Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupenka do dětské herny a 5D kina Smajlíkov

4,8 / 5 Smajlíkov Uherské Hradiště  (mapa) 81 prodejů
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

Varianty (2)

„S malými dětmi je to jako s intelektuály: když dělají rámus, je to špatné, když jsou zticha, je to podezřelé.“ Gabriel Laub

Vezměte své děti na celý den do úžasného herního parku Smajlíkov v Uherském Hradišti. 

Na ploše 600 m² se tu nachází komplex prolézaček, fontána chrlící míčky, 2 vzduchová děla, třípatrová trojskluzavka i obří bazén s míčky. Pohoupou se na houpadlech, pohrají si v domečkách, nakreslí obrázky a vyzkoušejí autoskluzavku. Podívejte se na virtuální prohlídku.

Pro vás jako dospělý doprovod je tu zařízená komfortní kavárna s nabídkou čerstvě pražené kávy, sladkého i slaného pečiva a dalších dobrot. Popovídáte si s dalšími rodiči, v klidu si přečtete noviny a vyřídíte pracovní záležitosti (zdarma tu máte k dispozici Wi‑Fi). Na dovádění svých ratolestí budete mít po celou dobu perfektní výhled.

Filmový zážitek v 5 dimenzích

Pokud zakoupíte variantu se vstupenkou do 5D kina, zažijí vaše děti film doslova na vlastní kůži. Snímky všech žárů tu promítají ve špičkové full HD 3D projekci – stačí si jen nasadit speciální 3D aktivní brýle a efekty se už postarají o zbytek. Sedačky se s nimi budou třást, ve vlasech ucítí vítr a kolem tváří jim budou svištět kulky. 

Vybírat můžete ze 30 filmů.

Nahoru