pokojích nebo v jednom dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou. Zašlete nám prosím Váš požadavek mailem a rádi Vám zašleme konkrétní cenovou kalkulaci. Přejeme příjemný den.

Provazník

Dobrý den,


chtěl jsem se zeptat, zda uvedená sleva platí na termíny v červenci a srpnu? Na kolik by vyšla letecká doprava v těchto termínech? 


Děkuji.


CK Experitour

Dobrý den, sleva platí na všechny termín s odjezd od 31.5. až do 13.9.2013. Letecká doprava je rovněž možná. Zašlete nám prosím mailem konkrétní datum (odlety/přílety nabízíme vždy v úterý) a rádi Vám zašleme kalkulaci. Přejeme krásný den.

Jana Jana

dobrý den, můžete mi prosím udělat kalkulaci na leteckou dopravu, pro 4 dospělý a dvě děti (2roky)
termín.....2.7.-9.7.????

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
ve Vašem případě zde máme dvě možnosti ubytování. Můžeme Vám zajistit čtyřlůžkové studio (varianta dražší) nebo je možné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou (levnější varianta) – zde je k dispozici manželská postel a přistýlka. Plus je možné dodání dětské postýlky. Zašlete nám prosím Váš požadavek mailem se specifikací požadovaného ubytování a rádi Vám kalkulaci zašleme. Děkujeme. Přejeme příjemný den.

Fríťa Kraic

Dobrý den, mám dotaz ohledně rezervace. Když si zarezervuji voucher nyní, kdy budu muset uhradit platbu? Nechci čekat až do 10. 4., aby se něco nezměnilo a už nebylo vyprodáno. Otázka také ohledně termínů. Budou sděleny předem a pevně stanovené, nebo je to tak hodně flexibilní? Předem moc děkuji za odpověď. Přeji hezký víkend.

CK Experitour

Dobrý den, termíny s konkrétními cenami se Vám zobrazí po kliknutí na „tlačítko“ koupit. Vámi vybraný termín si můžete předem nezávazně rezervovat až do doby, než Vám budou doručeny vouchery. Budete tak mít jistotu míst. Pokud byste měl jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme krásný den.

radek svoboda

Dobrý den, chtěl bych objednat zajezd do bulharska pro 3 dospěle a jedno díte(8let) a jedno(11,80) nevím jak to do te objednávky zadat muzete mi prosím poradit zajímá nás termín od 7.6 do 16.6 díky rs

CK Experitour

Dobrý den, Radku,
pro rodiny s dětmi můžeme nabídnout také 4 lůžkové studio. Rovněž je možný 2× dvoulůžkový pokoj. Napište nám prosím mailem (info@experitour.cz) o jaký termín, hotel a jaký typ ubytování byste měl zájem a zašleme Vám celkovou cenu u obou variant. Přejem e krásný den.

Oleg Jachin

Dobry den,
chtel jsem se zeptat, jestli pro obcane Ruske Federace, pobyvajici na uzemi CR, staci jen schegensky vizum, dlouhodoby pobyt.
Predem dekuji za odpoved.

CK Experitour

Dobrý den, s touto informací by se prosím obraťte raději na příslušné úřady (české min. zahraničí nebo to ruské). Každopádně Bulharsko v Shengenském prostoru není. S pozdravem, CK Experitour

Klára

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak je to se zaplacení voucheru.. Jestli se to platí naráz nebo ne..

CK Experitour

Dobrý den, v tomto případě je třeba voucher zaplatit celý. Pokud by zde byly nějaké doplatky (jednolůžkový pokoj, děti atd.) tak ty je možné hradit postupně. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Milan

Dobrý den – lze zakoupit a rezervovat poukazy na dva po sobě jdoucí termíny ( čili čtrnáctidenní pobyt ) s autobusovou dopravou?

CK Experitour

Dobrý den, ano, toto možné je. Cenu Vám rádi sdělíme v CK. Napište nám prosím o jaké termíny a o jaký hotel se jedná a zašleme Vám kalkulaci. Přejeme pěkný den.

Martina Macková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli v termínu 12.- 21.7. za cenu 8990Kč je v ceně opravdu vše. Tím myslím, doprava, all inclusive, ubytování. Musíme na místě zaplatit ještě něco navíc než rekreační poplatek? Prověřujete cestovní kanceláře? Předem děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
kromě pobytové taxy (rekreačního poplatku) ve výši 1 eur/os/den se již nic nedoplácí. V ceně je skutečně vše jak píšete – doprava, ubytování, all inclusive, po celou dobu je Vám k dispozici český delegát a pojištění CK proti úpadku je samozřejmostí. Do obou hotelů jsme jezdili již loni a máme s nimi velmi dobrou zkušenost. Rovněž se můžete podívat třeba na naše Facebookové stránky, kam nám klienti píší reakce jak byli s našimi službami spokojeni. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme krásný víkend.

Lucie Borseková

Mám dotaz mohla bych si připlatit za leteckou dopravu,nebo to jde jet jen busem???Máme skoro 2leté dítě a to by asi nezvládlo autobus.Děkuji za odpověd

CK Experitour

Vážená paní Borseková,
letecká doprava je také možná. Aktuálně nabízíme lety každé úterý z Prahy. Zkuste nám do mailu specifikovat vybraný termín (út-út), vybraný hotel, počet osob a stáří dětí. Rádi Vám připravíme kalkulaci. Přejeme krásný víkend.

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá cestovat jen s občanským průkazem (dospělí)?

CK Experitour

Dobrý den, Moniko,

ano, pro cestu do Bulharska Vám stačí platný občanský průkaz. Přejeme příjemný den.

Monika

Dobrý den,
chci se zeptat, zda by k zájezdu šla přikoupit letecká doprava?
Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den,

i letecká doprava je možná. Aktuálně nabízíme odlety / přílety každé úterý. Napište nám prosím mailem vybraný termín a hotel, rádi Vám pošleme přesnou kalkulaci. Přejeme krásný víkend, CK Experitour

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru