Jedinečná piva z Kynšperského pivovaru a bramboráčky v restauraci U zajíce
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 13. 12. 2015.
V ceně
6× 0,1 l Degustační set piv
- 1× 10° světlý ležák
- 1× 12° světlý ležák
- 1× 12° polotmavý ležák
- 1× 12° zelený ležák
- 1× 12° černý ležák
- 1× 12° červený ležák
1× 150 g Pivovarské bramboráčky s kysaným zelím
Omezení
Můžete využít do 13. 12. 2015
Rezervace: Nutná předem na tel. 775 543 894
Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci v restauraci.
Zrušení rezervace je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
U zajíce je nová česká pivovarská restaurace od historického pivovaru ze města Kynšperk nad Ohří. V její kuchyni se vaří to nejlepší, co se u nás vařilo, vaří a bude vařit. Pan Brož (doslova kouzelník s chmelem a sladem), který vyrábí pivo již skoro čtyřicet let, vám zde natočí několik druhů piva značky Kynšperský zajíc.
V restauraci “U Zajíce” vám nabídneme ochutnávku sady piv: 6 sklenice různých druhů „Zajíce“. Všechny z nich jsou vařeny podle starých receptur a z těch nejlepších českých surovin – chmele a sladu. Vedoucí sládek pán Brož osobně sleduje technologii přípravy pěnového českého zlata. Druhy se liší v hustotě a chuti, ale každý tu najde něco pro sebe. A dokonce i dámy budou spokojené: v naší restauraci jim nabídneme medové kynšperské pivo, které se vaří podle starých receptur z 19. století. A jejich dámský doprovod si zde může okusit pivo „Casanova“. A neudělá chybu.
Pivo je vařeno tradičním způsobem bez žádných chemických látek. Pivo je nefiltrované a nepasterizované.
12° POLOTMAVÝ LEŽÁKPolotmavé speciální nefiltrované pivo připravené podle staré receptury barona Haase se vyznačuje plností, vyváženou chutí.
12° SVĚTLÝ LEŽÁKSvětlé ležácké nefiltrované pivo s plnou chutí, výraznou hořkostí a tradičním kvalitním řízem.
|