Chuťově nápadité 5chodové menu pro dva v restauraci La Provance U Nouzů
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 29. 2. 2016.
V ceně
2× 5chodové menu dle vlastního výběru (každý z dvojice vybírá svou vlastní variantu):
- Masové degustační menu:
- Kachní jatýrka pečená na olivovém oleji s větvičkou rozmarýnu, česnekem a feferonkou (120 g)
- Consommé z morkových kostí s máslovou zeleninkou julienne a čerstvými masovými Casoncelli
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Hanger steak (220 g) Black Angus servírovaný s konfitovanou cibulkou (to nejlepší z Premium Black Angus)
- Čokoládový dortík s vanilkovou zmrzlinou
- Rybí degustační menu:
- Grilovaná chobotnice (80 g) s fenyklem, cherry rajčátky a grilovaným citrónem
- Tradiční humří polévka zjemněná kapkou bílého vína servírovaná s mléčným obláčkem a kapkou nefiltrovaného panenského olivového oleje
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Zauzená filátka pražmy královské (180 g), servírovaná s černým uzeným česnekem a citronovým demi glace
- Jemný Créme Brulée s cukrovou krustou a s vůní po levandulích
- Vegetariánské degustační menu:
- Carpaccio z mladé cuketky s macerovaným balkánským sýrem a sypané na sucho opraženými piniovými oříšky (120 g)
- Polévka z muškátové dýně s Crème fraîche
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Čekankové risotto (120 g) s parmazánovými hoblinkami servírované s rukolovým salátkem s fenyklem
- Tiramisu – domácí italský krémový dezert
Můžete využít do 29. 2. 2016
- Rezervace: Stůl si rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. 602 149 675.
- Změny a zrušení rezervace prováděje alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Skvělý tip na dárek k Vánocům pro pravé gurmány!
Restaurace La Provence U Nouzů pro vás připravila skvělé pětichodové menu pro dva, sestavené přesně tak, aby potěšilo, a to hned ve třech variantách – masové, rybí a vegetariánské.
Každý z dvojice si vybírá vlastní variantu menu.
-
- Kachní jatýrka pečená na olivovém oleji s větvičkou rozmarýnu, česnekem a feferonkou (120 g)
- Consommé z morkových kostí s máslovou zeleninkou julienne a čerstvými masovými Casoncelli
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Hanger steak (220 g) Black Angus servírovaný s konfitovanou cibulkou (to nejlepší z Premium Black Angus)
- Čokoládový dortík s vanilkovou zmrzlinou
-
- Grilovaná chobotnice (80 g) s fenyklem, cherry rajčátky a grilovaným citrónem
- Tradiční humří polévka zjemněná kapkou bílého vína servírovaná s mléčným obláčkem a kapkou nefiltrovaného panenského olivového oleje
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Zauzená filátka pražmy královské (180 g), servírovaná s černým uzeným česnekem a citronovým demi glace
- Jemný Créme Brulée s cukrovou krustou a s vůní po levandulích
-
- Carpaccio z mladé cuketky s macerovaným balkánským sýrem a sypané na sucho opraženými piniovými oříšky (120 g)
- Polévka z muškátové dýně s Crème fraîche
- Malý salátek z trhaných lístků s francouzským vinaigrettem (150 g)
- Čekankové risotto (120 g) s parmazánovými hoblinkami servírované s rukolovým salátkem s fenyklem
- Tiramisu – domácí italský krémový dezert
Nepochybnou součástí dnešního životního stylu je gastronomie a kulinářské umění. I mezi Pardubicemi a Hradcem Králové, ve stínu Kunětické hory, pomalinku vzniká místo, které se inspirovalo tímto trendem – Restaurant La Provence U Nouzů.
Menu restaurace je sestaveno ze sezónních pokrmů, doplněno vždy o degustační menu dotýkající se nejenom aktuálních témat a trendů v gastronomií, ale především se vám pokusíme přiblížit i rozdílnými pohledy gastronomii, a to z různých koutů celého středomoří.