Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

iRing geniální prstýnek proti pádům telefonu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin Syrovátka

Dobrý den.
Dá se i iRing Hook použit v autě nebo hrozí „vyskočení“? Pokud bych objednal Dock, mohl bych požádat o přibalení Hook zdarma? Děkuji

Pavla K.

Dobrý den Martine, iRing Hook se dá použít i v autě a „vyskočení“ nehrozí. Dock je však komfortnější varianta uchycení telefonu. Pokud objednáte Dock, přibalíme Vám k objednávce Hook zdarma, pro vyzkoušení. Děkujeme za Váš zájem i příspevěk.

Erin

Dobrý den, jméno Erin je ženského rodu :)
Na můj dotaz jste reagovali po 4 dnech , navíc jsem psala v dotazu ze už je objednávka z mé strany i uhrazena (rovněž jako Lenka). Zboží mi dorazilo dřív, než odpověď. Lze zaslat iRing Hook dodatečně ?
Děkuji.

Espectra Tým

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se jméno Erin vyskytuje v České republice pouze v 21 exemplářích, vycházeli jsme z naší zkušenosti ze zahraničí, kde jméno Erin použivají muži i ženy a zejména v souvislosti s přípitkovým „Erin go Bragh“ (Navěky Irsko) jsme se přiklonili k mužskému rodu. Za to se omlouváme. iRing Hook jsme slíbili v diskusi Lence, vzhledem k tomu, že doposud objednala pouze jedna Lenka, které jsme iRing Hook poslali zdarma, náš slib jsme dodrželi.

lukas kafka

Dobrý den,
Rad bych take poprosil o iRing Hook zdarma k objednavce iRing Dock Set , predem moc dekuji
 Lukas

Espectra Tým

Dobrý den Lukáši,
pokud provedete objednávku pod jménem Lukas Kafka, pak plati.

Erin

Dobrý den, taky se mi líbí to pořekadlo, můžu doufat, že po objednávce na iRing Dock Set (co jsem právě uhradila) dostanu jako poděkování iRing Hook zdarma, jako Lenka a Lucka ? Nevadí že nemám jméno na L ? :) Moc děkuji !

Espectra Tým

Dobrý večer Erine,
pokud uvedete jmeno Erin do objednávky, budeme Vám moci přibalit i iRing Hook.

Lenka

Dobrý den, zrovna jsem zakoupila iRing Dock Set a doufám, že také dostanu jako poděkování iRing Hook zdarma jako Lucie? :) Děkuji!

Espectra Tým

Dobrý večer, Lenko.
Děkujeme za Váš nákup a protože věříme, že lidové pořekadlo „líná huba, holé neštěstí“ má něco do sebe, rádi přibalíme iRing Hook zdarma.

Petra

Dobrý den,
dá se nalepit na iPhone, idkyž na něm mám kožený obal? Díky.

Espectra Tým

Dobrý večer, Petro, rádi bychom Vám iRing prodali, ale pórovitý nerovný povrch kůže není vhodný pro pevné spojení s iRingem.

Milan Pivoňka

Dobrý den,
Lze si objednat iRing na mobilní telefon a dvě dokovací stanice? Děkuji

Espectra Tým

Dobrý den,
v rámci Slevomatu tato varianta není k dispozici, ale vzhledem k velice přiznivým cenám na Slevomatu je pro Vás výhodnější si raději koupit dvakrát iRing Dock Set.

Miroslav Černý

Moc jsem se zasmál. Nevěřím, že si toto někdo koupil :D ale jako vtip je to dobré :D :D :D

Espectra Tým

Milý Miroslave, jsem rádi, že jste se zasmál a my Vám tak mohli prodloužit život. Jen doufáme, že se nejedná o Černý humor.

Lucie

Dobrý den, v případě, že v této nabídce zakoupím iRing s dokovací stanicí, není součástí balení zároveň háček – chápu to správně? Buď dokovací stanice nebo háček… Dá se příp. háček dokoupit na Vašich stránkách a přidat k objednávce přes Slevomat? Předem děkuji za odpověď.

Espectra Tým

Dobrý večer Lucie, děkujeme za Váš zájem. Správně píšete, že buď je iRing samostatně, s háčkem nebo s dokovací stanicí. Samostatně se nechá háček koupit v našem e-shopu. Ale pokud si zakoupíte iRing Dock Set, jako poděkování za Váš zájem přibalíme iRing Hook zdarma.

Lenka

Dobrý den, mám velice malé prsty – skoro jako dítě – je iRing vhodný i pro mě a mě podobné..? Na ukázkových videích na youtube mi přišel přímo obrovský a tím pádem pro malé prsty nepoužitelný, protože díky své velikosti nebude na žádném prstu držet a snadno sklouzne… Více velikostí se zřejmě ani nevyrábí..?

Espectra Tým

Dobrý večer Lenko, děkujeme za Váš zájem. Máte prsty přímo stvořené pro iRing. Ačkoliv jsme produkt nazvali prstýnek na mobil, u tohoto prstýnku je spíše vítané, že budete mít více místa a snadno budete iRing nasazovat a sundavat z prstu. Velikost prstýnku je také ovlivněna i jinými funkcemi – stabilitou stojánku a úhlem, který lze takto velkým prstýnkem docílit při sledování obrazovky položené na stole. K dispozici je pouze jedna velikost.

Robert Huf

Dobrý den, varianta s Dock slouží jen jako stojánek? Nějak nevím, jak by se pžez samolepku dobíjel…

Espectra Tým

Dobrý večer Roberte, ve variantě iRing Dock Set naleznete iRing, který se připevní na mobilní telefon a dokovací část, která se připevní na Váš stůl, do automobilu atd. Při dobíjení ani jedna část nebrání připojení nabíjecího kabelu.

Václav

Dobrý den, můžete odpovědět na položenou otázku pana Miroslava? Tady: Když se iRing odlepí a mobil upadne, zaplatíte ho, nebo riziko už nese pouze zákazník ?

Vaše předchozí odpověď není odpovědí na položenou otázku. Stačí, když napíšete ANO nebo NE.

Espectra Tým

Dobrý večer Václave, děkujeme za Váš dotaz a zájem o iRing. Na Vaši otázku nelze odpovědět jedním slovem, jak požadujete. Při výrazném zjednodušení lze napsat následující – v případě, že vada výrobku vedla ke škodě na věci, odpovídá výrobce či prodejce poškozenému za škodu, pokud poškozený prokáže příčinnou souvislost mezi vadou výrobku a škodou. Věřím, že si iRing objednáte a nebudete muset podobné téma již řešit, neb iRing funguje.

Hana

mimo ČR stojí tento doplněk včetně dopravy max. 4eura, jak jste přišli na takovou závratnou cenu?

Espectra Tým

Dobrý večer Hano, děkujeme za Váš zájem i dotaz. Dodržujeme doporučené prodejní ceny výrobce. Při našem vlastním průzkumu jsme i my narazili na podobné ceny. Jedná se ale o napodobeniny, které vzhledem připomínají iRing, ale nejsou iRing. Originální produkce je prodávaná ve světě za stejné ceny, za které prodáváme v ČR.

Miroslav

Když se iRing odlepí a mobil upadne, zaplatíte ho, nebo riziko už nese pouze zákazník ?

Espectra Tým

Dobrý večer Miroslave, děkujeme za Váš zájem o iRing. iRing drží po připevnění na mobilní telefon silou 6,8 kg. Před uvedením na trh jsme sami dlouhodobě zkoušeli, co spojení vydrží. iRing funguje po celém světě a bude fungovat i v České republice.

Jana

Jestli jsem správně vyrozuměla, tak Hook i Dock mají na zadní straně „samolepku“. Jak pevně to drží? Trochu bych se obávala odlepení a pádu telefonu. Na druhou stranu… jednou přilepím a už nikdy neodlepím? Pokud bych třeba chtěla změnit umístění. Ty samé obavy ve mě vzbuzuje spoleh na samolepku uchycení iRingu na telefonu.
Díky za odpovědi.

Espectra Tým

Dobrý večer Jano, děkujeme za Váš dotaz. iRing používá k přichycení na mobilní telefon technologii STIXX. Jedná se o tlakově senzitivní lepidlo. iRing po aplikaci jde sundat, adhezivní strana se nechá omýt vodou, oschnout a znovu nalepit. Po sundání z mobilu nezanechává žádné stopy. Síla přichycení je necelých 7kg, tzn. iRing je vhodný i pro tablety.

Espectra Tým

https://www.y­outube.com/wat­ch?v=qCSsTZjjSQ4&fe­ature=youtu.be

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru