Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Matrace Tropico Visco Baron s paměťovou a flexifoam® pěnou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana Prejzková

Dobrý den, je možná varianta zkombinovat matrace?
Jednu Visco Baron a jednu Platinum v rozměru 90×200 ??
Díky za odpověď.

Horeka

Dobrý den,
ano, kombinace je možná po předchozí tel. dohodě.
S pozdravem
Horeka team

Martina Kotěšovcová

Dobrý den, co si mám představit pod pojmem „nosnost“. Máme doma matraci cca 3 roky, parametry už nevím, stála poměrně dost peněz (kolem 10 tisíc) a máme ji hodně proleželou…Jsme normálně vážící lidé (65 a 100 kg).
Děkuji za odpověď.
 MK

Horeka

Dobrý den,
Nosnost matrací je vždy uváděna jako nejvyšší doporučené zatížení matrace při správném uložení a používání matrace. Matrace je na tuto nosnost konstruována. Při vyšším rozpětí hmotností však doporučujeme spíše matrace s gelovými segmenty, které lépe rozkládají tlak a předurčují tak matrace pro širší spektrum typů postav uživatelů (matrace má tak optimální vlastnosti pro lehčí i „těžší“ postavy, má obvykle vyšší rozdíl v tuhostech stran).
S pozdravem
Horeka team



Tonička Bolavá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na matraci Vicso Baron- to je tedy taková středně tvrdá? a Platinum už patří mezi tvrdší? Děkuji za odpověď.

Tým HOREKA shop, s.r.o.

Dobrý den, Toničko, matrace Visco Baron je spíše matrací s celkově „střední – běžnou“ tuhostí a Visco Baron Platinum má „střední až vyšší střední“ tuhost. Záměrně píšeme, že se jedná o „běžnou“, tedy uživateli nejvíce preferovanou tuhost, protože každý z nás vnímá tuhost poněkud subjektivně.

Hezký den, s pozdravem Tým HOREKA shop, s.r.o.

Michaela Hálová

Dobrý den,
mám matraci visco baron, ale její strana visco relax, není červeno-zelená, ale modro-růžová.
Mám pak správnou matraci i s jejími vlastnostmi??
Děkuji za odpověď.

Tým HOREKA shop, s.r.o.

Dobrý den, ano, máte správnou matraci. Drobné odchylky v odstínech barev jsou samozřejmě přípustné, bez vlivu na jejich užitné a ortopedické vlastnosti. Typické nuance v barevnosti mohou být červená-růžová, modrá-zelená.
Hezký den, Tým HOREKA shop

Michaela Hálová

Dobrý den,
chtěla bych se jen zeptat, jestli u matrace visco baron, má být strana visco relax, zeleno-červená…nebo můžou být barvy jiné?
Děkuji za odpověď.

Horeka shop

Dobrý den, strana s paměťovým efektem (visco-relax) je u matrace Visco Baron „červeno-zelená“, u matrace Visco Baron Platinum „modro-zelená“. Relaxační funkci (tj. jemný masážní efekt) mají vždy obě strany matrace. Hezký den, s pozdravem Horeka team.

Katka Coufalová

Dobrý den, bude nabídka vystavena znovu? bohužel se bez vaší odpovědi nemohu rozhodnout, shaníme spíše tvrdší matraci, díky

Horeka

Dobrý den,
Váš předchozí dotaz jsme přeposlali výrobci a čekáme na odpověď, akce na matraci Visco Baron se bude prodlužovat. Pokud potřebujete tvrdší matraci, tak můžeme doporučit Kokos Rainbow.
S pozdravem
Horeka team

Katka Coufalová

Dobrý den, u matrace Visco Baron Platinum jaká je prosím tvrdost červené strany, u obrázku je uvedeno něco jiného než v popisu a druhá otázka matrace jsou dodávány stočené v balíku? děkuji

Tým HOREKA shop, s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vás dotaz! Tužší stranou matrace Visco Baron je červeno-zelená s paměťovou pěnou, protože bílá základna je z měkčí pěny. Verze Platinum má spodní základnu z tužší pěny a pocitově měkčí je pak strana s paměťovou pěnou. Rozdíly v tuhosti stran jsou jemné, tento typ matrace je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí tuhost otočení již „fajnově dolaďovat“. Budete-li mít jakýkoli další dotaz, jsme Vám k dispozici. Šťastnou ruku pří výběru přeje Tým Horeka shop

Kusnierzová Jaroslava

Dobrý den,
Jak dlouhá je dodací lhůta?
Kusnierzová

Horeka

Dobrý den,
rozměr 90×200 je skladem, ostatní rozměry cca 10 prac. dní.
S pozdravem
 Horeka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru