Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Retro focení v Kutné Hoře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
L

Dobrý den. Je možné vzít i pejska – čivavu? Je za to příplatek nebo pes vůbec nesmí?

L. Táborský

Hezký den, pejsek je při focení vítán a samozřejmě bez příplatku. Fotografie hezky doplňuje, ostatně si to lze ověřit v naší galerii – http://www.agmonsfoto.cz/nabidka/historicka-fotografie/
Děkuji a těším se na viděnou v AgmonsFoto.

Lenka

Dobrý den, máte prosím i dámské oblečení velikosti 44? Děkuji

L. Táborský

Dobrý den, kostýmy jsou upraveny pro potřeby fotoateliéru – vzadu jsou vybaveny šněrováním nebo suchým zipem. Takže jsou velikostně značně variabilní. Běžné konfekční velikosti, včetně čísla 44, pokrývají. Děkuji za Váš zájem.

Ladislava Krásná

Dobrý den
¨zajímala by mě cena doplatku pro fota na CD.
Děkuji

Lukáš Táborský

Dobrý den, v souladu s běžným ceníkem jsme schopní Vám nahrát deset fotografií elektronicky dle Vašeho výběru za doplatek 300,– Kč či všechny pořízené záběry (zde se počet odhaduje stěží, ale zhruba kolem 80 až 100 ks) za 800,– Kč. Děkuji za Váš zájem

Martin Švec

Kolik lidí se může fotit s využitím jednoho voucheru? Jen jeden? Nebo to může být více lidí? Fotky mi budou nahrány na flesh? Kolik fotek to asi bude?

L.Táborský

Dobrý den, voucher je platný pro 1 – 4 osoby (po dohodě je možné i více – třeba rodina se třemi dětmi). Fotografie si odnesete fyzicky vytištěné na fotografickém papíru a to dva různé záběry ve formátu A4. Na místě je možné se dohodnout, že si dle standartního ceníku přikoupíte další služby, tedy třeba i nahrání všech pořízených záběrů na CD. Děkuji za Váš zájem o Agmons Foto.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru