Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Darujte pořádnou dávku odpočinku – masáže i oždibování rybkami v Thajském ráji

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 3 915 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sofie Vana

Dobrý den, lze na 1 voucher ve stejný čas využít 3×60 min kl. thajské masáže celého těla pro mě a manžela a dítko 9let – spíše relaxační olejové. Chtěli bychom to ve stejný čas a blízko sebe. Nejsme z Prahy a dojíždění v jiný termín není možné. Děkuji za dotaz. I.V.

Gigi Delonos

dOBRÝ DEN,CHCI SE ZEPTAT KDYŽ SI KOUPIM VOUCHER NA MASAŽ CO JE V AKCI ZA 399 MUŽU SI THO VYTIKNOUT A PŘIJD S NIM ? JSEM Z KARVINE A CHTĚLA BYCH V UTERY PRIJD NA MASAŽ.

St. Nacházelová

Dobrý den, při návštěvě Thajského ráje jsem obdržela slevový voucher 1 hodina 399,– Kč, ale není mi jasné jak jej použít. Při další návštěvě předám slevový voucher a zaplatím 399,– Kč za 1 osobu?

Thajský ráj

Dobrý den, paní Nacházelová, je to přesně tak, jak píšete:)

Filip T.

Dobrý den,
Mám dotaz k akci na 90 minut za 499,–. Je zde na výběr z thajské a relaxační olejové masáže – jsou obě dvě masáže celkové? Záda, šíje, nohy..? Děkuji za odpověď :)

Thajský ráj

Dobrý den Filipe, u obou masáží, jak Pravé thajské, tak Relaxační olejové se jedná o masírování komplexně celého těla – chodidla, nohy, záda, šíje, ruce, hlava, …

Jiří J. Praha

Dobrý den, v diskuzi jsem zaznamenal že je potřeba komunikovat v angličtině. Pokud nemluvím anglicky lze se domluvit i česky? Případně na které pobočce? Předem díky za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den Jiří, není potřeba mluvit anglicky. Vše potřebné s masérkami Vám zařídí naše recepční, která anglický jazyk ovládá. Pokud budete mít tedy nějaké konkrétní potíže (zdravotní problémy), stačí je nahlásit na recepci.

Milu

Dobrý den.
Jsou prosim vouchery – permanentky na více masáži přenosné? Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den, ano permanentky lze využít pro více osob (každý v jiném termínu) a na všech našich pobočkách (lze střídat).

Lucka Prokůpková

Dobrý den,
zakoupila jsem voucher od slevomatu, jelikož bych chtěla dát jako dárek, je možné mi na pobočkách thajského ráje vystavit dárkový poukaz? Bohužel nechci používat šablony od slevomatu.
Děkuji za Vaši odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den Lucko, ano je možné na kterékoliv naší pobočce dárkový poukaz vyzvednout.

Tereza Hlaváčková

Dobrý den,
když zakoupím permanentku na 3 masáže, je možné přijít ve dvou? Nebo je permanentka přenosná, ale nemohou ji dva lidé využít v jeden den? Z předchozích dotazů to není úplně jasné… Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Terezo, permanentku lze využít pro více lidí, ale ne najednou ve stejný termín.

Weronika Hnojská

Dobry den, lze udelat nakup na fakturu? Dekuji Veronika.

Thajský ráj

Dobrý den Veroniko, není problém vystavit doklad, požádejte při příchodu na masáž naší recepční, která Vám jej ráda vystaví.

Evelína

Dobrý den, mám skoliozu páteře, je tato masáž vhodná?
děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den Evelíno, s takto specifickým zdravotním problémem doporučujeme zkonzultovat vhodnost thajské masáže s odborným lékařem.

Robert

Dobrý den. Chtěl bych nějakou z těchto masáží pro přítelkyni k Vánocům. Chci se zeptat jak chodí výměna slevomat voucheru za masážní? Když to provedu já hned potom co koupím, je to pak nějak časově limitováno? Jde mi o to aby pak jen mohla vzít papír, objednat se a už nic nevyměňovat. Díky za odpověď

Thajský ráj

Dobrý den pane Roberte, číslo voucheru, který získáte zde na slevomatu pouze zadáte na našich stránkách a na základě toho Vám do e-mailu dorazí originál voucher Thajského ráje. Voucher je platný do 2.5.2016, bez ohledu na to, kdy jej na našich stránkách vyměníte.

Dana

Dobrý den, lze využít masáž i při vysokém krevním tlaku?

Thajský ráj

Dobrý den, paní Dano, thajská masáž se bohužel nedoporučuje při vysokém krevním tlaku. Pokud však přesto chcete thajskou masáž vyzkoušet, můžete se předem domluvit na recepci – s masérkou a masáž Vám může být přizpůsobena, nebude tak intenzivní.

Bc. Aneta Neumannová

Dobrý den, chceme si se sestřenicí koupit vouchery na pravou thajskou nebo relaxační,ale sestřenice nemluví anglicky a chtěli bychom být blízko a na stejnou hodinu je to možné nebo musíme koupit partnerskou i když opravdu sekt atd. Nepotřebujeme. Děkuji předem za odpověď

Thajský ráj

Dobrý den, paní Aneto, pokud chcete být se sestřenicí při masáži v jedné místnosti, nemusíte si objednávat partnerskou masáž. Jen je potřeba tento požadavek uvést při rezervaci.

Pavla Kašpírková Nováková

Dobrý den,je masáž vhodná pro 9 let děcko?děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den, paní Pavlo, thajská masáž je prospěšná i pro děti, masérky ji přizpůsobí věku dítěte. Spíše bychom však doporučovali relaxační olejovou masáž, která je klidnější – relaxační.

Marie

Dobrý den, tuto masáž jsem už několikrát koupila tchýni d dna pobočku Mostecká, byla moc spokojená. Naposledy paní recepční zapomněla tchýni poslat na 15min. na lázeň nohou – rybičky a po masáži to nedoporučila… má to být vždy před masáží. Tchýne poslechla a má tedy 15min. lázeň na rybičky a nyní jí chci koupit opět masáž a bude mít opět rybičky 15min. Šlo by, aby 2× tu koupel nohu využil někdo jiný? Třeba naše děti 7 a 9 let?Děkuji. Marie

Thajský ráj

Dobrý den paní Marie, určitě může využít rybičky jiná osoba než ta, co jde na masáž. Napište prosím na adresu podpora@thajsky-raj.cz, kde to společně dořešíme. Děkuji.

Petr

Dobrý den,
lze využít voucher 3×60 minut pro více lidí najednou? Lze takový voucher využít na různých pobočkách (pokaždé jinde)?
Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den Petře, permanentku lze využít pro více osob a pokaždé na jiné pobočce, avšak ne ve stejný termín.

Lucie Preissová

Dobrý den, když koupím voucher 3× 60 min., můžu ho vyměnit za 3 poukázky? Chtěla bych je darovat třem lidem (každému zvlášť).
děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den, paní Preissová,per­manentku nelze rozdělit do tří voucherů.

Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když si koupím poukaz na 3×60 minut a chtěla bych přijít s kamarádkou, je možné tu třetí hodinu rozdělit, že by jsme obě měly 90 minut?
Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den, paní Kristýno, tato možnost je, předem se však domluvte přímo s pobočkou, kde budete chtít masáž zrealizovat.

Jana Krátká

Dobrý den,
je moznost dostat dárkový voucher? Chceme ho dát jako darek k Vánocům.

Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den, paní Krátká, na kterékoliv z našich poboček Vám rádi poukázku vystaví.

Petra Stupkova

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je masáž vhodná pro dceru, které je 13 let. Děkuji

Thajský Ráj

Dobrý den Petro, nevidíme překážku proč by neměla být vhodná masáž pro vaši 13 ti letou dceru :-)

D

Dobrý den

je snaha vubec potvrdit rezevace?

Thajský Ráj

Dobrý den, ne zcela jistě chápu význam vašeho dotazu, rezervace provádějte prosím na telefonním čísle dané pobočky, v případě velké vytíženosti linky je možné zaslat rezervaci formou sms na danou pobočku kde naše recepční Vám napíší zpět popř zavolají a vaši rezervaci domluví

Kateřina Glacová

Dobrý den, mám dotaz k 3× 60minut dle vlastního výběru, na jaké masáže se vztahuje? děkuji K.

Thajsky Raj

Dobry den Katerino, na vyber mate ze vsech masazi ktere nase jedinecne salony nabizeji

Eva Hamšíková

Dobrý den,
koukám v popisku na info omezení- pouze pobočka Mostecká, ale pod tím je nadpis KDE UPLATNIT a tam jsou i jiné pobočky.Co tedy platí?

Thajsky Raj

Dobry den, pokud je v popisku pouze Mostecka, pak vyuziti je podmineno pouze na pobocce v Mostecke ulici, tato varianta je zvyhodnena prave za ucelem podpory dane pobocky, dekujeme za dotaz

Jana Pokorná

Dobrý den
mám dotaz,kolik lidí se může objednat na určitou dobu,jsme tři a chtěla bych vědět jestli se můžeme objednat spolu.
 Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den, paní Pokorná, určitě můžete jít všichni 3 na masáž společně. Jen možná bude třeba se objednat s větším časovým předstihem, aby se našli 3 volná místa najednou.

Petra Chlumecká

Dobrý den, při koupi voucheru „3×60minutová masáž…“ se jedná o jeden voucher na 3 vstupy nebo 3 vouchery na jeden vstup? Děkuji moc.

Thajský ráj

Dobrý den, paní Chlumecká, varianty s více masážemi jsou permanentkami, tudíž obdržíte 1 voucher na 3 vstupy.

Rostislav Pokorný

Dobrý den, píšete, že je zvykem dávat masérkám spropitné..kolik se tak pohybuje? Chci předejít případnému „fópa“. Díky

Thajský ráj

Dobrý den, výše spropitného je zcela na uvážení zákazníka a celkové spokojenosti s konkrétní masérkou. Thajské masérky jsou opravdu velmi vděčné za každý projev toho, že svou práci odvedly dobře.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru