Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výtečný hovězí tataráček v restauraci Kopyto (500 g)

4,6 / 5 Restaurace Kopyto Praha - Žižkov  (mapa) 516 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Radek Radek

To jsou dotazy lidí s IQ tykve. Proč nabízíte se slevou toto, když já mám rád tamto… Proč tatarák podáváte namíchaný, když já si ho chci připravit sama… Proč tam dáváte hořčici když já chci kečup… No protože bagr

Pavel P.

Dobrý den, toto je samozřejmě možné, jen to prosím při vyplňování rezervačního formuláře napište do poznámky nebo při telefonické rezervaci zdělte obsluze. Bude se těšit na návštěvu.

Karolína

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je možné u Vás udělat topinky k tatatáku na sucho bez oleje? :) Děkuji za odpověď.

Pavel P.

Dobrý den, omlouváme se, ale tatarák nebalíme sebou.

Eliška Fleischmannová

Dobrý den, kdybychom nezvládli celý tatarák, je možné zbytek zabalit? Nejde o celé jídlo s sebou, ale zatím jsme jen dva (tatarák zde však máme ozkoušený a navíc to nemáme daleko, proto bychom volili radši Vaši restauraci). :)

Monika Karpíšková

Lidi je prostě namíchaný, tak ho nekupujte když ho chcete míchat sami a kupte ho bez slevy, nebo jinde :D

Veronika

Dobrý večer, ráda si tatarák míchám sama, ale pokud je namíchaný, jaké tam jsou suroviny? Třeba já nemám ráda v tataráku hořčici a přítel bez hořčice tatarák nejí a chtěli bychom jít spolu…
Děkuji
Veronika

Pavel P.

Dobrý den, omlouvám se, ale v počtu dotazů na stejné téma a velkém množství prodaných tataráků se jen opakuji. Opravdu neděláme to, že bychom podávali nenamíchaný tatarák a to že jsme z nějakého důvodu udělali vyjímku se teď jen obrací proti nám. Pokud máte chuť si ho namíchat sami, v našem jídelním lístku naleznete tatarák a to buď na 100g nebo 200g a můžete si jej namíchat sami. Děkujeme za pochopení.

Monika H.

Dobrý den,

hned jak jsem viděla Vaši nabídku, hned jsem ji kupovala, ale až později jsem si všimla „dochucený šéfkuchařem“ a to mě trochu odrazuje. Neříkám, že by neměl být výborný, ale nemám to ráda.
Minule jsme si mohli tatarák sami dochutit a vypadá to i na talíři mnohem lépe.
Je ta možnost si ho dochutit opět sami?

 Děkuji

Pavel P.

Dobrý den, myslím, že to úplně není nešvar doby, ale jen volba dané restaurace. U nás je samozřejmě si objednat tatarák a namíchat si ho sám, ale tady jsme zvolili cestu hotového jídla, abychom ukázali dovednost našich kuchařů. Tato informace je i uvedena při koupi voucheru, určitě nechceme klamat našeho hosta.

T.

škoda, že už je dochucený, za mě to je nešvar poslední doby

Irena

Tak tedy neděkuji za odpověď, nabídku ani Vaši restauraci raději nevyužiji! Samozřejmě vidím, že nabízíte již umíchaný tatarák, nicméně v jedné z recenzí jsem četla, že na žádost bylo možné si tatarák umíchat osobně, proto jsem se na to ptala.

Irena

Dobrý den!
Je možné, abychom si tatarák umíchali sami?
Děkuji za odpověď!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru