4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto – naučte se kouzlit za plotnou
Přehled nabídky
Staňte se alespoň na chvíli profesionálem ve škole vaření Presto. Vyberte si ze dvou nejoblíbenějších kurzů, které jsou určeny, jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří si chtějí jen prohloubit své znalosti. Vyberte si jeden ze dvou nejžádanějších kurzů.
Naučíte se jedné z nejvyhlášenejších evropských kuchyní, která je známá svou rozmanitostí, snadnou přípravou a prosluněnou atmosférou. Domácí těstoviny, lahodné a přitom tak snadné omáčky, gnocchi, krevety, mušle, fiorentinské steaky, carpacio, fokaccia, to vše a ještě víc.
Naučíte se připravovat steaky, jako Rib Eye, Top Blade, Rump steak, Sirloin. Pod profesionálním dohledem si sami vyzkoušíte moderní úpravu burgerů, variací hovězích tatarských bifteků, Hovězího roastbeefu , jehněčích kotlet a spoustu prvků moderní gastronomie. Ale hlavně si buďte jistí, že po tomto kurzu, budete steaky opravdu umět.
Presto kurzy vaření vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Nyní kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy.