Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3D návrh interiéru od profesionálního designéra

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Dita

Dobrý den,bylo by možné navrhnout celou kuchynskou linku v RD?

Anetka Zvěřinová

Ano = 1 voucher
Aneta.

Michele Mlynarikova

Dobry den. Ked mame obyvacku velku 29m2 potrebujeme 2 vouchery? Ďakujem.

Anetka Zvěřinová

1 voucher :)
Aneta.

Jana Svobodová

Dobry den, v soucasne dobe mame byt 2+1 na 77 m2 ( detsky pokoj, obyvak s loznici, kuchyn, velika chodba s predsini koupelnou a wc. Pricky jsou vsechny bouratelne, chodba zabira zbytecne moc mista, radeji bychom spolecnou koupelnu s wc, ale vetsi…lepsi reseni nasich spacich prostor i detskeho pokoje. Kolik by bylo zapotrebi voucheru prosim.

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
dětský pokoj = 1 voucher
obývací pokoj s ložnicí = 1 voucher
chodba + předsíň = 1 voucher
kuchyň = 1 voucher
koupelna + WC = 1 voucher

Celkem tedy 5 voucherů.
Počítám i se změnami v půdorysu apod. Pokud měníte od základu je dobré dělat všechny místnosti najednou! Tím tedy i změnu příček, rozvodů apod.

Budu se těšit, Aneta.

Věra Bauerová

Dobrý den, na jaro plánujeme rekonstrukci jedné místnosti cca 30 m2, kde máme, jak obývací část, tak jídelní a kuchyňský kout. Můžeme si tedy zakoupit 1 voucher?

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
ano jeden A.

Lucka

Zakoupila jsem nyní dva vouchery. Jeden chci použít na obývák+jídelnu a druhý na koupelnu. Při zadání objednávky jsem ale koupelnu nenašla v nabídce./proto jsem vyplnila šatnu…/ Neděláte vizualizace koupelen?L.

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,

děkuji za informaci a koupelny doplním.

 A.

Lucie Procházková

Dobrý den, prosím, kolik potřebuji voucherů, když rekonstruuji RD a budu mít: jídelnu spojenou s obývákem o vel.cca 40m2, ložnici s průchozí šatnou, vše dohromady cca 30m2 a chodbu? Díky, Lucie

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
jídelna s obývacím pokojem = 1 voucher bude stačit i když jde o více m2, ale máte více místností
ložnice + šatna = 2 místnosti / 2 vouchery
chodba = 1 místnost / 1 voucher

 Anet

Anetka Zvěřinová

celkem tedy 4 vouchery

Anetka Zvěřinová

celkem tedy 4 vouchery

Milada

Dobrý den,doplácím mimo voucheru ještě
něco dalšího?
Samozřejmě respektuji uvedené m2
Díky
 Milada

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,

zatím se mi tak ještě nestalo! Po prvním nákresu si řekneme změny a postupujeme k dalším návrhům. Ke konci dostanete popis použitého nábytku, materiálů a dekorů, malby, popř. tapety a dekorace. To vše v cenové nabídce s možností realizace. Doplatek mne nenapadá, pouze v případě, že budete chtít místnost nějak výrazně změnit v průběhu návrhu – například probourat příčku a spojit s další místností. Změnit rozhodnutí že zde nebude vlastně ložnice, ale obývací pokoj apod. Ale to si opravdu vymýšlím příklady. V běžném navrhování se mi toto ještě nestalo.

Dobrý dotaz! A.

Hana

Dobrý den, byl by možný návrh celého bytu 3+1? Máme starší byt v rodinném domě a ráda bych změnu :). Děkuji za odpověď. Hanka

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,

to samozřejmě možné je! Pokud se kreslí celý byt, či dům je to ideální možnost na rozložení úložných prostor, sladění barevnosti ve všech místnostech popř. osvětlení apod. Pokud se na interiér koukáme jako na celek a ne jako na jednotlivé rozdělené místnosti, je výsledek vždy jednotnější a lépe dotažený.

Budu se těšit, Aneta :)

Pavlína Kovářová

Dobrý den, jsme ve fázi výstavby rodinného domu. Ráda bych si od Vás nechala vypracovat vizualizaci nejvíc používané části domu, což je kuchyně s jídelnou a obývák. Vše je součástí jednoho prostoru (jedné místnosti), která má cca 60 m2. Kolik potřebuji voucherů? Děkuji za odpověď

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
kuchyně = 1 voucher
obývací pokoj = 1 voucher
samozřejmě je součástí i jídelna apod.
Celkem tedy 2 vouchery :)
Budu se těšit, Aneta!

Romana

Dobrý den, máme nyní 3 malé místnosti (každá cca 12 m – jde o kuchyn, obyvak a loznici) a chceme probourat 2 příčky a udělat jednu velkou místnost. Stačí mi jeden voucher? Děkuji..

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
až místnosti spojíte, počítám že se z nich stane obývací pokoj + kuch. linka = 2 vouchery :)
 A.

Marek N.

K mému predchozimu dotazu doplnim, ze by se jednalo o koupelnu s wc.
Dekuji.

Marek N.

Dobry den, uvadite zde ze potrebujete fotografii mistnosti. Stacili by jen rozmery? Mistnost zatim neni hotova (teprve budu bourat pricku a jinak situovat dvere).

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,

samozřejmě pokud je interiér ve výstavbě, nebo jde o přestavbu, stačí půdorys místnosti jaké rozměry budou v novém stavu.
 A.

Anetka Zvěřinová

Dobrý den,
ano přesně tak! Budu se těšit!
Pokud jsou sladěné místnosti průchozí přes chodbu, je to vždy lepší. Sjednotíme barevně, stylem i nábytkem.
 A.

Jakub Skodík

Dobrý den, v případě dvou místností a chodby si mám zakoupit 3 vouchery? Děkuji.

Anetka Zvěřinová

Dobrý den, ano přesně tak! Budu se těšit! Pokud jsou sladěné místnosti průchozí přes chodbu, je to vždy lepší. Sjednotíme barevně, stylem i nábytkem. A.

Aleš Koblížek

Dobrý den, vytvoříte mi návrh i koupelny+WC?
Děkuji

Anetka Zvěřinová

ano :)
A.

Kateřina

Dobrý den, jak by vypadala situace, kdy v prostoru obývacího pokoje mám již kachlová kamna a vybrané kusy nábytku. Je ale nutno sestavit do harmonického celku popř. další kusy ještě dodat.
Děkuji za odpověď.

Aneta Zvěřinová

Dobrý den,
pokud jsou již kamna hotové, je potřeba je dobře oměřit a nafotit ať s nimi mohu uvažovat v 3D vizualizaci. Stejně tak s nábytkem, který chceme ponechat. Pokud bude potřeba další nábytek, vybereme takový, aby se netloukl barvami dekorem a stylem. Pokud nebude potřeba, doladíme interiér barvami, rozměry atd. z již stávajícího nábytku.
S pozdravem A.

Aneta Zvěřinová

Dobrý den,
vše je uvedeno v dotazníku, který Vám designér /zrovna já/ pošle – je potřeba nákres a stávající fotografie místnosti. Samozřejmě pokud si nevíte rady, stačí zavolat, domluvit se emailem. Pokud by byl např. nákres jinak, zase se spojíme a domluvíme.
S pozdravem A.

Zdeněk Kratochvíl

Dobrý den,

rád bych se zeptal z jakých podkladů se vychází? Resp. co potřebuji k realizaci 3D místnosti?

Děkuji za odpověď.

Aneta Zvěřinová

Dobrý den, vše je uvedeno v dotazníku, který Vám designér /zrovna já/ pošle – je potřeba nákres a stávající fotografie místnosti. Samozřejmě pokud si nevíte rady, stačí zavolat, domluvit se emailem. Pokud by byl např. nákres jinak, zase se spojíme a domluvíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru