Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4× vstup do dětského tanečního studia

4,6 / 5 InFit Dance Club Praha  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Petr

Dobry den, ja se nechci ani nepotrebuji dohadovat s Vami o kvalite lekce atd. Vidim ve Vasi odpovedi ovsem 2 rozpory s mym nazorem. Prvotne nejde o spokojenost mne, ale ditete, pro ktere lekce byla urcena. Bohuzel 2 dny trvalo nez zmenilo nazor, ze jiz nikdy tancovat jit nechce po absolvovani hodiny u Vas. Podruhe pak budu nesouhlasit a to uz je spojene s mou spokojenosti – je otazka, kdo za lekci plati a tim padem i kdo je schopen ji v pripade 3roky stareho ditete ohodnotit, prave i na zaklade zpetne vazby od ditete a samotneho vyhodnoceni krouzku. O tuto cast by Vam melo jit take, protoze to bude prave rodic, ktery se po absolvovani rozhodne o dalsim nakupu. Proto by mel take mit moznost videt prvni hodinu. Vubec nediskutuji a nehodnotim kvalitu Vasi prace ani hodiny! Dekuji P.

Petr

Dobry den,

po prvni lekci, nejsem zatim velmi spokojeny s pristupem InFit Dance Clubu. Nebylo nam umozneno lekci videt a tim padem zjistit, zda je tato aktivita pro nasi dceru vhodna. Nechci urcite kritizovat lektorku, ale pouze zpusob uvedeni tohoto tancovani a krouzku. Myslim si, ze do budoucna by jste meli umoznit rodicum se podivat minimalne na jednu lekci. (nemusi si sednout lektorka s ditetem, diteti nemusi sednout prostredi, krouzek atd) Nerikam tim, ze rodice musi zustat na lekci po celou dobu. Dcera si odnesla vcelku traumatizujici zazitek po prvni hodine.

Reseni od Slevomatu navrzeno pozitivnim zpusobem – vraceni penez, ale bohuzel o ty tu vubec nejde v tomto pripade!

Dekuji a preji pekny den

 P.

InFit Dance Club

Dobrý den,

Především děkujeme Vám za komentář. Obyčejně před hodinou vysvětlujeme rodičům postup (jak samotná lekce probíhá a proč se to tak dělá). Bohužel jste dorazili později, proto lektorka neměla možnost s Vámi promluvit a chtěla to udělat ihned po skončení hodiny.
Z praxe vidíme, že dětí nevnímají lektoru/ce, když rodiče jsou v tanečním sále, a taky mnohem častěji začínají plakat, proto je efektivní počkat v jiné místnosti. Na druhou stranu se nedá vyloučit situace, že tak malé dítě může začít plakat, protože je v neznámém prostředí. Proto jsme implementovali „Hvězdný systém“, jaký umožňuje motivovat dětí malou hvězdičkou za snahu a případně přestat plakat. Vidíme, že to funguje.
Je nám líto, že jste nebyl/a spokojený/á s první lekci. Nabízíme Vám bezplatnou lekci příští pondělí s tím, že budete mít možnost vidět jak lekce probíhá. Jsme si jistí, že budete spokojený/a.

S pozdravem,
InFit Dance Club

J.

Dobrý den, prosím info, zda je přístup do sálu 2 (Sokolovská) bezbariérový či nikoliv (výtah apod). Jedná se mi o cestu s klasickým čtyřkolovým kočárkem pro mladší dítě. Dále zda je umožněno maminkám (doprovodu) zůstat po dobu lekce v šatně či přilehlých prostorech. Poslední dotaz: maximálně kolik dětí bude ve skupině 3–5 let? Děkuji.

InFit Dance Club

Dobrý den!

Cvičíme ve druhem patře ale Vy můžete se zustat ve prvním patře s bezbariérovým přístupem, tam taky taký můžete na ditě počkat (máme svoji kavárnu a pohdné židle na počkání)
Zatím maximalní počet byl 5–7 děti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru