Termín
Platnost do 29. 2. 2016.
V ceně
- 250g grilovaná argentinská svíčková
- 300g grilovaný uruguayský roastbeef (striploins chain)
- 300g filírovaná uruguayská roštěná (rib-eye steak neboli entercote)
- Omáčka z demi-glace s drceným pepřem
K tomu vám naservírují:
- Steakové hranolky (200 g)
- Pečené brambory (200 g)
- Grilovanou zeleninu (200 g)
- Restované fazolky (200 g)
- Skývu chleba
- Pikantní dresingy
Můžete využít do 29. 2. 2016
- Rezervace: Stůl si rezervujte alespoň 3 dny předem na tel. 731 125 163.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
- Platební karty: Visa, master Card, stravenky Sodexo, Ticket a Chèque Déjeuner.
- Ostatní možnosti: parkoviště, bezbariérový vstup, venkovní zahrádka, dětské hřiště.
- Změna rezervace je možná nejpozději 24 h předem, jinak voucer propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Američani rádi říkají: Před tím, než sníš cake, dej si dobrý steak.
Na dřevěném prkně vám přinesou v restauraci U Pilnáčka rovnou tři a to jak se patří výživné. Pozvěte si radši dva nebo tři kamarády, aby vám s obrovskou porcí pomohli.
Výběrové maso neobsahuje žádné růstové hormony či anabolika, zvířata nebyla ani dokrmována žádným krmivem živočišného původu.
Ke špičkovému masu dostanete čtyři druhy příloh a dresingy. Ochutnejte všechno, co vám na stůl přinesou, vyhodnoťte nejchutnější kombinaci a zapijte ji Staropramenem z tanku.
Menu restaurace sestavoval špičkový kuchař Dalibor Navrátil, který je rytíř francouzského řádu Chaine des Rotisseurs za gastronomii. Ve vaření prosazuje jednoduchost, kouzlí s bylinkami a klade důraz na kvalitu ingrediencí. Vaří se tu jedině z čerstvých a kvalitních surovin, které pochází od místních farmářů.