Pronikněte do tajů vína s 4hodinovým kurzem spojeným s degustací
vybraných vín.
Na kurzu se naučíte vína rozeznávat a hodnotit, dozvíte se, jak je
správně vybírat a nakupovat i jak degustovat jako profesionál. Zjistíte
více o základech technologie vína a o vinařském zákonodárství
jednotlivých zemí. Získáte základní sommeliérské znalosti a mnoho
dalšího.
Při degustaci ochutnáte deset excelentních vín z celého vinařského
světa, budete mít možnost poznat jejich snoubení s jídlem.
Kurzy budou probíhat v menších skupinkách a povede je zkušený
sommelier a gurmán Michal Karlík.
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.